כ לרה סקסית חושנית בת ים - דף 18 - סקס אדיר

לרה סקסית חושנית בת ים

171
ביקרתי את לרה היפיפיה עוד הפעם. לקחתי את המסלול קצר לחצי שעה.
בפעם הזה היא לא ביקשה ממני להביא שום מתנה חוץ מכסף. Disapprove אבל הנקודת רומנתיות הופיע עכשיו בתוך העיניין אחר :גיליתי את הכישרון שלה נוסף ,שלא גיליתי בביקור הקודם : נשיקות משוטפות בשפתיים. עד היום עוד לא פגשתי אף בחורה עובדת שמתנשקת בשפתיים כל כך ממושך ומכל הלב כמו לרה היפיפיה עושה. במפגש הזה נהנתי מהנשיקות האלו בשפתיים איתה הרבה יתר מהכל היתר הדברים שהיא יודעת לעשות מיקצועני בלי שום סופק. אני לא יודע אם היא מתנשקת ככה עם כל הלקוחות שלה , אבל הרגשתי ניחוח נשיותה והיתי כמו מכושף מדבר הזה . התענוג הכי חזק היה לי כשה אנחנו התנשקנו איתה בשפתיים במשך הסקס בתנוחה מיסיונרית עד הגמירה המיוחלת שלי.
חברי, אני ממליץ אותה לכולם שאוהבים להתנשק עם הבחורות עמוק בפה. תמחרו, כי לרה עוזבת אותנו בעוד כמה ימים ספורות.
תודה.
החיים בלי אהבה הם מוות

לרה סקסית חושנית בת ים

174
gta
המכובד, אל תדאג. זה קרה רק פעם אחד כשה ביקרתי אותה פעם הראשונה לפני כחודש וחצי. לכרת פגישה בבוקר היא ביקשה ממני להביא לה את הכיכר שוקולד וכוס קפה, אם זה לא ביעה בשבילי. בגלל שזה לא היתה בעיה, אז הבאתי .זה עלה לי בערך 15שח.
החיים בלי אהבה הם מוות

לרה סקסית חושנית בת ים

175
אני ממליץ לכולם לבקר קצת באירופה . כן , יש יבשת כזו .

ממליץ לכולם לבקר באוקראינה , בגרמניה , בצ'כיה . כן , יש מדינות כאלה .

ואז אולי אולי תבינו שגברת לארה חוצפנית , בעלת מראה פשוט והכי חשוב

אחת כזו לא תעשה יותר משני לקוחות בשבוע שם ( באוקראינה ) .

אל תגידו אל תשווה את ישראל למקומות אחרים כי ככה זה בישראל .

אז עצרתם לחשוב מדוע המצב פה ככה ובמדינות אחרות המצב שונה .

אולי תצאו מהקופסה והקיבעון המחשבתי שלכם ותבינו שכאשר אתם מהללים

זונה בשקל הדבר גורם רק נזק לכולנו .

הפוך כל חסרון ליתרון

לרה סקסית חושנית בת ים

177
ביקרתי את לרה עד היום פעמיים, בשבועיים האחרונים.
לא ראיתי את השרשור בהתחלה, פשוט אהבתי חלק מהתמונות שהיא פרסמה.
נראת בינוני פלוס, משתדלת לתת שירות טוב למרות שהיא כבר הרבה זמן פה, והיא די מצליחה.
האנגלית שלה די טובה, היא אוהבת לדבר ולצחוק (תלוי עם מי),
בחורה אינטיליגנטית.
מיציתי כי נמאס לי מהר מבנות (בגלל זה אני עדיין רווק).
לא היו הרבה נערות בתשלום שנפגשתי איתן יותר מפעם אחת,
היא נותנת הרגשת gfe אבל כמובן שזה תלוי בכימיה וכו'.
גמירה בפה למי שרוצה, זה יחסית לא יקר אם משווים לפרטיות אחרות עם גמירה הפה בארצנו הקטנה והיקרה.

אל תכתבו לי שמכונים יותר שווה, כי צריך למצוא מכון טוב עם מישהי טובה שבטעם שלנו ולא כולם מכירים.
ואל תכתבו לי שזה כן יקר כי אני משווה לפרטיות אחרות עם שירות דומה. בלי ההשוואה לפרטיות אחרות בישראל זה כן יקר.

בברכה,

אין חכם כבעל ניסיון

לרה סקסית חושנית בת ים

178
אדון gta3, לפי דעתי , לעזור ל נערה, זה נותנת לי את ההרגשה של אכפתיות לחברה gfe אמיתי . וקודם כל זה מעודד אותי ולא אותה, ומכוון אותי לאהבה. אני לא יודע איך אתה מסתדר עם הבחורות, אבל אני שמח מתי הבחורה שמוצא חן בעיני , מקבלת משהוא ממני.
כן, עולי זה נשמה נאיבי, אבל ככה פשות אני מתאהב יותר מהר אצבע למעלה
החיים בלי אהבה הם מוות

לרה סקסית חושנית בת ים

180
מה שיש לך בין הרגליים הוא לא מתנה ולא מרגש אותה בכלל. זה חלק מהעבודה שלה.

זנות זה שרות בתשלום. מתנה זה משהו מחוץ ליחסי העבודה. אם אתה נוהג לתת מתנה בנוסף לתשלום לאינסטלטור שבא לתקן אצלך נזילה ולטכנאי של בזק ולמתקין של הדוד של המים אז כנראה שאתה נותן גם מתנה למי שעובדת בתעשיית המין.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”