לאחר שלצערי לא הצלחתי לבטל את הטיסה לפראג, נאלצתי להגיע למרות שהכישלון היה ידוע מראש.
פראג הרוסה ע"י תיירים בדגש על תיירים ממין זכר, בדעוק כפי שנאמר לי בפורום בינלאומי- אין מה לחפש פה מבחינת נשים. במועדונים הן כמעט לא קיימות מבחינת יחס גברים נשים והצ'כיות יהירות וקרות לא פחות אם לא יותר מהישראליות.
אז לאחר שהשלמתי עם העובדה שלא אזכה לטעום את טעמן המשובח של המקומיות, החלטתי לנסות את המלצתכם על-"שואו פארק". מה אומר, פה הגיעה הנפילה השנייה והכואבת יותר . הובטח ודובר כאן על כוסיות על. הגעתי ביום ראשון בשעה 03 בלילה. במחשב היו כ20 בנות בערך, כשכולן לא חוצות את ה-5/6 ומטה מבחינת מראה.
לאחר שעה של ייאוש החלטתי להכנס עם מולדובנית מכוערת מכיוון שהייתי כבר מיואש מהיום שעבר עליי והשעה הייתה מאוד מאוחרת.
רציתי שעה איתה - דרשה 5000 קורונות = 800 ש"ח. שוב , מתוך יאוש, משכתי בכספומט עם העמלה המשוגעת ונתתי לה.
מכיוון שלא עשיתי תיאום ציפיות עקב מצבי ועיפותי, לא ידעתי שהבחורה לא עושה שום דבר פרט ללשכב כמו גוויה בלי לזוז בזמן שאני מפמפם במסיונרית ומזיע מהתנור שבחדר.
החדר עצמו מגעיל וקטן בצורה קיצונית.
אין נשיקות, אסור לרדת לה, אסור לדחוף לה אצבעות. היא לא מנשקת בגוף, לא מלטפת, פשוט נאדה.
מכיוון שהייתה לי שעה וגם לא נמשכתי אלייה כ"כ, הצלחתי למשוך את האקט ל40 דק שבסיומן הגברת עוד דרשה שאעשה לה מסאג', כיוון שעבדה מאוד קשה עבור לחמה.
אמרה שיש בחור ישראלי שמגיע אלייה גם , מעניין אם חבר פורום.
טרם לכן קפצתי למועדון חשפנות " הוט פפרס " , שם ניסו לעקוץ אותי ולכפות עלייי שתייה ו"ריקודים פרטיים" ללא הפסקה, תוך כדי יחס נוראי מהמלצרית גסת הרוח שככל הנראה עקצה אותי על מים וחייבה פעמיים. ברחתי אחרי 10 דק בפנים בנזק של "רק" 25 שח עבור פאקינג מים מינרליים.
מה אומר לכם? העיר נוראית, אנשים קרים, הנשים קרות כקרחון, לא מדברים אנגלית, לא חביבים ואדיבים ועכשיו מסתבר שגם בתחום הזנות אין לעיר מה להציע.
מת לעוף מפה כבר ליעד הבא פולין, בתקווה שלא יהיה נוראי באותה מידה.
מקווה שהדיווח יעזור למישהו.