כ שאלה חשובה - דף 3 - סקס אדיר

שאלה חשובה

22
[QUOTE=חמש תלתן]בתכנית הבוקר של פאולה וליאון היתה לפני כמה זמן מישהי שמטפלת בבעיות של תפקוד מיני בצורה הוליסטית - קוראים לה מעין נווה נהר ממרפאת מעיין הנעורים (חיפשתי עכשיו בגוגל עד שמצאתי). היה איזה סרטון של טיפול שלה שעשה קצת רעש כי ראו בו מטופל ערום (המטפלת לא). בתכנית אומרים שזה ממש לא מכון עיסוי וגם המנחים דיברו על הטיפול שלה כעל משהו לגיטימי ומוכר (לא כל כך בארץ).

אני לא כותב את זה בשביל להמליץ, כי מעבר למה שראיתי בתכנית ובאתר שלה אני לא יודע על זה כלום. פשוט ראיתי ושכחתי ועכשיו שקראתי את מה שנכתב כאן נזכרתי בזה. אולי מישהו ניסה או שמע ויודע להגיד אם זה שווה משהו?

[/QUOTE]

הייתי אצל הגברת כמה פעמים עוד לפני שהיא הפכה למטפלת מינית. זה היה לפני כ 20 שנה . בזמנו היא התנהגה באנטי מיניות קיצונית. הייתה עושה רק עיסוי מקצועי וזהו . ואם מישהו היה מעיז לשאול אותה משהו מיני אז היא הייתה מעיפה אותו.
כניראה כמו הרבה פעמים שמיתגלה שהומופובים הם הומואים . בשלב מסויים היא יצאה מהארון והתחילה ליישם את התשוקה שלה לבולבולים אשכים וזרע לבטלה . הייתי אצלה פעמיים בעיסוי רגיל עם הרפיה בסוף .
בשלב מסויים היא השתדרגה ושינתה את שם הטיפול וגם את השם שלה וגם התחתנה והתגרשה וגם הפכה ללסבית או דו-מינית ובמקביל הכפילה את מחיר הטיפול - ומאז לא הייתי אצלה , לפי מה שהיא אמרה לי ביזמנו היא עושה עיסוי שמתמקד באזור האון .

זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”