כ מרינה חדשה באזור שפרינצק - דף 4 - סקס אדיר

מרינה חדשה באזור שפרינצק

33
אני אתחיל בשורה התחתונה, הייתי בשבוע שעבר ... פעמיים..מוחא כפייה
מרינה הייתה במצב רוח טוב מה שדי דומה לתגובות בהתחלת הפוסט והחוויה שאני עברתי.
ביצועים ברמה כמעט כמו אנג'ליקה המפורסמת(עד שדווח שלא מקפידה על חליפה..)
אצל מרינה אין רימינג אנאלי ומציצה מקונדמת אבל לא היה לחץ של זמן,ובזמן הזה נהנתי מכל רגע הבחורה פשוט יודעת להזדיין .מוחא כפייה
מבין גם את התגובות של הריח מהשתייה אבל לא משהו שאם תביאו איתכם מסטיקים לא פותר.
תתפסו אותה במצב רוח טוב תחייכו והיא תחזיר בשרות לקוחות מעולה
עוזבת בסוף החודש לכן שווה לפחות לסימון וי פעם אחת, מקווה לתפוס אותה עוד פעם אם אספיק לחזור מחו'ל
בשעות הבוקר היא לא שותה ככה מי שזה מפריע לו בבוקר גם פחות לחוץ
למרות שיש בזה יתרון בבחורה קצת אחרי שתייה קריצה
לא מדווח כל כך כי אין על מה באזור או משהו לחדש הפעם הייתי חייב לשתף את החברים

מרינה חדשה באזור שפרינצק

38
התקשרתי לסיגל מדגניה וקבעתי איתה לערב ,הגעתי אליה דופק בדלת היא פותחת לי תדלת ואומרת אני לא נכנסת איתך לוקח לך זמן לגמור DeadDeadDeadDead אמרתי לה מה ????????? למה אמרת לי לבוא???? מצטערת היא אומרת לי החוצפנית (שתגיד תודה שאני משלם לה עבור זיון)נשארתי המום OuchOuchOuchOuch פעם ראשונה בחיים שלי שזה קורה לי ,אמרתי אוקיי בו נמשיך כל כך הייתי חם על מרינה שהחלטתי למרות הברז שדפקה לי בפעם שעברה שאני הולך אליה בכל מחיר שלחתי וואטסאפ היא עונה 30 דקות 350 שלחתי לה בחזרה 300 30 דקות הסכימה בתנאי שאביא קנדום DeadDeadDead הזוי ועוד אומרת לי יש לך 10 דקות להגיע ,נסעתי כמו טיל הגעתי אליה וסוף סוף אני רואה אותה מולי (שולחת בוואטסאפ תמונות של הבניין הכניסה הדלת ,צריך לעבור קורס בלשות כדי למצוא את הדירה)איך שניכנסתי אומרת לי (תקשורת רק ברוסית---אני לא מבין רוסית ,מילה פה מילה שם)תוריד מייד את הנעליים (מה אנחנו ביפן ???) הורדתי נעמדתי מולה ואמרתי לה בואי נמדוד גובה ,נעמדת מולי שנינו עירומים 183 ס"מ שנינו באותו הגובה (סטו וויסם טריי)אוקיי מבחן מדידת הגובה עבר,שולחת אותי למקלחת ומתקלחת אחרי ,מזמוזים יורדת למציצה מקונדמת בינונית מינוס משכיב אותה במסיונרית ומתחיל לפמפם 5 דקות כמעט גמירה ,נעצר הופך אותה לדוגי מפמפם 5 דקות כמעט גמירה נעצר,עולה עלי עם הטוסיק לכיוון הפנים כמובן 5 דקות בוםםםםםםם גמירה ,היה מהיר כיף וטוב מאוד ,שיחררתי לחץ של שבוע (הייתי צריך להיות במסיבה של חולה על סקס אבל לא יכולתי להגיע אז חיכיתי והיום פרקתי)
ציונים למרינה
מציצה- 5
תקשורת-2 רק מי שמדבר רוסית
גוף-8 בגלל הגובה
חזה-6 גדול וקצת נפול
פנים-7 בלונדית מראה סיבירי עניים כחולות
אירוח-8 חביבה מאוד
בסיום עישנו סיגריה בחדר הקטן ממש כמו באח הגדול ורק אז לקחה את הכסף
לטענתה עוזבת בעוד 3 שבועות (למה נראה לי שאמרה את זה לפני 3 שבועות?)
כשיירדתי במדרגות חלף על פני מישהו 99% שהוא מהפורום כאן וקורא שורות אלה קריצה אז כן זה הייתי אני Shagur הכנתי לך אותה לוולה מקווה שנהנת ותן דיווח ,קבעת איתה לשעה 20:00 מצטער שעיכבתי אותך ב-15 דקות חיוך גדול יאללה תן דיווח מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”