כ קייב - דיווח מפורט והמלצות 2018 - דף 4 - סקס אדיר

קייב - דיווח מפורט והמלצות 2018

31
[QUOTE=oren_oren]לגבי דירות בקייב - דגמתי כמה דירות בקייב ובאף אחת מהן לא נתקלתי בכוסיות. הרמה של הבחורות בדירות היא רמה נמוכה מאוד. בעיה נוספת היא שכאשר אתה מגיע עם הנהג לדירה ואתה מבקש ממנו לעבור לדירה הבאה (כי בדירה הנוכחית יש עגלות) הנהג מעקם את הפרצוף שלו ודוחק בך לקחת מישהי מהדירה הנוכחית בטענה ש"בדירות האחרות לא תמצא משהו יותר טוב". בכל אופן גם אם הצלחת לשכנע את הנהג לעבור לדירה הבאה הנהג לא יסכים לעבור איתך ביותר מ-3-4 דירות. הרווח של הנהג שמביא אותך לדירות הוא באחוזים שהוא לוקח מבעלת הדירה ואם לא לקחת בחורה ב-3-4 דירות הראשונות הנהג מבין שהוא סתם שורף איתך זמן ודלק והוא אומר לך ש"אין יותר דירות".[/QUOTE]

אני גם הייתי בכמה דירות, בפעם הראשונה כשהגעתי לעיר ועדיין לא הכרתי את ממבה וכו'.
הרמה באמת נמוכה שם.
אבל לא נתקלתי בנהג כזה בעייתי. הנהג לקח אותי ל 4-5 דירות והיה נחמד מאוד.
בסוף, מצאתי משהו ברמה סבירה ולקחתי אותה איתי לחדר.

לא ממליץ על הדירות שם. המחיר די גבוה יחסית למה שאפר להשיג דרך ממבה טינדר ושאר האתרים.
למצוא מישהי ברמה לוקח זמן, וזה אומר שצריך להסתובב שעה-שעתיים בין בניינים מעופשים ומעליות מפחידות.
בסוף אתה נאלץ להתפשר על הרע במיעוטו במחיר מופקע ( כולל העמלה שלוקח הנהג ) .

בממבה מצאתי כמה סוכנים ששולחים לך לדירה /למלון את אותן הבחורות, וזה עולה לך פחות.

32
ראיתי שכתבו פה בפורום, בפוסט אחר על העיר,
שקשה יותר להשיג בחורות/סטודנטיות בחודשי החורף.
ממש לא!
בדיוק ההפך הוא הנכון.

החל מתחילת ספטמבר מגיעות לעיר אלפי בחורות שחוזרות מחופשת הקיץ מהמשפחות שלהן, בערים אחרות באוקראינה .
מי שכתב שהסטודנטיות שקועות בלימודים, ופחות זמינות באתר ממבה/טינדר לא ממש מבין איך זה עובד שם.
הרבה סטודנטיות לומדות ולכן אין להן זמן לעבוד בעבודה שגרתית.
והדרך שבה הן מצליחות לשרוד את שנות הלימודים היא להשלים הכנסה בבילויים עם תיירים שמגיעים לעיר.
(יש אפשרות בממבה לגלוש באתר אבל שאחרים לא יראו שאתה און ליין , ויצא לי לשלוח הודעות לכאלה שלא נראה שהן מחוברות ומיד קיבלתי תשובה ויחס)

אני לא יודע עם איזה בחורות דיבר הבחור שפרסם את הפוסט,
אבל להגיד שהבנות מגיעות לפגישה עם זה שהציע להן את הסכום הגבוה ביותר ( כמו במכרז ) זה לא משהו חדש.
אם תציע לבחורה שם סכום גבוה היא תגיע אליך גם אם היא קבעה עם מישהו אחר. פשוט תבריז לו ותבוא אליך.

לדעתי ההבדל הוא אחר בין הקיץ לחורף שם.
כאשר אתה פונה לסטודנטית שהיא לא נערה עובדת בהגדרה, ושלא נוח לה עם כל הסיטואציה,
ורק משלימה הכנסה כדי שיהיה לה כסף לדירת שותפים ולאוכל,
היא בדרך כלל מסננת הרבה יותר.
סטונדטית איכותית שנראית טוב בוחרות לבלות לרוב רק עם בחורים שנראים טוב ושעושים עליה רושם טוב בהתכתבות איתם.

כנראה מי שכתב את הפוסט לא מצליח למצוא בחורות בממבה כי הלוק שלו לא תופס שם, התמונה לא מוציאה אותו טוב,
או שההתנהלות שלו מולן לא טובה.
המלצה שלי:
שימו תמונות שבהן אתם נראים הכי טוב שאפשר.
לא לחפור לבנות, לא לזיין להן את השכל .
תהיו עניינים תגיעו למטרה בלי חפירות מיותרות.

מהנסיון שלי, בטינדר יש בחורות ברמה גבוהה יותר ביחס לממבה .
ואם לפני כל טיול תגלשו באתר במשך שבועיים בערך,
אתם יכולים למצוא כמה עשרות מספרי טל' של בחורות ברמה גבוהה ומחיר סביר.

תמשיכו לחגוג ! קריצה

33
המדווח "המלומד" שבקושי יוצא את ביתו במהלך הטיולים המהוללים שלו (בדוק!!), בהם הוא פוגש בנות רבות מלאות, נחמדות וממוצעות (בדוק!!) חולק על הדיווח שלי, תוך שהוא מנסה לעקוץ אותי באופן אישי ולהטיל דופי באמיתות הדיווח שלי, בדומה לניסיון קודם שלו מלפני כשבועיים ימים מייד לאחר הדיווח הראשוני שלי, שאז זכה לתגובה הולמת מצידי שלאחריה בחר להסיר את השטויות וההכפשות שכתב וביקש ממני אישית להסיר את התגובה הכנה והאמיתית ששוגרה במענה לתגובתו.

להלן העובדות רלוונטיות:
1. לפני כשבועיים ימים, המדווח בעצמו התבכיין, התלונן והאשים אותי באופן אישי בכך שסטודנטית שהכיר לא מוצאת זמן בשבילו ונראה שהיא לא מעוניינת להיפגש איתו יותר. אילו המדווח "המלומד" היה מקשיב לאותה סטודנטית, הוא היה מבין שאין לה הרבה זמן פנוי היות ושנת הלימודים שלה החלה וכי התקף הקנאה האובססיבי שלו כנגדי היה בזוי ובלתי הגיוני בעליל, בטח ובטח עת שהיתי בישראל.
2. 2 סטודנטיות צעירות ומהממות שהייתי איתן במהלך החופשה האחרונה בקייב, המוכרות למדווח (שהזיל ריר כשראה אותן), שמרו איתי על קשר הדוק וכשהגעתי לקייב היה לי קושי לתאם איתן היות והזמן החופשי שלהן הצטמצם מאוד, אחת לומדת באוניברסיטה עד הצהריים וצריכה לחזור לביתה עד השעה 18:00 על מנת לשמור על אחותה בזמן שאמה יוצאת לעבודה והשנייה מקפצת בין לימודים באוניברסיטה לאימוני ההתעמלות האמנותית שלה. אני כבר שבוע בקייב, עם הראשונה הצלחתי לתאם פעם אחת ועם השנייה מתוכננת לי פגישה למחר :)
3. גלישה באתר ממבה (אוקראינה), תגלה לכם מייד שמרבית הבחורות שם מבוגרות (מעל 22 - גיל האוניברסיטה) וכי כמות הצעירות הינה מזערית ביחס לכמות שהיתה בסוף חודש אוגוסט (אולי כ-20%).
4. בניגוד גמור לדיווחו של "המלומד" במהלך ה"חופש הגדול", דווקא יש נהירה של בחורות צעירות מחוץ לקייב לקייב היות והן מצויות בחופשת קיץ והן לא צריכות לחזור לביתן למחרת היום ליום לימודים ! מה גם שזו תקופת שיא התיירות בקייב (מחירים הכי גבוהים) וזה הזמן הכי טוב בשבילן לעשות כסף מהיר.
5. היום יצאתי לטייל בעיר עם מצלמה מקצועית, עברתי במצפה ובפארק יפה המצוי במרכז העיר, שם יצא לי להכיר 2 סטודנטיות צעירות (מסתבר שצילום זו דרך מעולה להכיר בנות), לקחתי תמונות שלהן על מתקן לונה פארק מוזר ל-2 אנשים, כזה שהופך אותן שוב ושוב וכשירדו הראתי להן את התמונות והן מיד מסרו לי את הפרטים שלהן על מנת שאוכל להעביר אליהן את התמונות האיכותיות שיצאו, לאחר מכן המשכנו לטייל יחד בפארק ותוך כדי שיחה התגלה לי כי אחת מהן היא ממחפשות הספונסרים, אולם מתחילת שנת הלימודים, ההורים שלה לא מאפשרים לה להסתובב מחוץ לבית בשעות מאוחרות (היא צריכה להיות בבית ב-21:00) ולכן היא לא יכולה לעשות כסף. קבעתי עם שתי הבנות לצאת מחר לסרט, אם ייצא מזה משהו, אדווח. החברה התמימה שווה הרבה יותר :))

אני דיי משוכנע שבטיולו האחרון של המדווח מלפני כשבועיים ימים הוא לא הכיר סטודנטיות בנות 18-22 על אף שהוא מציג את העניין כפשוט וקל לעונה, מה גם שהסטודנטית שהוא הכיר טוב קודם לכן לא מצאה זמן להתפנות אליו בשל פתיחת שנת הלימודים ובכל זאת הוא בחר לבטל את הדיווח שלי בהינף יד ללא כל בסיס עובדתי והכל מתוך מניעים חשוכים, בזויים ושפלים.

המדווח הממורמר מנסה לבקר את שיטת העבודה שלי בממבה, למרות שהוא יודע היטב, מידיעה אישית כי כל הבחורות שאני הבאתי לדירה בה שהיתי בקייב, מדי יום ביומו, היו בונבונירות אחת אחת, כולן מעל 8+ וכולן למעט אחת הגיעו בעבור מתנה קטנה.

החלק הכי משעשע בתגובתו של המדווח היה החלק שהוא ניסה לעקוץ אותי בעניין המראה - זה השלב שהתפקעתי מצחוק :-))) אני חייב לומר שאם הייתם רואים אותי ואת המדווח במציאות, אני סבור שכמוני, גם אתם הייתם מתפקעים מצחוק...

תמשיכו להנות ולדווח והישמרו לכם מקנאים ואכולי שנאת חינם

נ.ב. המדווח מתאמץ בכל כוחו להשאיר את הדיווח שלו הכי עדכני על מנת לזכות בקרדיט מכם, לכן הוא תקף את הפוסט שלי מייד לאחר שהועלה (תגובה שהוא מחק לאחר שזכה לתגובה הולמת מצידי), לכן הוא בחר להגיב על הדיווח שלי דווקא כאן ולא בפוסט שלי ולכן במהלך השבועיים האחרונים הוא לא באמת מדווח אלא מגיב על מנת להקפיץ את הדיווח שלו מעלה, אז בבקשה מכם, תנו לו קרדיט על דיווח טוב שלי אישית גרם לצאת לקייב בפעם הראשונה, תמחאו לו כפיים בכל הכוח, תפרגנו לו ותכתבו לו הודעות פרטיות, אמנם אל תטרחו לבקש ממנו פרטי התקשורת כלשהם שהשיג, שכן את זה לא תקבלו ממנו :) אני מצידי, בחרתי להגיב דווקא כאן על מנת לעזור לו להותיר את הפוסט שלו הכי מעודכן :))

34
הבניינים בהם ממוקמות הדירות נראים כמו בנייני מגורים בתחנה המרכזית בת"א שבכניסה שלהם יש שער מברזל עם קוד סודי. הדירות עצמם ממוקמות בקומות האחרונות של הבניין. לאחר שנכנסים לדירה מתיישבים על הספה ובעלת הדירה קוראת לבחורות שיבואו להציג את מרכולתן. בכל דירה יש בין 4-5 בחורות שכפי שאמרתי (וגם צונאמי הסכים איתי) הן ברמה נמוכה מאוד לכן אני ממליץ לא לנסות בכלל את האופציה הזו ולהימנע ממפח נפש.

35

Chocolate תרשה לי להתחיל בכמה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק
אתה שובר אפילו את שיאי העליבות של עצמך.

תודה רבה על הפרגון . שוב שברת פה גם שיאים של - ס א ח י ו ת.
חבל עליך, אתה עושה לעצמך בושות עם התגובות הנעלבות שלך מכל מילה.

כבר בתחילת התגובה אני חייב להוריד בפניך את הכובע .
באמת עשית לי את היום כאשר הגבת פה והקפצת את הפוסט.
חחחח וואו! אתה מסוגל להיות מאוד טיפש . כמה חוסר מודעות .. וראיית התפל במקום את העיקר.

לא הגבתי בפוסט שלך מהסיבה הפשוטה שאתה לוקח כל דבר באופן מאוד אישי, למרות שזה לא קשור אליך,
ומיד מתחיל להתלהם פה. עובדה שהגבת פה. למרות שאני יודע שזה עלה לך בבריאות.

זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה.
אתה חושב שמישהו נמצא פה איתך בתחרות מדומיינת, זה רק אצלך בראש בנאדם .
אנחנו בפורום שבו מספרים על זיונים . אתה לא על בימת הכנסת! ולא בבית המשפט.
מה יהיה איתך ..
סמיילי של תולש לעצמי שיערות ( לי עוד יש כאלה על הראש ) צחוק

זכותי להעביר ביקורת ולסתור את דבריך, בעיקר אם מה שכתבת זה דברים לא נכונים או במילים אחרות פשוט שטויות .
כנראה שנראה לך שמה שעובר עליך בטיול מצטבר של שבוע וחצי- שבועיים שם, זה מה שכולם חווים.
וזאת טעות לחשוב ככה, לדעתי.

אם 20 איש יתכתבו עם בנות בטינדר וממבה, לכל אחד תהיה רשימה של אנשי קשר שונה,
וכל אחד יקבל חוויה אחרת מהאחר בעיר הזאת.
וכל אחד ילמד במהלך הטיולים שלו לקייב, דברים קצת שונים.
יצא לי לדבר פה בפרטי עם לא מעט אנשים שלהם עזרתי לתכנן את הטיול עם טיפים נכונים ועזרה שהם ביקשו.
מהשיחות שלי עם האנשים שכבר היו בקייב בעבר, הבנתי שלכל אחד היתה שם חוויה אחרת וכל אחד רואה את העיר בצורה שונה.
זה משהו מאוד סובייקטיבי. ואתה חושב כנראה שרק אתה יודע ומבין.
ומיד אחרי כל ביקורת שיש עליך מיד אתה פותח באש. ומרסס צרורות .
תרגיע יא הזוי.
אני ממש מתאפק! שלא לומר מרחם עליך.

זה ממש לא משהו אישי נגדך. צא מהסרט .
" חולק על הדיווח שלי, תוך שהוא מנסה לעקוץ אותי באופן אישי ולהטיל דופי באמיתות הדיווח שלי, בדומה לניסיון .. "
אתה קצת יוצא מפרופורציות איש.
אף אחד לא אמר ששאתה אדם לא אמין. אמרתי שמה שכתבת פשוט לא נכון. ונתתי דוגמאות.
עכשיו, זה לא שהדיווח שלך נכנס למהדורה המרכזית של חדשות 2, או לכותרת הראשית של העיתון של מחר.
ו עושה לך בושות עצם אי ההסכמה איתך,
אתה סה"כ משתף את המחשבות והדיעות שלך תוך כדי טיול זיונים בקייב.
מה נסגר איתך ?
סמיילי של- למה כל ההזויים עליי ? צחוק

אני מזכיר לך. אתה משלם שם לזונות ... מקבל סקס בתמורה לכסף .
עכשיו מה זה משנה לך מה אני עושה שם .. ומה אני מקבל בתמורה לכסף שלי,
למה כל כך חשוב לך להצטדק פה אחרי כל מילה שאני כותב.
או לנסות לסתור את מה שאני כותב,

נגמרו לך הויאגרות ? ומצאת תחליף שעושה לך זקפה?

חברים, קחו לדוגמא , זה מה שאני כתבתי :
ראיתי שכתבו פה בפורום, בפוסט אחר על העיר,
שקשה יותר להשיג בחורות/סטודנטיות בחודשי החורף.
ממש לא!
בדיוק ההפך הוא הנכון.

החל מתחילת ספטמבר מגיעות לעיר אלפי בחורות שחוזרות מחופשת הקיץ מהמשפחות שלהן, בערים אחרות באוקראינה .
מי שכתב שהסטודנטיות שקועות בלימודים, ופחות זמינות באתר ממבה/טינדר לא ממש מבין איך זה עובד שם.
הרבה סטודנטיות לומדות ולכן אין להן זמן לעבוד בעבודה שגרתית.
והדרך שבה הן מצליחות לשרוד את שנות הלימודים היא להשלים הכנסה בבילויים עם תיירים שמגיעים לעיר.
(יש אפשרות בממבה לגלוש באתר אבל שאחרים לא יראו שאתה און ליין , ויצא לי לשלוח הודעות לכאלה שלא נראה שהן מחוברות ומיד קיבלתי תשובה ויחס)

אני לא יודע עם איזה בחורות דיבר הבחור שפרסם את הפוסט,
אבל להגיד שהבנות מגיעות לפגישה עם זה שהציע להן את הסכום הגבוה ביותר ( כמו במכרז ) זה לא משהו חדש.
אם תציע לבחורה שם סכום גבוה היא תגיע אליך גם אם היא קבעה עם מישהו אחר. פשוט תבריז לו ותבוא אליך.

לדעתי ההבדל הוא אחר בין הקיץ לחורף שם.
כאשר אתה פונה לסטודנטית שהיא לא נערה עובדת בהגדרה, ושלא נוח לה עם כל הסיטואציה,
ורק משלימה הכנסה כדי שיהיה לה כסף לדירת שותפים ולאוכל,
היא בדרך כלל מסננת הרבה יותר.
סטונדטית איכותית שנראית טוב בוחרות לבלות לרוב רק עם בחורים שנראים טוב ושעושים עליה רושם טוב בהתכתבות איתם.

כנראה מי שכתב את הפוסט לא מצליח למצוא בחורות בממבה כי הלוק שלו לא תופס שם, התמונה לא מוציאה אותו טוב,
המלצה שלי:
שימו תמונות שבהן אתם נראים הכי טוב שאפשר.
לא לחפור לבנות, לא לזיין להן את השכל .
תהיו עניינים תגיעו למטרה בלי חפירות מיותרות.

מהנסיון שלי, בטינדר יש בחורות ברמה גבוהה יותר ביחס לממבה .
ואם לפני כל טיול תגלשו באתר במשך שבועיים בערך,
אתם יכולים למצוא כמה עשרות מספרי טל' של בחורות ברמה גבוהה ומחיר סביר.

תמשיכו לחגוג ! קריצה

ומכל זה הוא מבין שכל מה שכתבתי מתייחס רק אליו. או בא לתקוף אותו באופן אישי ( מי אמר פרנואיד )
יש שם משפט אחד שבו כן התחייסתי למה שכתבת שלוקולד:
ומזה אתה כנראה מבין שמישהו תוקף אותך, או רוצה לריב איתך. או רוצה להוציא אותך לא אמין ,
זאת סה"כ דיעה שלי שנוגדת את דעתך.
וגם אתה אמרת לי שחלק מהתמונות שלך לא תופסות שם. ושבטינדר אתה מצליח למצוא רק כאלה שמחפשות קשר רציני .
מותר לי לא להסכים איתך ? אל תענה לי .. אין צורך.

לגביי מה שכתבת :
1. תרשה לי לתקן אותך. לא שיש לי סיבה להסביר לך, אבל רק כדי להראות לך כמה אתה הזוי ורואה את הדברים בצורה מעוותת. רק רק שתדע, שהסטודנטית דווקא נפגשה איתי, היא באה לבקר סתם בתור ידידה, ביום קר וגשום.
מס ימים אחרי שהגעתי לקייב והייתי מאוד שבע מכל הפינוקים .
ישבנו אצלי והיא סיפרה לי את כל מה שעבר עליה מאז שהיא נעלמה. בלי קשר לסקס או לכסף.
היא היתה כמה שעות ולא ביקשה ממני סנט אחד.
הסיבה שהיא נעלמה בהתחלה היא שיש לה חבר חדש ובגלל שהיא אכלה סרטים.
ממש לא בגלל הלימודים. וממש לא קשור אליי.
ואתה יודע זאת כי היא שיתפה גם אותך בזה אז אל תחרטט .
אם חשבתי בהתחלה שזה קשור אליך או לליכלוכים שסיפרת לה או לסכסוכים שעשית אז טעיתי. מודה.
נתתי לך יותר מדי קרדיט , אין לך השפעה על אנשים כמו שאולי חשבתי בהתחלה.

2. איזה שטויות ! עובדתית זה לא נכון. כמו שכבר כתבתי, כל הבחורות שהיו שם בקיץ עדיין נמצאות ונוספו עוד כמה מאות סטודנטיות שהגיעו לעיר החל מתחילת ספטמבר . אני כרגע מתכתב עם כמה מהן, לקראת הטיול הבא בעוד כמה שבועות.
תעשה חיפוש של גילאי 18+ ותראה כמה אתה טועה.
רק בשלושה ימים האחרונים דיברתי שם עם כמה בנות 19-20 .
אגב, למי שלא יודע התיכון שם מסתיים בגיל 16-17 ואז הן הולכות ללמוד תואר.

בקייב יש כל הזמן תזוזה של בחורות ( מהערים האחרות כמו לבוב ואודסה ) הלוך ושוב,
זה לא קשור לעונה. זה לאורך כל השנה.
בטיול האחרון שלי לשם 2 מהקבועות לא היו בעיר, אחת היתה בלבוב והשניה באודסה.
ואחת הגיעה רק אחרי כמה ימים לעיר.
זו לא בושה לא לדעת עובדות, להפך .זה לגמרי בסדר לא לדעת הכל. .
אבל לדבר כאילו אתה מומחה לעיר אחרי טיול של שבוע ועוד כמה ימים בעיר, ולהכנס בכל מי שכותב משהו שסותר את העובדות שאתה כותב, נראה לי קצת מופרך.

3. אתה כנראה לא מבין בזה מספיק.
יש הרבה בחורות שנוסעות למשפחות שלהן במהלך החופשה שלהן. הייתי בעיר 6 פעמים, דיברתי עם לפחות פי 6 בחורות ממך.
דיברתי גם עם מספר חברים שחיים ועובדים בקייב, שמבינים פי אלף ממך ( וגם ממני ) וזה מה שהם אומרים.

4. נו אז דיברת עם בחורה אחת, שעדיין גרה עם ההורים ( בטח מוכר לך מהחיים שלך , לא? )
ומזה אתה מבין שכל הבחורות בקייב חושבות ומתנהלות ככה.
טוב, מה אני אגיד לך ,
אם זה גורם לך להרגיש טוב אז בכיף. תמשיך להנות בתוך הבועה שלך.
קשה לך לשמוע ביקורת , את זה כבר הבנו פה כולנו.

5. "אני דיי משוכנע שבטיולו האחרון של המדווח מלפני כשבועיים ימים הוא לא הכיר סטודנטיות "
-אין לך מושג עם מי נפגשתי , מה עשיתי, ואת מי עשיתי. חלאס לזיין לנו את השכל.

6. המדווח הממורמר מנסה לבקר את שיטת העבודה שלי בממבה
- חחחח מי מבקר אותך, על איזו שיטה אתה מדבר, את מי אתה מעניין ?
אני פה הממורמר ????! ... הגמל שמסריח מהפה בצורה מזעזעת ממש לא רואה את דבשתו!

7. החלק הכי משעשע בתגובתו של המדווח היה החלק שהוא ניסה לעקוץ אותי בעניין המראה - זה השלב שהתפקעתי מצחוק ...
- אתה זה שהתפקעת ?
לכותב אין כנראה מראה בבית. מה שיש לו במקום כנראה , ובערימות זה חוסר מודעות .
והוא חושב שאם הוא מזמין אליו בחורות ב 100-200 דולר לשעה אז הוא דון ג'ואן.
כמה אומללות! יש אנשים מסכנים בעולם . טאטא טאטא !!!
סמיילי של משתטח על הקבר ובוכה צחוק

8. המדווח מתאמץ בכל כוחו להשאיר את הדיווח שלו הכי עדכני על מנת לזכות בקרדיט מכם, לכן הוא בחר ...
- על מה אתה מדבר לעזאזל, איזה קרדיטים ? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?
שוב, אתה עושה לעצמך בושות. עדיף שתשתוק.
סמיילי של מכוון לעצמי אקדח לראש מייאוש צחוק

אני ממש משתדל שלא לרדת לרמה הילדותית , מלאת השנאה והעלובה שלך,
אבל יש דברים שחייבים להאמר פה.
ציטוט: המדווח "המלומד" שבקושי יוצא את ביתו במהלך הטיולים ..
לפני שבועיים זה היה הטיול השישי שלי לשם. הייתי שם במצטבר קצת יותר מחודש וחצי.
כבר ראיתי את רוב מה שרציתי , ואת רוב הדברים שיש לעיר להציע.
שלא כמוך שעדיין מתלהב מעיר חדשה ...
אני דווקא כן הסתובבתי בעיר, כל יום.. אולי הבקבוק יין ששתית שם כל יום קצת פגע לך בזיכרון.
ואולי זה שהתעקשת שאתן לך לעשן ג'ויינטים בפעם הראשונה בחייך רק כדי " לצאת גבר" מול הזונות ,
כי החליפות שקנית באלפי שקלים לפני הטיול לא הרשימו אותן מספיק.
מה הקטע, היית ילד מוכה? התעללו בך בבית הספר, בצבא ? ...
סמיילי של חסר כוחות כבר צחוק

לא שאני צריך להסביר למישהו אבל אם כבר שאלת .. קריצה
אני מעדיף לנצל את הזמן כדי לנוח וכדי להתפנק במסאזים ולהנות מסיפוקים מידיים .
לא הבנתי, ניסית לעקוץ אותי בגלל זה? למה זה אמור להעליב מישהו?
כמה עלוב שאתה! ילד קטן ועלוב.

זו לא הפעם הראשונה שכתבת שאני נפגש עם בחורות שהן רק ממוצעות, רק שמנמנות ורק נחמדות או וואטאבר..
שמעת אותי טוען פעם שאני מזיין את מיס אוקראינה ? או את אחותה?
הציונים שאתה נותן הן עפ"י הטעם האישי שלך ,
והבנות איתן אני נפגש הן הכי סקסיות שאפשר למצוא לדעתי.
ובטח עם התמורה הכי טובה לדולרים שאני נותן להן...
אתה בעצמך המלצת בפוסט שלך על אחת שעושה לי קבוע מסאז'ים, ונתת לה ציון 9. אתה חוזר בך מר פח?
או שעדיין אתה טוען שכולן שמנות ?

לעומת הבחורות המאוד מכוערות שאיתן אני נפגש..
-כנראה ששכחת שביקשת ממני בהתכתבות האחרונה ביננו בוואטסאפ ( הכל מתועד ) ,
את המספר של אחת מ "המכוערות", שסיננה אותך בממבה.
ושהתבכיינת לי שהיא אפילו לא פתחה את ההודעות ששלחת לה .
אני עניתי לך את האמת, שכנראה היא לא נמשכת אליך.
לא בטוח במאה אחוז ולא יכול לדבר בשמה אבל אולי זה בגלל שאתה גוץ ומקריח ?
או אולי כי אתה סאחי חופר ?
ומה יותר עלוב מלבקש מספר של מישהי שעל דעת עצמה לא ענתה לך להודעות ...
זה מראה רק טיפה על מי שאתה.

אתה בדיווח שלך כותב שנפגשת עם בחורה שקרובה לציון 10.
אני בעצמי ראיתי שאותה הבחורה שלה נתת כזה ציון, משכה לך זמן, שתתה יין 45 דק' + התקלחה לבד עוד 25 דק'
( רק על הזמן הזה שילמת לה 100 דולר בערך ) .
אתה נתת לה ציון שקרוב ל 10. נכון היא אחת היפות. אבל מה מרכיב את הציונים שאתה נותן ?
אולי תלמד אותנו מאסטר מה היא השיטה?

מעניין איזה ציון היא היתה מקבלת מהאנשים בפורום אם היתה מבזבזת להם שעה על פארש.. ששווה 100$
אני יכול לפרסם את הלינק לדף שלה בממבה, כמו שאתה פרסמת בפוסט שלך את המספר של זאת שעושה לי מסאז' ,
מה אתה אומר, כדאי לי לעשות את זה? או שאתה רוצה לשמור רק לעצמך את הזונה המתוקה שבה התאהבת?
בן 40 פלוס שמתאהב בזונה לוליטה בת 19.
יש אנשים שלעולם לא ילמדו כנראה...

חח וגם מי שמך, מי אתה שתקבע כמה שוות הבנות שאיתן אני נפגש? ותיתן להן ציונים. ראית אותן בסלון,
לבושות לא בעירום , ואתה לא יודע מה הביצועים בחדר המיטות.
אני יכול רק לומר שגם בעוד 10 טיולים לא תקבל 20 אחוז ממה שאני קיבלתי שם עד היום
מבחינת הפינוקים, פשוט אין לך את זה - אתה ס א ח י מדי.
תזכיר לי שניה, מי מינה אותך למבקר הזיונים של הפורום ?

בתחושות שלי, אתה מאוד רגיש. בדיוק כמו אדם מאוהב.
אתה רוצה שאתן פה קישור כמו שאתה עשית? יש לי את הלינק לדף של הזונה הג'ינגי'ת שבה התאהבת שם.

הורדת את התגובות שלך, כמו שאני הורדתי את שלי, מהפוסט שלך ,
כי הסברתי לך שעברת כל גבול, הוצאת שם את דיבתי , כתבת עליי דברים שהם לשון הרע לפי החוק,
פרסמת דברים שנכתבו ביננו באופן פרטי בפורום ציבורי ,
כינית אותי פה סרסור למרות שאתה בעצמך אומר , חוזר ואומר יש לציין , שאני לא נותן מספרי טלפון של בנות שיש לי ברשימה שלי.
פרסמת טל' של בחורות שאני נמצא איתן בקשר כי חשבת שזה יפגע בי ...
ובעיקר כי אמרתי לך שאם אני אפתח עליך פה ,
ואספר את הדברים שאני יודע עליך, אותם אתה סיפרת לי ביוזמתך , הדברים הכי אישיים שלך , שעליהם דיברנו באופן פרטי,
אתה תהיה מסכן.

לסיכום:
יש לך כישרון לעוות דברים , להפגע מכל ביקורת ולריב עם עצמך..
להפגע גם מדברים שלא קשורים אליך, ( מי אמר חסר חיים )
אל תציג את הדברים כאילו אתה כנה וישר או שביקשתי ממך להסיר את התגובה כי אני פוחד. זאת לא המציאות!

האמת היא שאני פוחד רק לרדת לרמה שלך , כי אם זה יקרה יהיו לזה השלכות חמורות.
בינתיים אני מצליח להתאפק. לא כדאי לך למתוח את החבל יותר. עיצה ידידותית.
אני לא חבר שלך, ולא מעוניין לשמוע את מה שיש לך לומר .
שמור את הדברים שלך לעצמך.
ושחרר ממני.

ככה לסיום , על איזה התקף קנאה אתה מדבר?
אתה האחרון שהייתי מקנא בו. החיים שלך די עלובים. אתה אדם פתט שכל הזמן מחפש לריב.
מההכרות שלי אותך אני מבין שתגיד כל דבר כדי לנסות לצאת הצודק.
ומבירור קטן בפורום ראיתי שאתה גם בארץ נפגש עם זונות ומפרסם ביקורות עליהן בפורומים השונים.

גם אם זה מצריך ממך לשקר, להוציא דברים מהקשרם, ללכלך, לפרסם דברים אישיים או סתם לטנף ,
שום דבר לא עוצר אותך כשאתה יוצא פה למלחמות.
ועל מה בעצם? על זה שכתבתי שאתה לא צודק? או סתרתי את מה שכתבת בפורום על זיונים?

בוא נעשה ניסוי קטן,
חשבתי על מה שכתבת ויודע מה, חוזר בי מהכל ואתה צודק! בהכל אתה צודק.
נו, הגעת לאורגזמה ?? לבריאות.
צחוק

אתה מוציא 200 קילו של חומר נפץ , תותחים ומסוקי אפצ'י בתגובה לעקיצה קטנה ומיד מתחיל במלחמות פה.
מציע לך לחפש את החברים שלך במקום אחר.
ואם תמשיך להתגרות בי פה, רק אתה תפסיד מזה.
יש עוד הרבה דברים שבשיקול דעת נכון לא כתבתי פה. כי אני לשמחתי לא כמוך,
ולא חי על תגובה כזאת או אחרת בפורום.

התגובה שלי באה אחרי שהתפוצצת פה , מזכיר לך.
מאחל לך סמיילי עם פרופורציות. צחוק ושתמצא חיים.
יאללה בנאדם שחרר אותי מהמועקה שלך.

36
כמובן ש-90% ממה שכתבת אינו נכון ומעוות, אבל אני לא אטרח להגיב בפירוט לאסופת השקרים שלך, מלבד התייחסות בקטנה...
1. אתה לא סאחי במהלך הטיולים שלך, כך שכל החוויה שלך מעוותת לחלוטין ואין פלא שהעובדות שאתה מעלה יוצאות מעוותות.

2. אתה אוהב מלאות ומבוגרות וזה בסדר גמור רק אל תציג אותן כדוגמניות או כשוות וכמציאות.

3. אני יודע בדיוק את מי הזמנת לדירה ששהית בה, מתוך הבנות שהזמנת רק שתי צעירות שאחת מהן הייתה סקסית (לטעמי) אם כי היא לא יפה וחזה שטוח, חוץ ממנה לא הייתי נוגע באף אחת מהבחורות שהגיעו אליך ואפילו אמרתי לך בזמן אמת שהן ממש לא הטעם שלי.

4. לגבי קטי המקסימה, היא מסאג'סטית י'ליצן, היא סוחטת ממך כספים בזמן שהיא יושבת בסלון ומעשנת את החומר שלך במשך שעות במקום לעסות אותך ואתה משלם לה על זה. עד היום, בכל הטיולים שלך מאז שהכרת אותה, אתה מתחנן לקבל ממנה אקסטרות, הזמנת אותה עשרות פעמים בתקוה שתקבל משהו ומה שקיבלת ממנה עד היום זה רק חוסר כבוד, הברזות על ימין ועל שמאל ולב שבור כי היא ממש לא מעוניינת בך.. אמרתי לך, תסתכל במראה ותבין, פרופיל עדיף ובלי משקפי שמש :))

5. לסיכום ומה שבאמת רלוונטי לפורום הזה, אתה מסתיר מידע שימושי שיש לך מחברי הפורום ובכלל, אני בטוח שאף לא אחד מחברי הפורום קיבל ממך מס' טלפון או מידע אודות אנשי קשר בקייב, סוכני דירות, סוכני הסעות, סוכנויות עיסוי או אחרות וכמובן בחורות, בניגוד גמור מאופן הפעולה שלך, לי אין כל בעיה לשתף את המידע שיש לי, להיפך אני שמח לעשות כן, גם בנוגע לבחורות היפהפיות שהייתי איתן שהפילו לך את הלסת ועל כך יכולים להעיד חברי הפורום שפנו אליי וקיבלו ממני עזרה, טיפים, פרטים אמיתיים ונכונות לעזור כשיגיעו לקייב.

בכל אופן, העיקר שערכת את התגובה שלך כשעתיים והורדת את כל השטויות מהלב שלך, אולי עכשיו תוכל לישון סופסוף :)))

37
כמובן ש-90% ממה שכתבת אינו נכון ומעוות, אבל אני לא אטרח להגיב בפירוט לאסופת השקרים שלך, מלבד התייחסות בקטנה...
1. אתה לא סאחי במהלך הטיולים שלך, כך שכל החוויה שלך מעוותת לחלוטין ואין פלא שהעובדות שאתה מעלה יוצאות מעוותות.

שלוקולד חמוד, לא משנה כמה תלמד באוניברסיטה, זה לא יעזור. אתה פשוט אדם לא חכם.
אני לא סאחי כי ככה נהנים יותר. גראס לא מעוות את המציאות. במינון נכון הוא פותח את הצ'אקרות.
אבל לך תסביר את זה לבחור אומלל וסאחי .

90% מהדברים שאתה טוען שהם שקרים, יש לי תיעוד עליהם. ההודעות, כל ההתכתבויות...
אתה רוצה שאעלה לפה לפורום כדי שכולם יראו?
אני יכול להעלות פה גם תמונות של הבחורות שהיית איתן. מהטינדר והממבה. כדי שכולם יזהרו .

האנשים בפורום להם נתת מספרי טלפון של בחורות, יודעים שאתה חולה במחלות מין?
סיפרת להם שאתה מזיין בד"כ בלי קונדום את אלו שאתה ממליץ עליהן בקייב ?
אותך למשרד הבריאות ... צחוק

2. אתה אוהב מלאות ומבוגרות וזה בסדר גמור רק אל תציג אותן כדוגמניות או כשוות וכמציאות.
לא הצגתי אף אחת כדוגמנית, ואני שלא כמוך לא מתלהב מזונות .
אני שלא כמוך גם לא מתאהב בזונות.

אני שלא כמוך לא הזמנתי טיול ל40 יום ( מי אמר מוגזם ) כדי להיות קרוב לזונה בת 19 ג'ינג'ית לוליטה,
שבה התאהבת, שטוחנת לך את החסכונות ב 100 דולר לשעה ,
אחת שעל 200 דולר שאתה נותן לה, שותה יין ומתקלחת שעה.
ואותי אתה טוען שעושקים ? חחח אתה ... אין לי כבר מילים לתאר !
כמה כסף שמת על נטלי הג'ינג'ית בשבוע האחרון?

3. אני יודע בדיוק את מי הזמנת לדירה ששהית בה, מתוך הבנות שהזמנת רק שתי צעירות שאחת מהן הייתה סקסית (לטעמי) אם כי היא לא יפה וחזה שטוח, חוץ ממנה לא הייתי נוגע באף אחת מהבחורות שהגיעו אליך ואפילו אמרתי לך בזמן אמת שהן ממש לא הטעם שלי.

את מי זה מעניין פה איזה בנות היו אצלי? למה זה חשוב פה למישהו?
יותר מזה, את מי מעניין מה אתה חושב עליהן ומה הטעם שלך או לא הטעם שלך? ... מישהו שאל אותך ?

אפילו אותי כבר לא מעניין מי היתה איתי בטיול של לפני חודשיים.
הייתי שם לשבוע נוסף מאז, ובעוד פחות מחודש אהיה שם שוב .
ובדצמבר שוב ...
לי יש את האפשרות להיות שם כל חודש. כבר שכחתי מי היתה איתי לפני חודשיים .
רק אתה עדיין מתעסק בטיול ההוא ובמי היתה לטעמך... אף אחד לא שאל אותך.
זה לא מעניין פה אנשים. אתה שוב חופר!
לא, אתה חייב כדורים!

4. לגבי קטי המקסימה, היא מסאג'סטית י'ליצן, היא סוחטת ממך כספים בזמן שהיא יושבת בסלון ומעשנת את החומר שלך במשך שעות במקום לעסות אותך ואתה משלם לה על זה. עד היום, בכל הטיולים שלך מאז שהכרת אותה, אתה מתחנן לקבל ממנה אקסטרות, הזמנת אותה עשרות פעמים בתקוה שתקבל משהו ומה שקיבלת ממנה עד היום זה רק חוסר כבוד, הברזות על ימין ועל שמאל ולב שבור כי היא ממש לא מעוניינת בך..
אמרתי לך, תסתכל במראה ותבין, פרופיל עדיף ובלי משקפי שמש :))

א ת ה (???) שולח אותי להסכל במראה?!
אתה גמד, מקריח בצורה שלא מחמיאה,
יש לך ריח של נבלה מהפה, אתה סאחי ברמות קשות ומעצבנות
וחופר כאילו אין מחר.
אתה בעיקר איש אומלל וחסר מודעות שחי בסרט שהוא מעניין מישהו או שהזיונים שלו בתשלום מעניינים.
על מה אתה מדבר לעזאזל ? איזה חוסר כבוד? הבחורה מעריצה אותי.
ואם תרצה אשלח לך תמונות וסרטונים שהיא שולחת לי, וגם כאלה שעשינו יחד בטיולים שלי.
אתה אחד השקרנים ., זה כבר ממש ברמות של מביך.

אגב, אני משלם לה גרושים , זה יוצא פחות מ 20 דולר לשעה.
ועל הזמן שהיא יושבת איתי בסלון אני לא משלם.
היא גרה 3 רחובות מהדירה, ומגיעה לפני הזמן כדי שנשמע יחד מוזיקה ונעשה צחוקים.
אם אין לך משהו חכם להגיד אז כדאי שתשתוק. אתה יוצא פה דביל.

ההוצאה שלי על מסאז'ים שם היא ממש זניחה ביחס לטיול .
שעתיים איתה, מגיע אולי ל 25 אחוז ממה שאתה משלם ללוליטות שאתה מזמין.
וזה עוד אחרי שאני מפנק בטיפ , או באיזה פייסל שהיא מעשנת איתי.

הבחורה הבריזה כמו הרבה בנות בקייב , יכול להבין אותה, חוזרת עייפה אחרי יום שלם של מסאזים,
ולא באה לשבת איתי ( בחינם אגב ) ,
מה אני אגיד לך,
באמת שברת לי את הלב.
צחוק
אני שלא כמוך, על כל אחת שלא מגיעה, יש עוד 2-3 ברשימה..
ואני שואל את עצמי , לאן עוד תדרדר בתגובות שלך?

ראית אותי פעם מתחנן? כמה עלוב אתה בנאדם..
שכחת לספר פה לכולם שהיא גם באה אליי בלי שום קשר לעבודה ויושבת איתי.
תוך כדי משמרת שאין לה עבודה.
שהיא ממשיכה להתכתב איתי גם כשאני בארץ כי נחמד לה להיות איתי בקשר..

אתה איש פתטי שיגיד הכל כדי לנצח בויכוח גם אם זה לשקר, לעוות דברים, להוציא דברים מהקשרם ...
אמרתי לך כבר, אתה לא היית איתי בחדר , אתה לא יודע מה אני מקבל ומה לא.
גם לא במקלחת , או בשאר הטיולים שלי לקייב.

מאחל לך להגשים רק 20 אחוז מהפנטזיות המיניות שהגשמתי שם .
כנראה שנדפקת לגמרי מקייב, זה קורה לאנשים שם לפעמים. בעיקר לחלשי אופי כמוך.
אחרת אין סיבה הגיונית לכתוב את כל השטויות האלה, ולחשוב שזה מעניין פה מישהו .
אתה איש משעמם ודוחה. שוב, את מי זה מעניין לעזאזל...

5. לסיכום ומה שבאמת רלוונטי לפורום הזה, אתה מסתיר מידע שימושי שיש לך מחברי הפורום ובכלל,

אני הסתרתי פה משהו מאנשי הפורום???
אם יש מישהו שחושב שאני חייב לו פה משהו שיקום.
אנחנו חיים בקיבוץ? הזיונים שלי הם משותפים לכולם?
ושוב נשאלת השאלה.. איפה אתה חי דביל ?

אני בטוח שאף לא אחד מחברי הפורום קיבל ממך פשוט מס' טלפון או מידע אודות אנשי קשר בקייב, סוכני דירות, סוכני הסעות, סוכנויות עיסוי או אחרות וכמובן בחורות,

- אני לא חושב שמתפקידי פה לתת למישהו מספרי טלפון. אני לא מודיעין 144.
גם אף אחד לא קיבל ממני מחלת מין. שזה לא משהו שאת יכול בוודאות לומר.

אני שלא כמוך, פרסמתי פוסט שממנו כולם יכולים ללמוד איך יוצרים שם קשר עם בנות,
עם דירות או נהגים, יכולים לקבל רקע על העיר, על המסעדות על המועדונים וכל השאר.
גם אתה למדת מהפוסט שלי הרבה ממה שאתה יודע היום על העיר.

80% מכל שאתה כתבת בפוסט שלך,שמשום מה אתה מאוד גאה בו,
אלו דברים שכבר כתבו פה אחרים לפניך ( לא רק אני ) לא חידשת מאומה.

ראיתי שהתחלת את הפוסט שלך במילים רבותיי וגבירותיי..
א' אומרים גבירותיי ורבותיי... ליידיס פירסט,
וב'- אתה רואה פה נשים? ...
מרוב זונות השתבשה עליו דעתו כבוד הרב... צחוק

מבחינתי זה שאתה משווה ביננו זה כבר לא תקין בעיני .
ש ל נ ע ל י ך גמד!
אתה מחפש פה תשומי. אין לך חיים , פיטרו אותך מהעבודה , חזרת לגור בגיל 40 פלוס עם ההורים...
אין לך מה לתרום בחיים האלו ופה בפורום חוץ מלהתלהב מכל זונה שבאה אליך.
לתת פה ציונים לנערות עובדות כאילו זה הדבר הכי חשוב בחיים , וללכלך על אחרים.
עלוב נפש...

בניגוד גמור מאופן הפעולה שלך, לי אין כל בעיה לשתף את המידע שיש לי, להיפך אני שמח לעשות כן, גם בנוגע לבחורות היפהפיות שהייתי איתן שהפילו לך את הלסת ועל כך יכולים להעיד חברי הפורום שפנו אליי וקיבלו ממני עזרה, טיפים, פרטים אמיתיים ונכונות לעזור כשיגיעו לקייב.

יופי! המדליה מחכה לך ביציאה. והגביע יחכה לך בנתב"ג כשתחזור.
זה רק אני או שהבנאדם חולה נפש , ממש?

קבל הוכחה לזה שאתה מזיין את השכל.
אתה לא יודע עם מי דיברתי פה בפרטי , וגם כנראה לא תדע.
אתה כותב פה כאילו כעובדות, שלא עזרתי פה לאף אחד, שלא חיברתי עם אנשי הקשר בעיר,
שלמעשה אין לך דרך בכלל לדעת למי עזרתי ומה נתתי ...
מספרי טל' של נערות עובדות אני לא מעביר זה נכון, והסיבות כתובות בפוסט הראשון, פה למעלה.
אבל את שאר הדברים שיתפתי גם שיתפתי.
ולא , אני לא צריך שאלו שעזרתי להם יכתבו פה.
לא בשביל זה עזרתי, ולא בגלל זה פירסמתי פה דיווח.

אני מקווה שלחברי הפורום שלהם נתת מספרי טלפון של בחורות ,
גם סיפרת, כמו לי, שאת רוב הזונות עליהם אתה ממליץ עשית בלי קונדום ,
ושאם הם ישכבו עם אותן הבחורות אליהן שלחת אותם,
אז הם מסתכנים בדרך עקיפה בהדבקות במחלת מין, ממך..
מי שקיבל ממך מספרי טלפון והמלצות על בנות שעשית בקייב ,
יודע שיש לך מחלות מין?
הם יודעים שאתה מזיין בקייב בחורות ללא אמצעי מניעה??
ושלא התביישת לספר על כל זה כאילו זאת גבורה גדולה?

רצית שאשתף בידע שלי את האנשים פה, אני אעשה זאת בשמחה :
בפורום יודעים שמיד אחרי שהתחלת לזיין את אחת הכוסיות כהגדרתך , שלה נתת ציון 9,
סיפרת לי שהתחילה לך צריבה באיבר המין, שהרגשת זאת תוך כדי הזיון אבל המשכת לעשות אותה ללא אמצעים למרות זאת?
הם יודעים שאמרת לי שאתה יודע ששוב נדבקת , שזאת הרגשה שאתה כבר מכיר מכל ההדבקויות שהיו לך בעבר?

אני מקווה שאנשי הפורום יזהרו ממך להבא ומההמלצות שלך, וישמרו על עצמם, מה שקשה לומר עליך..
מבחינתי כל המלצה ממר שלוקולד שווה סיכוי להדבקה של איבר המין שלכם חברים במקרה הטוב.
כדאי שתקחו זאת בחשבון.
לכו תדעו מה עוד יש לו שהוא לא סיפר לי ...

בכל אופן, העיקר שערכת את התגובה שלך כשעתיים והורדת את כל השטויות מהלב שלך, אולי עכשיו תוכל לישון סופסוף :)))

-אל תחמיא לעצמך, אתה לא מזיז פה לאף אחד. ולא בגללך לא הלכתי לישון עדיין.
חתיכת חיידק מהלך.

כל ההתכתבות איתך פה די משעשעת אותי. את רוב העבודה, של לצאת אידיוט אתה בעצמך עושה.
אתה עלוב ודי מסכן. אני ממש מרחם עליך , חסר חיים.
אם היית קורא את התגובה שכתבתי לך באופן פרטי לפני שבועיים , הכל כבר היה כתוב שם.

ממליץ לך שוב - שחרר מפה . ותפסיק להתגרות בי.
לך חפש את החברים שלך חלאה. מסכן. חולה . אומלל. טיפש. שקרן ורמאי . פח אשפה אנושי .

כולי תקווה שלא תדביק את כל קייב ב 40 הימים שאתה נמצא שם. מיקרוב.

אתה עדיין רוצה להמשיך להתעסק איתי ?
יש לי עוד.

38
עוד פעם, כהרגלך, אתה ממלא את פיך בשקרים, אלא שהפעם חצית קו אדום שהזהרתי אותך שלא לחצות בפעם הראשונה שתקפת אותי לפני כשבועיים ימים...

אתה אדם לא חכם המונע מדחפי קנאה ושנאת חינם, אלא שהפעם הגדלת לעשות ולא נזהרת בלשונך ועשית את כל הטעויות האפשריות, הגזמת בדבריך, שיקרת בפה מלא וסיפרת עובדות שגויות באופן מכוון והכל על מנת לפגוע בי אישית ובתדמית שלי בפורום, תוך שקראת לקהל חברי הפורום להיזהר ממני וממחלות מין שאין לי...

ואם כבר העלת את נושא קיום היחסים ללא קונדום, אגיב ואומר כי הפוסל במומו פוסל ! אתה זה שמחזיק בראיות ממשיות בטלפון שלך המעידות על כך שאתה מקיים יחסים לא מוגנים עם נערות ליווי ואתה זה שמתגאה בזה כמו ילד קטן "תראה, תראה !! אני מזיין אותה בלי קונדום !!", מאחר ושיתפת אותי בתוכן הזה כשבקושי הכרנו 10 דק', אני מניח ששיתפת אנשים נוספים (אולי חברי פורום) שיכולים להעיד על כך.

מאחר ולא נשמעת לאזהרותי שלא לחצות את הקו האדום ופעלתת בכל כוחך על מנת לפגוע בי ולהכפיש אותי, לא הותרת לי כל ברירה אלא להגן על עצמי באמצעים החוקיים העומדים לרשותי, בין היתר, באמצעות הגשת תביעת דיבה ולשון הרע כנגדך (כשאחזור ארצה), שאז תאלץ להתמודד עם המעשים, השקרים והאמירות העלובות שלך...

ואם לא די בכך, אני יכול לומר לך כי לאחר שחשבתי ושקלתי טוב טוב, החלטתי להגיש תלונה במשטרה על האירוע החמור מאוד שאירע בנמל התעופה שפגע בי, סיכן אותי והטריד אותי מהיום בו נחתנו בישראל ועד היום, זאת בצירוף ראיות מפלילות ושעת מעשה שככל הנראה צולמה מכמה זוויות צילום.

39

נאלח יקר. אתה פשוט מבקש את זה שוב ושוב. להלן התגובה שלי על דבריך:

עוד פעם, כהרגלך, אתה ממלא את פיך בשקרים, אלא שהפעם חצית קו אדום שהזהרתי אותך שלא לחצות בפעם הראשונה שתקפת אותי לפני כשבועיים ימים...
אף אחד לא תקף אותך. אתה פרנואיד וטיפש. כל מה שכתבתי פה זאת אמת. ויש לי הוכחות.
זה התחיל מזה שכתבתי לך באופן פרטי בוואטצסאפ הודעה שבה כתבתי לך שאני מאוכזב ממך
ובהלם על זה שלא כתבת מילה על שותף שהיה לך בטיול, מי שלימד אותך על העיר וצירף אותך לטיול שלו.
אתה בחרת להתעלם מההודעה ששלחתי לך, ואילצת אותי לקבל ממך תגובה פה בפורום.
ובתגובה לזה אתה זה שהוריד את הכפפות,
לקחת הודעות פרטיות שנשלחו ביננו בוואטצס אפ ובחרת לפרסם את הכל בפורום ציבורי.
אתה זה שטעה מאוד כאשר כתב דברים שהם לא פחות מהוצאת דיבה ולשון הרע .
כל מה שכתבת מתועד אצלי.

אתה אדם לא חכם המונע מדחפי קנאה ושנאת חינם, אלא שהפעם הגדלת לעשות ולא נזהרת בלשונך ועשית את כל הטעויות האפשריות, הגזמת בדבריך, שיקרת בפה מלא וסיפרת עובדות שגויות באופן מכוון והכל על מנת לפגוע בי אישית ובתדמית שלי בפורום, תוך שקראת לקהל חברי הפורום להיזהר ממני וממחלות מין שלא היו לי...
הגאונות שלך שוברת שיאים חדשים.
אמרתי לך בפוסט הקודם, אין במה לקנא בך. אתה עלוב!!!

אתה שוב מדבר שטויות, אף אחד לא תקף אותך אישית.
כל מה שקרה פה הוא ביוזרים אנונימיים ולא בשמך המלא.
- התדמית שלך בפורום?
אתה עושה עבודה מצויינת בעניין "התדמית שלך" ויוצא אידיוט פעם אחר פעם,
אתה לא זקוק ל"עזרה" כדי שהתדמית שלך תהיה כזו.

אתה מדבר על אותו הפורום שבו אתה מתגאה בעלילותך עם זונות בעיר קייב?
שבו אתה מתגאה שאתה נותן מספרי טלפון של נערות עובדות לגולשי הפורום ולמעשה מסרסר בבחורות?
שבו אתה משמיץ אותי, מוציא את דיבתי, מספר שקרים עליי ולשון הרע מקיר לקיר?
הראיות שיש לי נגדרך פה הן חד משמעיות . נסה אותי..

בחיפוש קטן של היוזר שלך ברחבי פורום סקס המורחב פה,
יש גם עוד כמה המלצות שלך ודיווחים על זונות שאותן ביקרת גם בארץ.
( לארה סקסית חושנית מבת ים , נסטיה בת ים מושלמת )
הפוסטים האלו מוכרים לך? אלו דיווחים שלך על ביקרים אצל זונות בישראל. גם אותם תיעדתי ושמרתי אצלי.

אתה בטוח שאתה רוצה לקחת את זה אל מחוץ לפורום?
כדאי שתחשוב על זה שוב.
הראיות שיש לי מעידות שאתה צורך זנות בארץ, ועד כמה שידוע לי זאת עבירה על החוק.
יהיה מאוד נחמד לראות איך אתה מסתבך
( ואתה יודע על איזו הסתבכות אני מדבר ומול איזה גורמים מקצועיים הקשורים אליך/שאתה קשור אליהם )
רק בגלל האגו הנפוח שלך.
ושוב, בעיקר כי אתה לא ממש חכם.

ואם כבר העלת את נושא קיום היחסים ללא קונדום, אגיב ואומר כי הפוסל במומו פוסל ! אתה זה שמחזיק בראיות ממשיות בטלפון שלך המעידות על כך שאתה מקיים יחסים לא מוגנים עם נערות ליווי ואתה זה שמתגאה בזה כמו ילד קטן "תראה, תראה !! אני מזיין אותה בלי קונדום !!", מאחר ושיתפת אותי בתוכן הזה כשבקושי הכרנו 10 דק', אני מניח ששיתפת אנשים נוספים (אולי חברי פורום) שיכולים להעיד על כך.

אתה ממשיך במופע הליצנות שלך. אני אשמח אם תוכל למצוא פה מישהו שיעיד שהכיר אותך פה בפורום
וגם אותי , וראה סרטונים שלי בנייד.
אתה בדיחה בנאדם וכל מילה שאתה ממשיך לכתוב פה רק מחזקת את זה.
כדאי שתשתוק. אתה רק מחמיר את המצב שלך.

ההבדל ביננו הוא שאני לא ממליץ לאנשים פה על בחורות ונותן להם מספרי טלפון ומסרסר בבחורות כמוך
( הכל לפי מה שאתה כותב ומתגאה פה על דפי הפורום ).
לא שולח אנשים לשכב עם בחורות שאני שכבתי איתן ללא אמצעי מניעה,
וההבדל הכי חשוב הוא שלי אין מחלת מין כמו לך - כלמידיה.
( כמובן שהכל עפ"י דבריך בלבד והסיפורים שאתה סיפרת לי במין גאווה לא ברורה שיש לך על זה
).

כשאחזור לארץ, אגיש כנגדך תביעת דיבה ולשון הרע, שאז תאלץ להתמודד עם המעשים, השקרים והאמירות העלובות שלך...
אני אתמודד עם האמת! ואתה תאלץ להביא את התיק הרפואי שלך, שרק יוכיח שאני צודק ולא שקרן כמוך.
אתה תאלץ גם להסביר, מה אתה עושה בפורום כזה, מה פשר ההודעות והפוסטים שאתה מפרסם פה.
ושוב, אם אתה רוצה לנסות אותי אתה מוזמן.
תביעת לשון הרע יכולה להיות דו צדדית יקירי. אתה לא מאיים עליי ולא מפחיד אותי.
האיומים שלך רק מראים לאנשים פה בפורום, עם מי יש לנו עסק ואיזה מסכן אתה.

ואם לא די בכך, אני יכול לומר לך שלאחר שחשבתי ושקלתי טוב טוב, החלטתי להגיש כנגדך תלונה במשטרה על האירוע החמור מאוד שאירע בנמל התעופה במהלכו דחפת לתיק שלי באופן מכוון חומרים אסורים ללא ידיעתי, זאת בצירוף ראיות מפלילות ושעת מעשה שככל הנראה צולמה מכמה זוויות צילום.
- אתה שוב יורה לכל הכיוונים במטרה אולי להפחיד אותי, אבל האמת היא שלא "דחפתי לך דברים לתיק" ,
ביקשתי שתעביר במכס סיגריות בכמות המותרת על פי החוק, ואתה הסכמת.
אתה יכול לנסות להמשיך להוציא דברים מהקשרם, ללכלך ולשקר פה.
אבל האמת תתברר מהר מאוד. היחיד שיכול להפגע פה זה אתה .

אתה אוהב לספר על "עלילותיך בעיר הגדולה" ,
אז בוא אני אזכיר לך סיפור קטן שמעיד על מי ומה שאתה. ועל הרמה המוסרית שלך.

חברים, אנחנו יושבים בבית קפה בקייב, שבמרחק של כמה מטרים מאיתנו ברחוב , עומדות שתי בנות יפיפיות בנות 14-15 בערך.
שוקולד עם התדמית של מלאך יפה כנפיים בפורום סקס, ( לפחות ככה הוא חושב על עצמו , חסר המודעות )
אומר לי שחיוך מרוח על פניו : "העוני פה כל כך גדול במדינה, שנראה לי שאם אני אציע לילדה היפה 100-200 דולר,
היא תהיה מוכנה לבוא איתי לדירה ולעשות איתי סקס "

אני פותח עליו זוג עיניים כלא מאמין למשמע אוזניי, ואומר לו
" תגיד השתגעת? הן ילדות קטנות. יש לך כל כך הרבה אופציות בעיר הזאת, ואתה רוצה לדרדר ילדה קטנה למעשה זנות? "
הוא ענה לי משהו בסגנון : " גם ככה היא תגיע לזה מתי שהוא ... "
אני התעצבנתי ואמרתי לו "יכול להיות שזה יקרה אבל לא אתה זה שיגרום לזה , בטח לא כשאתה איתי פה.
אתה חייב לשמור על רמה מוסרית מסויימת ולא לעשות שטויות" ..

כמובן שבסוף הוא לא ניגש לאותה הילדה כי הורדתי אותו מהרעיון הטיפשי והכל כך שפל שלו.
שאלה: לכמה אנשים פה בפורום יש ילדה בת 14-15 ? ...

זה רק מראה לכם מה הרמה של הבנאדם שכותב פה במילים גבוהות בפורום,
מאיים בתביעות, ובתלונות למשטרה ומנסה לצייר לכם תדמית טובה ונקייה.

אני נשבע בהן צדק, ואני מוכן ללכת להבדק במכונת אמת על כל מילה שכתבתי פה.
ואני גם אעשה זאת אם יהיה בזה צורך.
ונראה אותך עובר בדיקה במכונת אמת על הדברים שאתה כתבת פה עליי, אין לך סיכוי . 90% זה השמצות שלך עלי נטו.

שלוקולד, אני מזכיר לך שאתה זה שהתחיל בכל העניין הזה אתמול שנכנסת לפוסט שלי והגבת בצורה שיקרית,
שפלה ומכוערת על הדברים שכתבתי פה לגביי הבחורות שם בתקופת החורף.
והכרזת מלחמה עליי באופן אישי, בלי שום סיבה מוצדקת ובלי שום היגיון.

במהלך הלילה, אולי כדי לנסות לצאת צודק ואולי רק כי אתה לבד ומשועמם בקייב
( כי לדבריך קשה להשיג סטודנטיות בעונה זו של השנה ) ,
החלטת להציף את הסכסוך ביננו שוב על גבי הפורום,
למרות שהזהרתי אותך בהודעות פרטיות שלא תעשה את זה יותר.
ושרק אתה תפגע אם תחליט שוב להכריז מלחמה.
אתה איש קטן עלוב ומסכן שמה שחשוב לו זה מה חושבים עליו בפורום שעוסק בדיווחי סקס.

אני מזכיר לך שהתגובה הראשונית שלי לדבריך היתה רגועה ואף משועשעת. ראה את הסמיילים לאורך פוסט התגובה.
ומאז ועד עכשיו אתה מחמיר את המצב, מחפש כל הזמן לריב, ללכלך, להשמיץ ולאיים.
וכל זאת במהלך טיול זיונים שלך בקייב, בו אתה אמור להיות שמח רגוע ומרוצה.
הבעיה היא לא אצלי. היא אצלך בראש בנאדם.

לך תמצא לעצמך חיים איש.
נכנסת פה בבן אדם הלא נכון.
השארתי גם עוד דברים במחסנית להמשך אם תחליט שאתה רוצה להמשיך לאיים פה. ושוב לצאת אידיוט.

מצטער על כל הגועל נפש חברים, אבל הבן אדם פשוט לא מרפה ממני.

40
אתה ממשיך להכפיש, לשקר ולבדות סיפורים הזויים פרי מוחך הקודח..

אתה לא משכיל מספיק בכדי להבין שאתה רק ממשיך ומחזק את הקייס שלי כנגדך..

אם היה לך שמץ של מושג בפן המשפטי היית מבין שההגנה "אמת דיברתי" לא חלה עליך במקרה הזה.

מה גם שאין אמת בדבריך והדברים יוכחו בפני בית המשפט ואת הקישור לפסק הדין שיינתן אני אשמח לפרסם כאן.

אם אתה חושב שתחליק החוצה מהעניין הזה ומעניין השתלת החומרים האסורים במזוודה שלי בשדה התעופה, אתה טועה ! עם שובי ארצה בכוונתי לפעול לשם עשיית דין וצדק, הן בפן הפלילי והן בפן האזרחי.

אתה מתבלבל לחשוב שאתה יכול להמשיך לשקר ולהתמודד מולי בפן החוקי - משפטי, אז כבר עכשיו אתן לך טעימה קטנה ואוריד לך את הרוח מהמפרשים - כשגיליתי שדחפת לי חומרים אסורים בתיק, התעמתתי איתך ודאגתי שתפליל את עצמך במעשה הנוראי שעשית ושתנקה אותי לחלוטין מכל אשמה... ומה חשבת לעצמך ? שלא אקליט את השיחה של העימות שלנו ??? מיותר לציין כי ההקלטה הנ"ל תועבר לידי הרשות האוכפת מיד עם הגשת התלונה.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”