טוב, אז הייתי בפרנקפורט 6 לילות וביקרתי בשארקס ובאואס.
יש הרבה מה לספר, וכמעט שהתפתתי לכתוב מה היה בקיצור אבל נראה לי שלא כדאי כי זה לא פסטיבל מספרי סיפורים, ואני מתאר לעצמי שרוב הקוראים רוצים רק המלצות על פי עובדות שהיו, משהו שיתרום להם.
אין לי שום אינטרס להכפיש מקום מסוים או לפאר אותו, וגם לא את סוג המקומות הללו באופן כללי.
1. רמת היופי הממוצעת של הבנות שם היא לא גבוה, היא יותר נמוכה מהבחורה הממוצעת ברחוב בכל מדינה ממנה הן באות. (לא אמרתי שאין יפות, דיברתי על הממוצע).
2. אם מגיעים מוקדם (לא אחרי 6 בערב) אתם גם תראו כמות כפולה של בנות (וזה מעלה את הסיכוי למצוא יותר איכותיות) וכך גם תספיקו לבלות עם הבנות מהמשמרת הראשונה שיוצאת בערך ב-7 בערב).
3. אם מגיעים בשעה שציינתי או לפני, אתם תקבלו מהבנות מחיר סביר של 50 יורו לחצי שעה, מה שהרבה יותר קשה לקבל בשעות העומס בערך מ-9 ועד הסגירה.
4. רמת הבנות והיחס שהן נותנות הוא זהה בשארקס ובאואס. הכוונה לכמות הפעמים שהן פונות לגברים ולצורה בה הן פונות
(לא נתקלתי בשום בעיה עם הבנות שאיתן נכנסתי כי כשרציתי מישהי ישבתי איתה בצד ובחנתי איך היא וגם התיחסתי אליהן בצורה מכובדת).
5. האוכל די טוב בשניהם אך באואס יותר אהבתי. תבואו רעבים אבל אל תתמלאו יותר מידי, יהיה לכם הרבה זמן לאכול שם.
6. האואס יותר חדשני ויפה.
7. האואס מחולק למתחמים סגורים כך שגם אם קר ולא תרצו לצאת לרחבה החיצונית - תוכלו לתפוס תנומה במתחם שמרוחק מהרעש של המוזיקה. השארקס הוא כמו מועדון גדול וכשאתם בפנים יש הרבה רעש ובחוץ - קר ודי ריק בלילה.
8. גם אם אתם כמוני ומעדיפים לא להיות שם כל היום עם ישראלי שידבר איתכם רק עברית כי אתם רוצים לחוות תרבות שונה ולהרגיש בחו"ל אין בעיה, רק שכדאי לקבוע עם 2 אנשים ללכת למועדון או להיפגש שם (2 מכיוון שיכול להיות מצב שלא יסתדר להיפגש עם אחד מהם).
נחמד שיש שם מישהו לדבר איתו לפעמים, בעיקר באואס שבו יש מתחמים שקטים שמרוחקים מהמוזיקה.
9. רוב הבנות רומניות (פה אני לא מחדש) ורבות מהן מאוד זולות בהתנהגות ובמראה, שמות עליהן אביזרי לבוש שאולי היו סקסיים בתחילת שנות ה-90 (בד רשת וכו') בדומה לאיך שרוסיות מהתחום לפעמים מתלבשות. (מזרח אירופה זה מזרח אירופה).
10. באואס קצת יותר יקר הכניסה, אך לפני 4 זה די זול (50 יורו) וברביעי כל היום 50 יורו.
11. העיצה הזו טובה לכל בילוי עם נערה בתשלום - תתיחסו אליהן יפה ותעלו בהרבה את הסיכוי שיתיחסו אליכם יפה (+תיאום ציפיות).
12. בשארקס היו כמה גרמניות צעירות, חלקן נראו די טוב, אך הן יושבות הרבה עם גרמנים ומתנשאות יותר כצפוי.
13. בשארקס לא ראיתי ישראלים, באואס ראיתי 6, לחלקם אמרתי שלום וחלקם נראו לי כמו סוכני בנדל"ן ערסים, אז תפסתי מרחק.
14. אל תסעו כשיש תערוכת רכב או אירוע דומה כי מחירי המלונות עולים בהרבה וכמעט ואין חדרים פנויים.
15. גוגל מפות לא תמיד מוצא את הדרך להגיע למקומות, צריך להשתמש גם באפליקציה מקומית של תחבורה ציבורית למקרה שגוגל לא מוצא.
16. אם מישהי מוצאת חן בעיניכם ואתם רציניים לגביה, כדאי לקחת אותה למקום שקט יותר לדבר איתה.
17. תעשו בוקינג למלון כבר מהבית, ואם אתם רוצים רכב אז גם (לא השכרתי רכב אך זו המלצה שקיבלתי).
18. נסיעה במונית עולה כפול מבישראל.
19. אם אתם שוכרים רכב, אני מציע לקחת ביטוח מקיף.
-כל השאר די זהה בשני המקומות.
-אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול פה.
כרגע אני מחפש מכונים איכותיים (עם יחס טוב ובנות יפות) במרכז, פעם היה אחד ממש טוב בבוגרשוב פינת משהו בת"א, קרוב לדיזזינגוף סנטר :)