ערבייה בצפון עזרה. 1 על ידי סרגוסטי הייתי מעוניין לדגום ערבייה איכותית אבל מפחד ליפול (שוב)אשמח לקבל חוות דעת על הבחורה בקישור מי שבאמת היה ויכול לעזור פה לחבר אני מאוד אשמחשבת שלום לכולם. ציטוט 31 אוגוסט 2018, 11:08
ערבייה בצפון עזרה. 2 על ידי yooz מצטער חבר, למיטב ידיעתי אין דבר כזה.ערבייה איכותית, והיה לי קצת ניסיון, חבל על זמנך, תתקדם הלאה. ציטוט 31 אוגוסט 2018, 12:41
ערבייה בצפון עזרה. 3 על ידי סטלן חרמן [QUOTE=yooz] מצטער חבר, למיטב ידיעתי אין דבר כזה.ערבייה איכותית, והיה לי קצת ניסיון, חבל על זמנך, תתקדם הלאה.[/QUOTE] מסכים לגמרי ------------------------------ זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר ציטוט 31 אוגוסט 2018, 14:05
ערבייה בצפון עזרה. 4 על ידי n2412 אל תתקרב לערביות.מתוך ניסיון כולם מגיעילות ברמה מסריחות (זה הסטנדרט)חפש רוסיות .ברגע שהלכת לערבייה זרקת כסף לזבל .והחשוב ביותר תצא מושפל ומאוים.בדרך כלל הערביות מסתירות את הסרסרור הערביבאחד החדרים ציטוט 31 אוגוסט 2018, 16:03
ערבייה בצפון עזרה. 5 על ידי סרגוסטי [QUOTE=סטלן חרמן] [QUOTE=yooz] מצטער חבר, למיטב ידיעתי אין דבר כזה.ערבייה איכותית, והיה לי קצת ניסיון, חבל על זמנך, תתקדם הלאה.[/QUOTE] מסכים לגמרי[/QUOTE] תודה על העזרה, מעריך מאודשבת שלום. ציטוט 31 אוגוסט 2018, 16:57
ערבייה בצפון עזרה. 6 על ידי Mr. Lover דווקה יש את מרים מהדר. אחלה שירות יש לה + חזה נחמד ציטוט 31 אוגוסט 2018, 19:33
ערבייה בצפון עזרה. 7 על ידי סרגוסטי [QUOTE=Mr. Lover] דווקה יש את מרים מהדר. אחלה שירות יש לה + חזה נחמד[/QUOTE] האמת ששמעתי עליה לפני כמה שנים אבל לא יצא לי לדגום..אשמח לקבל קצת יותר פרטים עליה+מספר טלפון.תודה מראש ציטוט 31 אוגוסט 2018, 21:29
ערבייה בצפון עזרה. 8 על ידי ven der dick הייתי לא מזמן מגעילה ברמות. u gatta risk it, to deep the bisquit ציטוט 01 ספטמבר 2018, 19:05
ערבייה בצפון עזרה. 9 על ידי mimich מה אתם גנובים יש את לינה הערביה שהיא לא רעה ועם דיווחים לא רעים , חפשו דיווחים https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7323 ציטוט 02 ספטמבר 2018, 15:23