דפדפתי באתר הלבן וראיתי את המודעה של נסטיה שה -ID שלה הוא: 256577
שלחתי הודעה בווטסאפ בטלפון שנגמר בספרות 0605
ואמרה לי באנגלית שהיא ממוקמת בבת ים והמחיר הוא 500 לשעה ו 300 לחצי שעה
קבעתי איתה, הגעתי למקום בדיוק בזמן, מגיע לדלת ורואה כי זאת לא הבחורה מהתמונות.
אני קבעתי עם נסטיה, בווטסאפ שלחו לי תמונות של נסטיה, מגיע למקום רואה בחורה אחרת לגמרי שאומרת שקוראים לה מילנה.
זאת הייתה הנקודות אזהרה הראשונה שלי, אבל החרמנות גברה עליי , מה גם שמילנה נראתה ממש לטעמי - בת 27-28 בערך 1.75 חזה בינוני טבעי בלונדינית רזה עם טיפ טיפה בטן קטנה. מילנה בקושי מדברת אנגלית.
בקיצור נשארתי איתה וסגרנו על שעה ב 500.
הדירה היא בבנייו מגורים ברחוב בלי הרבה אנשים, נקייה נראית טוב במיקום דיסקרטי.
מילנה התחילה בקצת חירמונים, לאט לאט התפשטה, נתנה מציצה ממש קצרה, סימנתי לה שתמשיך אבל עשתה פרצוף ולא הסכימה, היא התמקמה על הספה בסלון בתנוחת דוגי וסימנה לי להיכנס.
הבחורה לא מזדיינת טוב, לא נותנת קונטרות, פשוט יושבת בתנוחת דוגי כמו פסל ומחכה שתגמור.
אחרי אקט אחד עישנו סיגריה, ואחרי הסיגריה היא פתאום אומרת לי שאני צריך ללכת, שאלתי אותה למה?
היא אומרת לי ככה זה המערכת..
אני כולי לא מבין מה קורה פה אומר לה ששילמתי על שעה והייתי פה 25-30 דק'.
היא מתחילה להתווכח איתי(ניתן לראות עליה שהיא לא הכי צלולה - הייתה נראית קצת שיכורה ולא בעולם הזה)
אחרי ויכוחים ואחרי שהראיתי לה בפלאפון שלי שקיבלתי הודעה ממנה לעלות בשעה עגולה, ושעברה רק חצי שעה
אחרי הרבה פרצופים מעצבנים היא התרצתה.
בשלב הזה כבר הבנתי שנפלתי חזק,אבל אמרתי לעצמי שילמתי כבר 500 שקל להתחיל להתווכח איתה שתחזיר לי עכשיו 200 שקל אין לי כוח ולא בטוח שזה גם היה קורה, אז אמרתי בוא ניתן מספר שני ונלך.
אחרי שהיא בזבזה לי מלא זמן נשאר לנו לאקט השני רק 15 דק,
היא העמידה לי אותו שוב אחרי חרמונים ומציצה קצרה
באקט השני היא שוב נכנסה לתנוחת דוגי אמרתי לה שאני לא רוצה שוב דוגי, סימנה לי זה מה יש..
שוב התעצבנתי ממש אבל אמרתי יאללה דיי בוא נגמור ונלך.
זיינתי אותה דיי בעצבים, גמרתי והלכתי.
אז סבבה אני נפלתי אצלה,
אבל בשביל זה קיים הפורום הזה וחשוב לי שאף אחד לא יתקרב אליה ולא יפול גם.
אז מי שרוצה לא לשרוף את הכסף שלו, שלא יתקרב לדירה הזאת ברחוב ז'בוטינסקי בבת ים.