תודה מראש...
שברתי לקירה את כל הקירות בדירה בתא
162ואיך בכלל הגעת אליה? פניתי אליה מכמה מספרים ואין כל תגובה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
163א. היא מפרסמת בלבן. אז תגיד שמשם.
ב. היא כל כך מוצפת ( היא הראתה לי מאות הודעות שלא נקרא) שהיא עונה רק אם במקרה יש לה זמן פנוי.
ואת האמת.. היא לא כזאת משהו.
פעם היא הייתה הרבה יותר שירותית.
היום נטו טכני.
164נכון להיום היא הבחורה הכי מוצפת בשוק. באחת ההתכבויות שלי איתה רשמתי לה שתענ. לי כבר והיא שלחה לי צילום מסך עם 937 הודעות שלא נענו ושאין לה זמן רק אליי,מי שיצליח לקבוע איתה בשעה שרצה שרצה כאילו זכה בצ'אנס....
, עמוסה בטירוף בקיצור

165אין סיבה שהיא תחקור כשיש לה פרסום קבוע VIP בלבן. ביקשתי פרטים וכתבתי ישר שאני יכול לבוא תוך שעה.
באתי וישר נכנסתי ללא המתנה בחוץ.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
166גם אני פקדתי את קירה לאחרונה. בגדול אין לי מה לחדש והכל כבר נאמר, לא זיהיתי סימני שחיקה או עייפות. היה מפגש מוצלח למדי: 2 מספרים ב500 לשעה, צורכת חלבונים,סקס בכל התנוחות, דוברת אנגלית די טוב ויש לה נטייה לדבר הרבה(כמו שכבר נאמר פה). סהכ בחורה בחורה נחמדה מאוד. סיפרה לי שהיא פה לעבודה נטו ובקרוב קונה דירה חדשה במוסקבה. היא ציינה בפני שעבדה במדינות אחרות בעולם אבל מאוד מתחברת לישראל, לא מפתיע לאור הביקוש העצום שיש לה... כנראה שאחזור בעתיד הקרוב הכי משתלמת מבחינת מחיר, ביצועים ואישיות
168כל מי שנפגש איתה לאחרונה:
או שאתם קוסמים, או שאתם מטומטמים. הזונה מתעקשת לקבל פורפיל פייסבוק פעיל שאליו היא תשלח הודעה.
או שאתם קוסמים, או שאתם מטומטמים. הזונה מתעקשת לקבל פורפיל פייסבוק פעיל שאליו היא תשלח הודעה.
170[QUOTE=hyke] גם ממכם היא ביקשה את הפייסבוק שלכם?[/QUOTE]
הבאתי את זה מהתכתבות איתה. היא לא מוכנה להיפגש אם לא שולחים לה פרופיל פעיל שאליו היא תשלח הודעה.
הבאתי את זה מהתכתבות איתה. היא לא מוכנה להיפגש אם לא שולחים לה פרופיל פעיל שאליו היא תשלח הודעה.