כ מאשה בבת ים - דף 3 - סקס אדיר

מאשה בבת ים

21
מאשה

מראה חיצוני :
שיער בלונד צבוע . צבע שטני במקור
עיניים בצבע חום .
שיניים תקינות ותווי פנים סימפטומים עם אף מאורך כיאה לגזע הסלאבי
מבנה גוף : רזה . אפילו רזה מדי . אין ציצי ואין יותר מדי מה לתפוס למי שאוהב יותר מלאות או עסיסיות . לאחר לידה והבטן התחתונה מעט רפויה .

התנהגות : מנומסת ומסבירה פנים . ישרה ועדינה .

ביצועים : מתנשקת ולעיתים אפילו מתמסרת בנשיקות . אוהבת ליטופים וחיבוקים . מציצה חלשה למרות הכוונות והניסיונות אין לה את זה . אולי בשל חוסר ניסיון . מבחינת סקס תזרום לכל תנוחה כי היא נחמדה ומעוניינת לרצות , אבל אינה מתאימה כלל למקצוע .

שילמתי 400 ל 40 דקות אבל בפועל נשארתי שעה . בחורה חמודה אבל אין קשר בינה לבין המקצוע . אני אוהב יותר ביצועים ובחורות לוהטות ולכן לי לא התאימה אבל מי שמחפש עדינות אולי היא תתאים לו .

חייב לציין שמבחינת התנהגות אנושית כלפי אחרים אז הלוואי "והבנות" הישראליות היו מתנהגות כמוה .

הפוך כל חסרון ליתרון

מאשה בבת ים

27
יש מחלות יותר גרועות מהרפס. אם אתה רוצה לפחד אז עדיף לדעת ממה.
בכל מקרה כל אחד קובע לעצמו את החוקים ושם לעצמו את הגבולות. יש כאלה שלא מתנשקים בכלל ויש כאלה שמתנשקים גם עם בנות שלפני שניה ליקקו לך את פי הטבעת ולפני 10 דקות את פי הטבעת של מישהו אחר.
ופטריות ברגליים זה באמת הצרה הכי קטנה. זה לא מסוכן, זה לא כואב, זה לא מעיד על כלום.

מאשה בבת ים

28
אני אישית לא מתנשק בחיים לא מגיע לסיטואציה הזאת ולגבי פטריות שאני הולך למסאג או לנערה עובדת אני תמיד בא בכפכפים אבל יש סיכון גם בדברים אחרים כמו מציצה חשופה
♥️חזה סיליקון♥️

מאשה בבת ים

29
מאשה בחורה חמודה, חייכנית ועדינה

רזה מאוד, חזה קטנטן, לא גבוהה, מראה חיצוני מלבב, כמו שאני אוהב חיוך

מתנשקת סבבה, מוצצת לא רע, זורמת ומתענגת על הסיטואציה. - אכן מפגש עדין ולא מתאים לקבלני שיפוצים

יודעת את העבודה, אני נהניתי מאוד. יש מצב שאחזור

תיהנו ....

נ.ב הפקידה שלה היא בהמה. מבריזנית, טיפשה ורעה. והיא גם מתנהגת ברשעות לבנות שלה.

מאשה בבת ים

30
אז ההיתי אצל מאשה, אכן בחורה נחמדה חייכנית (נקווה שלא תישחק מהר ותישאר כך) לגבי המראה מאשה לא בחורה יפה בטוח שלא ההיתי מסובב את הראש אחריה ברחוב. בחורה מאוד רזה חזה קטן אבל סביר פנים לא יפות אבל מאשה לפחות איתי גברה על כל החסרונות הנ"ל עם שירות מעולה כמו שאני אוהב (קלעה בול לרצונותיי) . התיחסה אליי כמו חברה אמיתית.למי שמחפש סקס אגרסיבי או בחורה שיש מה לתפוס אצלה או בחורה כוסית אז מאשה לא הכתובת! למי שמחפש עדינות ויחס טוב אז כן שוב תלוי במצב רוחה ואולי בכימיה איתה. מיתכוונת להישאר עוד כחודשיים.
החיים קצרים אז תנו בראש
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”