רק פה בישראל ההישראליות חשות את עצמם אתה הולך ברחוב ומנסה לפתח שיחה והן מתנשאות עליך זה עוד סיבה להגר מפה
קייב ללא הפסקה !
13צונמי חבר יקר אכן קראתי בשקיקה את הדיווח"קייב -דיווח מפורט והמלצות 2018.ובהחלט זה מה שסגר לי את הפינה אם עדיף לטוס שוב לגרמניה או לקייב השנה..רכשתי כרטיס לקייב לעוד שבועיים ובהחלט שאני ניזון מהדיווחים המעולים של ייתר החברים.
צודק לגמרי לגביי עניין הפירגון עם חברינו שוקולד..אחקיי הכל הטיול לא היה אותו טיול.
העיקר שנהנתם! יאללה עוד מעט ואני שם

דיווח מהימן בהחלט!
קייב ללא הפסקה !
14תביא איתך בגדים חמים, קרנף .. אני בקייב עכשיו והחורף כבר פה ברמה של קריסמס :)
אבל שום דבר לא יעצור אותך , אם תיישם את ההמלצות מהפורום אתה הולך להנות !
אבל שום דבר לא יעצור אותך , אם תיישם את ההמלצות מהפורום אתה הולך להנות !
קייב ללא הפסקה !
15עוד טיפ קטן ממני לחברי הפורום :
אם בא לכם עיסוי חוקי בקייב קבלו ממני בכיף את המספר (טלגרם) של קטיה : 380681460614+ (המס' עודכן ב 5.10.18)
לקטיה יש לה מס' בחורות שעובדות איתה :
קייט קטנה, עדינה, מתוקה, צחקנית ומההממת (8-9) - מומלצת בחום לכל אחד ואחת מכם :)
הלן גבוהה, נאה, עדינה מתוקה ומרצה (8)
נסטיה שווה (נראית 9) אולם טרם ניסיתי אותה (בקרוב)
ליזה נראית טוב (נראית 8) אולם טרם ניסיתי אותה.
קייב ללא הפסקה !
16אני בדרך כלל לא נוהג להמליץ על בחורות, אבל היא מקרה מיוחד.
למי שמזדמן להגיע לקייב בקרוב ומנוי באתר ממבה.
זאת נטלי , בת 21 :
היא כוסית על אבל קצת מושכת זמן עד שמגיעים איתה לעניינים.
שימו קונדום
ותהנו!
קייב ללא הפסקה !
17תודה שוקולד על השיתוף,אכן במקום כזה שישנה אי וודאות רצוי וצריך לשתף מידע.בפורום האוקראיני מדווחים בעיקר על מקומיות שמארחות ולא על הזמנה לדירה/מלון..שאת רוב האינפורמציה דליתי מהפורום שלנו.אבל כנראה שמרבית ההזמנות מתבצעות דרך טינדר וממבה שם ניתן ונוח יותר לתקשר עם הבחורה..
דיווח מהימן בהחלט!
קייב ללא הפסקה !
18אחלה דיווח. מציאותי מקצועי ויעיל - בדיוק מה שצריך.
רק הערה קטנה אחת והיא - אם תוכל להרחיב קצת על דרכי הקשר אל הבחורות, כלומר מה עבד לך יותר טוב, התחלה "אקראית" בבר או ברחוב, האם (ואיך) התארגנת מראש על טינדר וממבה לפי הביקור, מה מידת התוצאות של דרכי קשר אלה יהיה מידע מאד מועיל.
מנסיוני ממבה מראש עושה את העבודה לא רע אבל אני מוכרח להודות שזה קצת העמיס עלי יותר מדי מספרים וכבר לא כל כך שלטתי מה מקצועי ומה פרטי ולאחר כמה הברזות - קצת התאכזבתי מהערוץ הזה (אבל יכול להיות שזה רק בגללי ושלא ידעתי איך לנצל את הפוטנציאל)
תודה מראש!
המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מקטין את ההנאה מהם.
קייב ללא הפסקה !
19דיווח מעולה, כתוב יפה מאד ועושה חשק לטוס לשם מחר בבוקר...
אין ספק שקייב היא יעד עם היצע ייחודי, שכל חובב צריך להכניס אותו למועדפים.
המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מקטין את ההנאה מהם.
קייב ללא הפסקה !
20מארק, תודה על הפרגון :)
לשאלתך:
את כל הבחורות שהכרתי בטיול שלי בקייב בתחילת החודש, הכרתי בממבה ! כפי שציינתי בדיווח, הכרתי הרבה בנות ולא נפלתי באף אחת מהבחירות שלי (למעט הסקסית שהוזכרה בדיווח), כולן היו יפות, סקסיות ודומות למה שהציגו בפני. ההפתעות היחידות שהיו לי, היו רק לטובה, כאשר הופיעו (3) בנות שעלו על היופי שלהן בתמונות.
מהניסיון שלי, מה שהייתי ממליץ למעוניינים, זה לעשות מנוי לחודש ב 10$ באתר ממבה (כשבוע ימים לפני ההגעה שלך לקייב), שימו תמונה נורמאלית, תשנו מיד את המיקום שלכם באתר לקייב, תשנו את העדפות החיפוש לגילאים שמתאימים לכם ותתחילו להתכתב עם הבנות היפות, המתוקות והסקסיות שיש שם, מומלץ לאלו שרושמות שהן מחפשות ספונסר, למרות שחלקן לא רושמות אבל מעוניינות ב"מתנות".
תפנו אליהן, תשאלו לשלומן ואז תשאלו תכלס האם היא מחפשת ספונסר או מה דעתה שאתם תהיו הספונסרים שלה. אם היא עונה שכן, פשוט תשאלו איזו "מתנה" היא מבקשת בעבור פגישה והיא תמסור לכם את הפרטים. מיד לאחר שהיא עונה, תבקשו ממנה את מספר הוואטסאפ או הוויבר שלה ושם תבקשו ממנה לשלוח אליכם עוד תמונות שלה על מנת לוודא איתה פעם נוספת שהתמונות באתר אכן שלה.
השיטה שלי להצלחה הייתה פשוטה : כל הבחורות ששלחו לי תמונות גוף בלבד או מצונזרות או שלא חשפו את פרצופן, לא עברו אצלי והתקדמתי הלאה, באופן דומה התייחסתי לבחורות שרצו להתכתב אך ורק באתר, לבחורות שהתכתובת עמן לא הייתה ברורה, לבחורות שהתחילו לחקור אותי בשאלות רבות ול"בחורות" ששלחו לי תמונות של מס' בחורות שונות.
חשוב שתדעו, באתר יש מאות בחורות פרטיות יפהיפיות שמחכות לכם, אז אל תתפשרו ותחפשו לכם את הטובות והאטרקטיביות ביותר, שכמותן ניתן להשיג שם בכל יום !
קחו בחשבון שדיל טוב מבחורה ממוצעת ומטה הוא 100 דולר ללילה או 40 דולר לשעה, לעומת זאת, דיל טוב עם בחורה יפה וסקסית הוא 100-200 דולר לשלוש שעות או 70-80$ לשעה (בחורף ניתן להשיג במחיר טוב יותר). כמובן שיש את מקרי הקיצון, כמו מציאות של בחורות יפות וסקסיות שנשארות ללילה שלם בעבור 100 דולר ולעומתן כאלה יפות שמבקשות 200-300 דולר לשעה.
בעניין טינדר אציין כי מצאתי שהאפליקציה טובה לאלו שמחפשים דייטים אמיתיים בקייב. לעומת זאת, לאלו מכם שמחפשים מישהי אטרקטיבית בתשלום הייתי ממליץ לדבוק באתר ממבה, שלדעתי בתחום הזה הוא עולה עשרות מונים על טינדר.
תנסו להסתדר דרך אתר ממבה, אני מבטיח לכם שהשימוש בו קל, פשוט ויעיל !
ככל שיהיו לך שאלות בעניין, תרגיש חופשי לפנות אלי.
בהצלחה