בישראל הרוב מוחלט של הליווי לא ישראליות, והמדינה פה בשנים האחרונות גם נלחמת בזנות, הרבה יותר משאר העולם.
בחורה שמגיעה למדינה זרה ואינה דוברת את שפת המקום, שגם צריכה להתאמץ לעבור את בקרת הגבול (שמאוד מקשה על הכניסה), תצטרך להשתמש בתאגיד שיעזור לה להיכנס לארץ ולתקשר עם הלקוחות. המדינה נלחמת בזונות ולמעשה נלחמת בזנות עצמן. זאת הסיבה שגם אמנסטי (בספטמבר 2015), וגם ועדות האו"ם השונות ממליצים על מיסוד
הזנות לאחר בחינה מעמיקה ומגובה בנתונים, לא מדובר בטיפשים, ולא בשונאי נשים.
חפש בגוגל את ההרצאה הזאת:
Toni Mac: The laws that sex workers really want
עובדת מין שפורמת אחת לאחת את טיעוני
הפמיניסטיות ומסבירה למה הכי טוב לכולם שהכל יהיה חוקי.
[QUOTE=EmeraldBoy]אחרי שנים שחייתי בקנדה וראיתי איך כל העולם הזה של הליווי בקנדה וארצות הברית עובד שמתי לב שהוא נורא שונה מבארץ... בעוד בארץ התחום נשלט על ידי תאגידים שונים, בקנדה רוב הבחורות מפרסמות באופן עצמאי לחלוטין. וכשאתה מתקשר אתה מגיע לדבר ישירות עם הבחורה שתפגוש...
זה הרבה יותר עושה לי חשק לפגוש את הבחורה ככה!
אז אני לא יודע אם זה משהו מוזר בי או מה, אבל אני שונא את החוויה של להתקשר לתאגידים ולדבר עם איזה איגור על מאשה ועל יוליה שלו... זה מרגיש לי קצת כמו שוק בשר ומוריד לי הרבה מהחוויה. הרבה יותר זורם וכיף לדבר עם הבחורה שאני רוצה לפגוש, לתאם איתה ישירות, לשאול שאלות, ובלי לדבר עם שום איגור בדרך ולהרגיש שיש פה ניצול...
הבעיה היא שאני לא מוצא בחורות עצמאיות באמת שנותנות את המספר שלהן.
מישהו מכיר/יודע איפה אפשר למצוא בחורות שנותנות את הוואטסאפ שלהן, שאפשר לתאם איתן?
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...