כ אינסה ביקור - סקס אדיר

אינסה ביקור

1
הכרתי את הבחור דרך האתר הלבן לראשונה . עכשיו רואה שמפרסמת גם בסקס אדיר
היתה בעבר בתל אביב אבל בגלל מחיר הדירה עברה לבת ים . מקבלת בדירה ברוטשילד בבת ים . שולחת סרטון על איך להגיע לדירה שלה לאחר שהגעת לאזור . דירה קטנה אבל נקיה .מקלחת נקיה עם מגבות יבשות . אינסה כוסית חזה משופץ עומד וקשיח . נכנסתי לדירה מחייכת מציעה לשתות מבקשת כסף ואח״כ מקלחת . לגבי תנוחות וביצועים מעולה עובדת מכל הלב . אתה מחליט איך לעשות אותה היא מקשיבה ומצייתת. ממליץ בחום . הייתי עוד פעם נוספת ובטח יחזור.
התמונות אמיתיות שלה באתר ,מחיר 500 לשעה יש גם מסלול קצר אין לי מושג מחיר כי תמיד נשארתי שעה .
ממליץ
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=25109

תהינו

אינסה ביקור

3

התמונות מזויפות!
לדוגמה את התמונה בשמלה אדומה תוכלו לראות באתר allyouneedisdress עם הסיומת הרגילה קום.
חפשו שם את red leather dress וכשיוצגו התוצאות הקישו על הכותרת הראשונה באותו השם וגלגלו למטה עד שתראו.

אינסה ביקור

7
ערב טוב הייתי אם הבחורה תמונות שלה אבל לפני שנים מעריך 5 שנים מקבלת ברוטשילד בבתים 500 ש"ח אנסיה היא זונה בת זונה עושה הכל חוץ מאנאלי נשיקות טובות למרות שחסר לה כמה שיניים בפה בצדדים זיונים מה שבא לך אוהבת זין בטרוף במיוחד שהיא רוכבת עליך זיון מצוין מציצה מצוינת כל הזין אם הביצים בקיצור זיון טוב תהנו שעה פלוס הייתי יחזור עוד פעם כי טובה ושזופה ועוד דבר חזה סיליקון יפה אבל קשה תזינו אותה כמה שצריך אוהבת סקס

אינסה ביקור

9
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=Tamir91]
מה עושים במצב כזה שאחד אומר שהתמונות אמיתיות ואחד אומר שלא
ללמי מאמינים?
[/QUOTE]

במקרה הזה עדיף לו התמונות מזויפות: היא מגעילה.[/QUOTE]
אתה אומר את זה על פי טעמך בתמונות באתר או כי אכן היית אצלה?

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”