סברין,ליאור,אליאן,אור ,מור ויטל היכן הן? 1 על ידי blacko פעם היה קל למצוא אותן היו מפרסמותאיפה אני מוצא אותן?ואת רומי?דניאל לרון כל החבורה בקיצור איפה הן נעלמו ואיפה אפשר להשיגן חוץ מאטרף כי אני לא מוצא כמעט אף אחת שםתודה! ציטוט 20 ספטמבר 2018, 22:11
סברין,ליאור,אליאן,אור ,מור ויטל היכן הן? 2 על ידי קאקא כולם באטרף אחי בפירסומים באתרים זה גם הן אבל כנראה שמות תמונות לא שלהם שהמשפחה לא תגלה ציטוט 21 ספטמבר 2018, 11:03
סברין,ליאור,אליאן,אור ,מור ויטל היכן הן? 3 על ידי blacko כן מתאר לעצמי שאולי לא רוצות להיחשף אבל זה יותר קשה למצוא אותן...גם האתר של מור ויטל לא קיים פעם היה אפשר ל מצוא את כולן שם ציטוט 21 ספטמבר 2018, 21:32
סברין,ליאור,אליאן,אור ,מור ויטל היכן הן? 4 על ידי קאקא כנס לאטרף אחי שלם חודש אחד ולאחר מכן זה חינם ציטוט 24 ספטמבר 2018, 23:03
סברין,ליאור,אליאן,אור ,מור ויטל היכן הן? 5 על ידי blacko זה דורש תשלום חודשי קבוע בלתי אפשרי!מישהו יודע מה עם אור בן דויד או רומי? ציטוט 28 ספטמבר 2018, 02:01
סברין,ליאור,אליאן,אור ,מור ויטל היכן הן? 6 על ידי redone רומי מפרסמת בבננה ובts-dating. סברין מפרסמת בts-dating. ליאור מפרסמת עצמאית (טוויטר, פייסבוק, אטרף) - אבל המספר הישן שלה עודנו נכון. מור ויטל מחפשת באטרף לפעמים, אבל היא מאוד בררנית. גם דניאל ,אליאן,אור - עד כמה שאני יודע - רק אטרף. ציטוט 17 אוקטובר 2018, 23:50
סברין,ליאור,אליאן,אור ,מור ויטל היכן הן? 7 על ידי a.v.l מישהו יודע מה הכינויים שלהן באטרף? אני לא מצליח למצוא שם בנות ציטוט 17 דצמבר 2018, 09:17