כ קריסטינה מהכתום נפילה קשה - סקס אדיר

קריסטינה מהכתום נפילה קשה

1
מפרסמת תחת לפחות שתי תמונות בכתום בשם קריסטינה עם בגד ים אדום מבקשת 1000 ומגיעה אליך היתה מפרסמת גם בדייט 69
סגרנו על 700
נראית לגמרי לא רע קומפקטית גוף חטוב חזה מסולקן עבודה בינונית שפתיים מוזקרות שיער שחור
אבל אבל חושבת שהיא שילמה לך כדי שתענג אותה ולא רואה אותך ממטר
לא רוצה אוראלי לא רוצה שתיגע בה לא רוצה להרגיש את הגוף ואני די אתלטי ,לא רוצה לא רוצה לא רוצה
בקיצור אחרי כמה דקות קמתי והעפתי אותה מהבית כשהיא לוקחת איתה "רק" 300ש"ח על כלום
המספר שהיא יוצרת קשר בוואטסאפ מסתיים ב40026
ראו הוזהרתם גועל נפש

2
תמיד לשאול לפני על גמירה בפה או לפחות על נשיקות צרפתיות. זאת אינדיקציה טובה לרמת שירות, גם אם אתם לא אוהבים נשיקות או גמירה בפה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

4
[QUOTE=LevZahav]תמיד לשאול לפני על גמירה בפה או לפחות על נשיקות צרפתיות. זאת אינדיקציה טובה לרמת שירות, גם אם אתם לא אוהבים נשיקות או גמירה בפה.
[/QUOTE]

לב זהב , כבר תקופה ארוכה שאתה מעניק לנו את העצות האלה שמאוד נכונות .
לצערי , הרבה חברים או קוראים פה בוחרים להתעלם או ליתר דיוק רואים כוסית ( לדעתם )
ושוכחים את שמם .

הבחנתי שאתה תמיד מדבר לעניין ומבין דבר . יש דרך ליצור איתך בפרטי כי אין כרגע
אפשרויות להודעה ( איימל או משהו בסגנון )

תודה על תשומת הלב וההתייחסות
הפוך כל חסרון ליתרון

6
תודה.
אני כמעט ולא מזיין בישראל. רוב הזיונים שלי בחו"ל; לפחות עשרות בשנה, וברמה שרק אפשר לחלום עליה בישראל... Cool

נדיר שאני מזמין פה. רק במקרים יוצאי דופן.

[QUOTE=Black]
[QUOTE=LevZahav]תמיד לשאול לפני על גמירה בפה או לפחות על נשיקות צרפתיות. זאת אינדיקציה טובה לרמת שירות, גם אם אתם לא אוהבים נשיקות או גמירה בפה.
[/QUOTE]

לב זהב , כבר תקופה ארוכה שאתה מעניק לנו את העצות האלה שמאוד נכונות .
לצערי , הרבה חברים או קוראים פה בוחרים להתעלם או ליתר דיוק רואים כוסית ( לדעתם )
ושוכחים את שמם .

הבחנתי שאתה תמיד מדבר לעניין ומבין דבר . יש דרך ליצור איתך בפרטי כי אין כרגע
אפשרויות להודעה ( איימל או משהו בסגנון )

תודה על תשומת הלב וההתייחסות
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”