כ אפרת הישראלית - סקס אדיר

אפרת הישראלית

1
לאחר שמישהי מהכתום שלקח לי שבועות לשכנע אותה להיפגש, הבריזה לי כשכבר הגעתי למלונית החלטתי לפנות לאפרת שלא ראיתי אותה המון זמן, ולחסוך המון כסף.
ותיקה בשטח, אבל לא מאוד פעילה. רזה למדי, קטנה, יש חזה, שיער שחור צבוע אדמדם. מוצא מעורב, שחרחורת. שלא כמו ישראליות בתחום, היא נחמדה ושרותית, בחורה אינטליגנטית למרבה הפלא. גיל מוערך 27.
החיסרון שהידיים והרגלים שלה מלאים בפצעי דקירה, אני מיהרתי להעביר אותה לדוגי, כך שלא רואים. בכל אופן כדאי לעשות הכל מקונדום.
טלפון אפשר לבקש ממנה,היא לא רוצה להעביר.
מבקרת כל ערב באזור התחנה, לא במיקום קבוע.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

אפרת הישראלית

4
אפרת החצי חצי...הכהה...מזריקה חגיגה ומצבה לא טוב היא נמצאת בשביל עכו ...הבעיה במזרקים שאפשר להידבק בקלות ...החזה שלה עכשיו נופל לא מה שהיה קשה לפני כ4 שנים ...נראית תמימה אבל יודעת לעמוד על שלה בנוגע לכסף

אפרת הישראלית

5
לא להתקרב. הידרדרות מוחלטת. סתם נכנעה לאהבה שלה לסמים(יש לה אלטרנטיבה, אבל היא ממשיכה עם החרא שברחוב), נראת כמו מסננת. בפעם האחרונה שראיתי אותה דיברתי איתה ונתתי לה כסף בלי שום מגע.
פשוט חבל, היא לא הומלסית ויש לה משפחה תומכת, אבל היא לא מנסה להיגמל או לעבור למסלול בריא יותר.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

אפרת הישראלית

6
אתה חי בסרט...אין בחורה שעובדת בכביש שאינה מכורה לסמים פשוט אין ..אם אמרה לך שהיא לא משתמשת היא שקרנית!!!
אפרת הפילה את מוש שנפטרה הדיחה אותה לסמים ולזנות זה ורק בגלל זה אפרת נבלה ...אבל אחי אין בחוררה ברחוב שעובדת שאינה נרקומנית רק אלו במכונים וליווי אולי לא
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”