כ אלינה והאשליות - סקס אדיר

אלינה והאשליות

1
ביקרתי את אלינה מהלבן שמתגוררת בתל אביב.
שולחת תמונות מושכות שחלקן נראות אמינות ומאד דומות לאלה המקצועיות.
מבקשת סכום מופרז של 600 לשעה 400 לחצי שעה (לאן נעלמה האופציה של 40 דקות?).

התמונות כנראה של דוגמנית שדומה לה או שעברו ריטוש מקצועי. היא נראית פחות טוב אבל בסדר - מספיק טוב בשביל להשאר.
בזמן האמת התברר שהיא טיפה לכיוון השמנמנות ושהיא לא יודעת לגלח כמו שצריך אז יש קצת זיפים וגם פצעי גילוח.
המציצה לא מרגשת. הביצועים לא קיימים. אחרי המציצה נשכבה על הגב - סיימה את תפקידה ועכשיו היא נחה.
המזגן שם לא משהו וזה מפריע כי היא קצת דביקה.
המגבת היתה כמעט יבשה. אני מקווה שלא היתה משומשת. לא בדקתי יותר מדי כדי שלא להיגעל.
יש סלון לקבלת אורחים וחדר שינה לעבודה וחדר אמבטיה. אבל יש עוד חדר שינה שהיה סגור ורק בסוף שמתי לב ששומעים מישהי אחרת שמזדיינת שם. ככה שגם אין דיסקרטיות ופרטיות.

בקיצור יקר ביותר ביחס לתמורה ולא מומלץ לחלוטין.

אלינה והאשליות

2
הייתי אצלה גם, כנראה שלא בנויה למקצוע. ממש התאהבתי במראה שלה היא די עושה לי אתה זה אבל 0 ביצועים! יש מציצה בלי גומי ואפשר לגמור בפה אבל הסקס חלש ביותר גם היא התנהגה די מוזר.

אלינה והאשליות

6
אני חושב שהיא נחמדה ונאה מאד.
המפגש שלי איתה היה בסדר. לא משהו מופלא כי היא לא מתנשקת (וגם לא מדברת אנגלית - השתמשנו בגוגל טרסלייט)
אבל שאר הדברים במפגש היו בסדר היה לנו שיתוף פעולה יפה.
אכן יש בעייה עם המיזוג. הוא לא יעיל (מגיע מהחדר הסמוך)
איזור מרכזי בתל אביב חנייה בעייתית ויקרה.

אלינה והאשליות

7
נפילה של ממש ,חבל שלא בדקתי בפורום !
כל הדווחים השליליים מדויקים ואפילו קצת מרככים את הנפילה
מתנהגת באטימות ומשדרת לך שאתה לא רצוי ושלא תחזור
,שלפה עם הגעתי מגבת לחה ,מהמייבש ובסיום הפגישה החזירה מול עיני למייבש והפעילה ...

איכות בלבד !

אלינה והאשליות

9
במסגרת חיפושיי אחר חור התחת האולטימטיבי, שמתי פעמיי אל אחד הרחובות שמצטלבים עם אלנבי בתל-אביב .
ושם, בביניין אחד משופץ, בתוך דירה מחודשת, בתוך רוסיה אחת בהירה , הוא ניצב בגאון, רך בהיר נימוך ועמוק , כאילו רק חיכה ללשוני הלחה והמזילה שתצלול אל מעמקיו.
אוי החור אוי החור . כבר שנים אני תר אחר כזה חור . החור מחובר אל תחת עסיסי צעיר ומוצק של תיירת רוסייה גבוהה בהירה, בת 25 , דוגמנית בדימוס .
קולות עונג רמים בקעו מגרונה במשך חצי שעה של צלילה ללא שנורקל . אני דיי בטוח שהיא גמרה .
בדוגי יש מה לתפוס. בדוגי המחזה מרהיב . אל תתפתו לדוגי . לא רוצה להגיד אמרתי לכם .
הציצים טיבעיים ללא סיליקון , חמודים ורכים .
הבחורה דיי נאה עד יפה , עד יפהייפיה , אבל הכי יפה היא נראית בזווית כשהיא דוהרת עליך . במיוחד אם תצליחו לחלץ ממנה חיוך.
הגמירה קרתה בקול תרועה בסוג של מיסיונרית כשכפות הרגליים שלה על הפרצוף שלי .
לסיום נירדמנו מחובקים כפיות .
-
חסרונות :
הבחורה לא מבינה מילה עיברית , אין מה לדבר איתה בכלל, עדיף לדבר למנורה . היא גם לא רוצה לדבר ולא רוצה להקשיב.
לא מתנשקת. לא אנאלי. מציצה רק עם קונדום . אין מקלחת משותפת .
לא השקיעה אפילו טיפה במראה, פתחה את הדלת עם איזה טריינינג מסמורטט, ברור שהיא קמה מרביצה במיטה , ככה גם ניראה השיער המעוך. אפילו אודם לא טרחה לשים . כל בחורה שיורדת ליזרוק את הפח זבל שמה אודם , אבל זאת מקבלת לקוח שבא לתת לה 600 שקל לא טורחת אפילו להסתרק. הלק בציפורניים מתקלף, האצבעות לא אטרקטיביות, גם כפות הרגליים לא מי יודע מה. שום חמימות , שום חיוך. חוסר סבלנות . לא נשית ולא סקסית. לא עושה מסג' , לא מציעה כוס מים. היום כולן מציעות כוס מים, אבל לא היא. המזגן לא משהו והיזעתי כמו חמרמיר מיוחם. רעש נוראי מהרחוב הראשי . אתה נישכב לידה במיטה והיא מרכלת עם חברה שלה בטלפון . אחר כך נישכבה על הבטן ודרשה שאעשה לה מסג' .
ייתרונות:
בוואטסאפ עם הטרנסלייט היה ממש נוח.
מיקלחת חדשה ונקייה. בניין חדש, דירה חדשה, כניסה נעימה ונקייה עם אינטרקום ומצלמות. חניון צמוד .
יש מטען - אם אתם צריכים להטעין את הטלפון צחוק
אז למה כן? כי איך שאתה רואה אותה בא לך לזיין אותה . לא יודע למה . עם כל הלוק המסמורטט וחוסר ההשקעה המוחלט בחזות, עדיין, היא יודעת שהיא דוגמנית צעירה ובהירה ובחורים ירצו לזיין אותה גם אם היא תיפתח לך כשהיא מרוחה בחרא של עיזים. ביגלל זה אין לה בעיה לזרוק זין .
ולבסוף, הכי חשוב, ולשם כך התכנסנו - חור תחת מרהיב ביופיו אופיו וטעמו. חור שהיה ראוי ליצור ממנו פסל שיוצב בכיכר העיר. חור שמלכים נסיכים ורוזנים היו מגייסים את מייטב צבאותייהם ויוצאים להילחם עבורו . חור שלא רואה אותך ממטר. זה חור בשביל להיתמסר, ללכת לאיבוד בתוכו, לסגוד לו, להקריב לו קורבנות זבחים ושלמים .
כמעט התפללתי שהיא תפליץ לי בפה אבל במקום זה מילמלתי:

בָּרוּךְ
אַתָּה אֲדֹנָי, אֱלֹהֵינוּ מֶלֶךְ הָעוֹלָם

אֲשֶׁר
יָצַר אֶת הָאָדָם בְּחָכְמָה

וּבָרָא
בוֹ נְקָבִים נְקָבִים. חֲלוּלִים חֲלוּלִים

גָּלוּי
וְיָדוּעַ לִפְנֵי כִסֵּא כְבוֹדֶךָ

שֶׁאִם
יִסָּתֵם אֶחָד מֵהֶם, אוֹ אִם יִפָּתֵחַ אֶחָד מֵהֶם

אִי
אֶפְשָׁר לְהִתְקַיֵּם אֲפִלּוּ שָׁעָה אֶחָת

בָּרוּךְ אַתָּה אֲדֹנָי,
רוֹפֵא כָל-בָּשָׂר וּמַפְלִיא לַעֲשׂוֹת

-----------------------------------------------------------
* הגברת עונה לשם - אלינה מהלבן , ומספרה מסתיים ב 3409 . התמונה במודעה אמיתית , קצת קשה להאמין , בהחלט חשדתי שזו מישהי שסתם גנבה תמונה של דוגמנית מהאינטרנט . רק חשוב להבין שזו תמונת סטודיו מקצועית וחבל שהיא לא פותחת ככה את הדלת צחוק . גם התמונות בעירום שהיא שולחת לך אמיתיות ומקצועיות ברובן .
**לקחתי מסלול של שעה ב 600 . מי שלא רוצה להירדם כפיות יכול להיסתפק במסלול המקוצר של חצי שעה ב 400 שקל.
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”