כ אזהרה חמורה ביותר! נוי מריבל 13 - דף 2 - סקס אדיר

אזהרה חמורה ביותר! נוי מריבל 13

11
אני אישית חושב שספנק קטן גם שהוא קטן יכול להפריע לבחורה

וזה זכותה המלאה לכעוס והיית צריך לשאול אותה מראש אם זה בסדר מצידה....
אבל התגובה שלה לא מוצדקת בכלל פשוט אלימות...
ואני במקומך לא הייתי נשאר בחיים
וטוב מאוד שכתבת פה שאף אחד לא יתקרב אליה שתלמד לקח
אם לא תעמוד על שלך שלך לא יעמוד

12
אני חושב שצריך או לברר מראש כל דבר שהוא קצת חריג או לנסות אותו ממש בעדינות ולראות איך הוא מתקבל לפני שמתקדמים.
ויחד עם זה אני חושב שזאת זונה אלימה ודוחה. אם זה היה קורה לי הייתי הולך מיד ודורש את הכסף כי לא הייתי מסוגל להיות עם מישהי שדוחה אותי.

אחרי הדיווח הזה אני לא אלך למקום הזה בכלל.

13
לפני כמה חודשים ביקרתי במקום הזה ולאחר שחויתי את הלכלוך של המקום בחדר ההמתנה המגעיל
שעושה לך חשק לקלל את עצמך שהגעת למקום הזה,
וכן כל הבחורות-נשים-שבורות-נרקומניות או סתם מסכנות נראות סובלות בטירוף וכולך מתמלא חמלה
כשאתה מביט להם בעינים, ות'אמת לאחר ביקור במקום כזה אתה מבין את המאבק בזנות,
אני משתדל ללכת לנשים שרוצות לפנק ולהתפנק מה שנקרא ששני הצדדים יחושו gf.
ובהצלחה לכולם בהמשך המסע

14
סליחה? "חמלה"?, "מאבק בזנות"?
על מה אתה מדבר?
אף אחד לא מכריח אותן. "מאבק בזנות"= מאבק נגד גברים.
זה שהן מגעילות זה לא אומר שום דבר. גם ערסיות מגעילות רוצות להתפרנס בסכומים גבוהים.

אני לא מבין איך גבר שהוא לקוח מתחיל להפנים את התעמולה הפמיניסטית שמבוססת על שנאת גברים.

18
[QUOTE=Zayan Lavan2]רימינג מעשי, אתה טועה. לתת לבחורה ספאנק בתחת תוך כדי סקס זה נורמלי לחולטין. מעולם לא נדרשתי לשלם על זה תוספת תשלום. מצד שני ההתנהגות שלה היא תקיפה. בהתאם לנסיבות, מדובר בעבירה פלילית. אין לזה שום הצדקה ולא מובן לי לפי איזה הגיון מותר לאישה להנחית על גבר מכה עד זוב דם רק בגלל שמשהו נורמלי לחלוטין לא לטעמה. [/QUOTE]

לא אמרתי לשלם , אמרתי לתאם. ספנקינג זאת החרגה שלא כל אחת מוכנה לקבל. האם תעלה בדעתך להפליק באופן ספונטני גם כשאתה מזיין יזיזה , את החוקית או חברה ? לא נראה לי. קל וחומר לגבי כל מי שאתה פוגש בפעם הראשונה, גם אם היא זונה בתשלום. אני מקווה שבהחתחשב בפז"ם שצברת כבר לא צריך להסביר לך מדוע יש לבצע תאום ציפיות עם משהי שאתה נכנס איתה בפעם הראשונה.

20
רימינג, זה נורמלי לחלוטין לתת ספאנק לתחת של הבחורה בזמן שאתה מזיין אותה. לא צריך לבקש רשות לדבר נורמלי. כמובן שלא צריך לתת לה ספאנק חזק באופן מפתיע. לא על זה מדובר. באופן טבעי, אתה בודק את התגובה שלה בניסיון עדין קודם. אם היא מגיבה באופן חיובי, ממשיכים. אם לא נעים לה, מפסיקים. זה כמו כל נגיעה אחרת. יש גישושים טבעיים.
רק גבר כנועה מבקש רשות קודם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”