הכירו מדד ה- MEU (השקעה ליחידת הנאה).
למי שיצא לקרוא דיווחים או תגובות שלי פה בפורום הם כמעט לעולם לא נגעו בנושא העלויות והמחירים שנידונים פה די הרבה וכבר הכל נאמר עליהם. אני רואה בפורום ככלי מקצועי וחברתי לדיווחים ושיתופי מידע ויודע שעניין המחירים זה נושא של היצע וביקוש שקשה לשלוט עליו כאדם פרטי, אלא כהתאגדות רחבה.
בתקופה האחרונה אני מבקר משמעותית פחות אצל נערות עובדות בעיקר בגלל שיש הרבה פחות עסקאות משתלמות. אני מעדיף ללכת רק לבנות שנראות טוב / אתיופיות (חולשה אישית) ושהמחיר יהיה סביר. מחיר טוב עבור מישהי שנראית ממוצע - לא מדבר אלי. אבל זה טעמי האישי שלי.
בכל אופן, יצרתי עבורי מדד MEU (שזה MONEY PER ENJOY UNIT) כדי לבחון אם עסקה משתלמת או לא. החלטתי לשתף כך שיהיה מדד אחיד עבורנו לבדוק מה זאת עסקה טובה, מה זאת עסקה הוגנת ומתי העסק הזה הופך להיות יקר ביחס למה שמשלמים. אין פה דוקטורט והמדד הזה לא לוקח בחשבון את כל הפרמטרים האפשריים, כי המטרה להפוך אותו לנוח ככל האפשר ושיקח בחשבון את האלמנטים העיקריים. אם נלך לפי קונספט אחיד - אולי נוכל לייצר השפעה כלשהי, גם אם זניחה על השוק.
אז אחרי החפירה, ככה תוכלו לחשב אם העסקה המוצעת לכם משתלמת.
M= MONEY סכום הכסף של העסקה
O = ORGASM מספר הפעמים שניתן לגמור במסגרת העסקה
t = זמן השירות (1= שעה , 0.67 = 40 דקות, 0.5 = חצי שעה וכן הלאה)
f = פנים (מדד המדרג את היופי של נותנת השירות מ- 0 ל- 1)
b = גוף (מדד המדרג את הגוף של נותנת השירות מ- 0 ל- 1)
g = מדד המדרג את איכות שירות ה- gfe המוצע (0= אין בכלל , 1 = gfe מלא)
עכשיו תציבו בנוסחה הבאה:
( M / ( (t+f+b+g) * O
ככל שהתוצאה קטנה יותר, המחיר ליחידת הנאה קטן יותר ולכן העסקה יותר משתלמת. זה המקרא של התוצאות:
0-70 : מציאה (כמעט ולא קיימות כאלו בשוק היום בכלל)
71-85 : עסקה טובה
86-105 : מחיר שוק / עסקה הוגנת (תלוי כמה גבוה או נמוך בטווח)
106-140 : מחיר גבוה ולא משתלם
140< : שוד לאור יום
למתקשים שרוצים דוגמא, אני אקח את המקרה של נעומי האפריקאית (שמפרסמת כאן):
היום גובה 600 ש"ח ל- 2 אקטים למשך 1 שעה.
הגוף שלה : 0.8 , הפנים : 0.7 , ושירות כמו חברה: 0.2 (חלש מאוד) - אלה נתונים לטעמי האישי כמובן ויכולים להשתנות מאחד לאחר.
אם מציבים בנוסחה:
600( (0.8+0.7+0.2+1) * 2 )
מקבלים 111 = מחיר גבוה ולא משתלם.
אם הייתה גובה 500 ש"ח על אותו דבר : היה יוצא 92 שזה מחיר שוק סביר (ברף הגבוה של זה)
ומי שזוכר בעבר בתקופה בר"ג הייתה גובה 400 ש"ח (בערך לפני שנתיים) שזה יוצא : 74 שזאת עסקה טובה מאוד על גבול המציאה (באותם תנאים).
זהו, עכשיו תנסו לעשות בעצמכם וככה לבחון האם העסקה באמת משתלמת. ושככל אחד יחליט עבורו מהו טווח ה- MEU שהוא מוכן לשלם ליחידת הנאה.
מספר הערות
* ציונים משתנים בהתאם לטעמים סובייקטיבים בבחורה
* לא כל הפרמטרים נלקחים כאן בחשבון ובהתאם לתוצאה יש להפעיל שיקול דעת אישי
* אם יצא לכם MEU נמוך וטוב, אין התחייבות על השירות (:
בהצלחה ותהנו!