כ לרה סקסית חושנית בת ים - דף 17 - סקס אדיר

לרה סקסית חושנית בת ים

163
יאר 1 סתם שאלה למה כל כך חשובה לך הבחורה הזאת?
בחיים לא שמעתי שלקוח הולך יד ביד עם נערה עובדת לבדיקות מספיק שאתה עשית בדיקות ואצלך הכל בסדר אל תגיד לי גם ששילמת עליה
אל תבנה על זה שתהיו בקשר ברגע שהיא תחזור למדינה שלה היא תשכח אותך כאילו לא היית קיים מניסיון מר אני אומר את זה
הדבר הכי גרוע זה להתאהב בנערה עובדת רוב רובן ראות אותנו ככסף מהלך

לרה סקסית חושנית בת ים

164
הייתי ותיק אצלה, היא פנתה אליי אחרי ששמעה שהעלילו עליה, ואיכשהו זה התגלגל שלקחתי אותה לבדיקות. ברור שהיא ניצלה אותי לצרכים שלה. אני אולי לקוח שהיא יותר אוהבת שמגיע, אבל עדיין לקוח.
היא שילמה על הבדיקות, אבל כן, היא רואה אותי כשטר מהלך.
לצערי כן נקשרתי אליה. יעבור כשהיא תעזוב.
וברור שתשכח אותי ברגע שתעזוב (עוד שבועיים).

שלחתי בטחפון את הבדיקות. האמת שהיא שלחה לי את הבדיקות, באופן תיאורטי יכלה לעשות פוטושופ אבל לא מאמין. לדעתי כל הסימנים מראים שסתם העלילו עליה

לרה סקסית חושנית בת ים

165
תקראו את יאר1 - תשובה מנצחת לכל הפמניסטיות ולכל בעלי הפנטזיות שסבורים שהן מסכנות ומנוצלות .

"ברור שהיא ניצלה אותי לצרכים שלה. אני אולי לקוח שהיא יותר אוהבת שמגיע, אבל עדיין לקוח.
היא שילמה על הבדיקות, אבל כן, היא רואה אותי כשטר מהלך.
לצערי כן נקשרתי אליה. יעבור כשהיא תעזוב.
וברור שתשכח אותי ברגע שתעזוב (עוד שבועיים)."

ועל זה נכתב במקורות : צא ולמד כיצד מנסה זונה לנצל את המיניות שלה לעקוץ ולהשתמש באדם למטרותיה האישיות .

ליבי איתך יאר1 .
הפוך כל חסרון ליתרון

לרה סקסית חושנית בת ים

166
הייתי אתמול.
חמודה ויפה. פנים מדהימות. (בפנים מזכירה מאד את יעל בר זוהר לפני עשור). נחמדה וחיננית, אבל הוייב שנושב מההתנהלות שלה, הוא וייב של מקצוענית מידי. היא שולטת בניהול המפגש ודואגת לגמר אותך כשבא לה שתלך.
לדעתי מיצתה את עצמה בארץ, אפשר להמשיך הלאה.

לרה סקסית חושנית בת ים

169
הייתי לפני יומיים. פעם רביעית שלי אצלה וגם בביקורה לפני שנתיים הייתה המועדפת.
חמודה, גוף פצצה חוויה טובה! צורכת חלבונים ומשתפת פעולה ...
ראיתי את הבדיקות שלה והכל בסדר גמור!
לדעתי לא שחוקה בכלל...נשארת עד תחילת ספטמבר.
מבחינתי מאד מומלצת!.

לרה סקסית חושנית בת ים

170
לפני מספר ימים הייתי אצל לרה המקסימה,
בסה"כ אני ממליץ עליה בחום, היא בחורה צעירה (26), יפה (או לכל הפחות נאה), נשית, עדינה, נעימה לשיחה, זורמת ומנסה לרצות. לרה בחורה נקיה ומריחה מצויין, הגוף שלה סקסי, חלק, רך ונעים מאוד למגע.
יחד עם זאת חשוב שתדעו שלרה לא ממש אוהבת לבלוע חלבונים, היא מאטה לקראת גמירה בפה ומשתדלת שרק הכיפה תהיה בפיה
כך שאם אתם רוצים להתפוצץ לה בפראות בפה, יכול ולא תקבלו את הסיפוק שייחלתם לו.
בנוסף, קחו בחשבון שהמיטה של לרה לא מושלמת לזיונים, היות ועל המיטה הזוגית ישנם שני מזרונים יחידים וישנו רווח קטן ביניהם שיוצר תחושת שקע במיטה, מה שלעיתים מציק ולא נוח. הפיתרון לכך הוא להתאים התנוחות לחסרונות של המיטה או שפשוט לא לזיין על המיטה :-)
לרה המתוקה עוזבת אותנו ב 1.9.18, כך שמי שלא ביקר אצלה עדיין, זו הזדמנות אחרונה בשבילו לפגוש אותה בסבב הנוכחי או בכלל ולהינות מבחורה יפה וסקסית שנותנת הרגשה ושירות טוב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”