כ סופיה מהלבן - סקס אדיר

סופיה מהלבן

1
מפרסמת בלבן, טלפון מסתיים ב - 1451
תיאום בוואטסאפ קצת קשה ונראה שזה עובר דרך מישהו (איגור) ולא מתכתבים ישירות איתה.
שלחה תמונות יפות שעשו לי חשק לבדוק.
מקבלת בעיר האסורה בת ים, ברחוב על שם האיש החוזה והזקן. דירה סבירה, מקלחת בסדר, מיזוג.

סופיה נראית בת 20-22, סופר רזה (על סף אנורקסית), חזה פצפון, גובה 1.70 פנים יפות מאוד, רגליים ארוכות .
בגדול יש לה לוק של דוגמנית מהדור החדש - רזה, שטוחה כמו קרש אבל הפרצוף יפה.
כשהגעתי קיבלה אותי בחיבוקים ונשיקות כאילו אנחנו חברים שלא התראו שנתיים, אתנן הועבר, מקלחת קצרה ולחדר המיטות.
התחילה במזמוזים נחמדים, מציצה חביבה קצת חלשה, בלי גרון עמוק בכלל.
הלבישה חליפה, סקס בכל מיני תנוחות....מנוחה קצרה, קצת קישקושים (היא יודעת 5 מילים באנגלית, אבל אני דובר רוסית אז קצת יותר קל) ועוד סיבוב דומה לראשון ויאללה הביתה.

לא יודע איך בדיוק לסכם את החוויה, כי הגעתי חרמן רצח ועייף מאוד - שילוב שמטשטש את כושר השיפוט.
סה"כ צעירונת חביבה בלי הרבה נסיון, משתדלת לרצות.
600 ש"ח לשעה.
לא יודע ולא בדקתי לגבי - רימינג, גמירה בפה, חריגים, אנאלי וכו'....

סופיה מהלבן

2
הייתי איתה, חגיגה לאוהבי רזות וצעירות, גבעולית קלאסית. היא מאוד נחמדה ועדינה וממש לא מתאימה לקבלני שיפוצים ולמי שאוהב לתפוס. הציעה בווטסאפ סקס במקלחת וזה שיכנע אותי. פעם ראשונה ששלמתי למישהי 600 אבל היא מיוחדת. התמונות שהיא שולחת אמיתיות ואלו עם השמלה השחורה צולמו בדירתה. אני דווקא חושב שהיא פרטית ללא איגור, אבל לא דיברתי איתה על זה. נמצאת עד תחילת ספטמבר.
לא עושה אנלי, בקושי מסכימה לאצבע, אבל היא צרה ונעימה. אפשר לגמור על הגוף ועל רימינג היא טרם שמעה.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

סופיה מהלבן

9
לפי כמה הודעות שקיבלתי מחברים פה, אני מבין שבעקבות הדיווח שלי (שלדעתי הוא די יבשושי) נוצר הרושם שמדובר כאן באיזו מציאה.
אז תנו לי לצנן לכם קצת את ההתלהבות - הבחורה חמודה, לא יותר.
יש לה אמנם פרצוף יפה, אבל אובייקטיבית היא לא באמת שווה 600 ובטח לא 700.
אני מבין שהשוק יבש כמו הסהרה, אבל עדיין, מעטות שוות יותר מ-500.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”