כ צריך שותף לטיול סקס באירופה? - סקס אדיר

צריך שותף לטיול סקס באירופה?

1
שלום לכולם,

כבר כמה זמן שאני מחפש מקום לטיול של כמה ימים בראש השנה: מקום בו המחירים לא יקרים והבנות יפות ולא חם מידי (כגון רומניה).

קראתי הרבה כל מועדוני הסקס דוגמת FKK, זה נראה לי אך אני כבר מבולבל מכל הדיווחים, ולא יודע איזה כדאי.

אני רוצה יחס טוב, אחוז נמוך של ניסיונות טיקטוק, מחיר לא גבוה , הרבה בנות יפות, ועיר שאני אוהב ושלא הייתי בה כגון ספרד.

כל זה עניין אחר, העניין העיקרי שלגביו רציתי לשאול הוא - שותף לטיול.

האם כדאי לחפש שותף? חברי נשואים פלוס והרווקים לא בעניין של טיול כזה. (אני בן 35).

אני רוצה שותף להוזיל עלויות לינה, עזרה אחד לשני, וחברה - אין לי שום ניסיון בטיולים מסוג זה.

אבל אולי אפשר וכדאי לבד? מה אתם אומרים?

תודה לכולם.
אין חכם כבעל ניסיון

4
הפעם הראשונה שנכנסתי לארטמיס ביום שיש בערב וראיתי עשרות כוסיות עירומות לגמרי, זה דבר שלא יישכח. בישראל אנחנו באמת חיים בחושך.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

5
[QUOTE=carmeli555]שלום לכולם,

כבר כמה זמן שאני מחפש מקום לטיול של כמה ימים בראש השנה: מקום בו המחירים לא יקרים והבנות יפות ולא חם מידי (כגון רומניה).

קראתי הרבה כל מועדוני הסקס דוגמת FKK, זה נראה לי אך אני כבר מבולבל מכל הדיווחים, ולא יודע איזה כדאי.

אני רוצה יחס טוב, אחוז נמוך של ניסיונות טיקטוק, מחיר לא גבוה , הרבה בנות יפות, ועיר שאני אוהב ושלא הייתי בה כגון ספרד.

כל זה עניין אחר, העניין העיקרי שלגביו רציתי לשאול הוא - שותף לטיול.

האם כדאי לחפש שותף? חברי נשואים פלוס והרווקים לא בעניין של טיול כזה. (אני בן 35).

אני רוצה שותף להוזיל עלויות לינה, עזרה אחד לשני, וחברה - אין לי שום ניסיון בטיולים מסוג זה.

אבל אולי אפשר וכדאי לבד? מה אתם אומרים?

תודה לכולם.
[/QUOTE]

אתה צריך להיות מגובש במה שאתה רוצה. האם זו נסיעה שנועדה לשלב טיול יחד עם סקס או זה טיול שמטרתו היחידה היא סקס?ואם סקס : מועדוני FKK , דירות דיסקרטיות, נערות ליווי ?אתה כותב שאתה רוצה לנסוע לספרד. קודם כל ספרד גדולה. אני יכול להגיד לך שבמדריד המחירים לא זולים ורוב הבנות הן דרום אמריקניות והשאלה היא אתה נמשך לבחורות מולטיות או מזרח אירופיות בהירות? בברצלונה יש כמה מכונים של אסייתיות עם מחירים סבירים. לי נראה שמקום כמו בודפשט יכול להתאים לך מבחינת התקציב ( גם לינה זולה יחסית וגם הזיונים במחירים נוחים לנו הישראלים ). לגבי לנסוע עם חבר, רק אם הוא באותו ראש כמו שלך ואתם עושים תיאום ציפיותלפני הנסיעה. אחרת סע לבד אחי ואל תחשוש. יש הרבה יתרונות בלנסוע לבד.

7
החוויות הרבה יותר חזקות עם חבר או חברים. פשוט צריך לתאם ציפיות ותוכניות, לפעמים כדאי להחליט מראש שחלק מהזמן תיפרדו - למשל חלק לקזינו/ים וחלק לסקס. אם אתה רוצה להזמין לחדר, למשל במדינה כמו בולגריה שזה רק 200 ש"ח סקס לשעה, אז תזמינו מראש חדרים נפרדים.

[QUOTE=אוהב פינוק]אחי לך לבד.. אתה קם מתי שבא לך עושה מה שבא לך... מינסיון לצרף חבר.. תמיד יהיה תקל רוצה לחזור או קצר במזומן או לא זורם...

קשה למצוא מישהו באותו ראש...[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

8
תגובות טובות כתבתם, אז אני אסע לבד, אני גר בדירה עם שותפים וכדאי שאהיה קצת אדון לעצמי.
אני נמשך בעיקר ללבנות (כמה שיותר לבנות) אבל לא מראה סלבי כמו בולגריות, גם דרום אמריקאיות למרות שהן שחומות עושות לי את זה, ואסיאתיות מאוד - הסגון הבהיר כמו מיפן, דרום קוריאה, סין גם. אסיתיות שחומות כמו התאילנדיות נראות לא טוב לדעתי.
סגנון הטיול - קודם כל סקס, ואם מדברים על סקס אז FKK לטיול הזה, וגם אעבור בחלונות האדומים בפרנקפורט, ואם הוא לא יהיה מאוד קצר אז אעשה קצת טיולים בעיר. אני מתכנן בעתיד לסין, ואחרי שקראתי מה שכתבת אז בקרוב אני רוצה גם ספרד.
אז כרגע אני הולך כנראה על פרנקפוקרט FKK, ואני מחפש כרטיס טיסה ומלון להזמין לפני הנסיעה.
תודה לכולם , ממש אחלה תגובות כתבתם. אדווח בלי נדר
אין חכם כבעל ניסיון

9
ANISHAM, בנוגע לבודפשט הבנות מאוד לטעמי, אך אין שם FKK שמאוד נראה לי בתור התחלה. וגם זה מקום מאוד אנטישמי וגם לא קל להסתדר למי שלא יודע ואין לו ניסיון (קראתי פה בפורום על המקום).

עדיין בגלל שמראה הבנות מאוד לטעמי וזול שם יחסית אני חושב לנסוע מתישהוא
אין חכם כבעל ניסיון
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”