כ צפון קפריסין – המדריך האישי לחרמן המקצועי :) - דף 6 - סקס אדיר

צפון קפריסין – המדריך האישי לחרמן המקצועי :)

51

היי חברה
לכל אלה שמתכננים לצפון קפריסין לזיונים, תשכחו מזה,
האיזור התהפך 180 מעלות, החגיגה נגמרה בכל מה שנוגע לקלאבים ולבחורות,
זה לא מה שהיה לפני שנה,

אני מתכוון רק בנוגע לבחורות עובדות ולקלאבים.

יום נעים.

54
בגדול, יש פחות בחורות עובדות במיוחד רוסיות, ויותר ערביות ואפריקאיות. המחיר בלירות טורקיות עלה, אבל עקב הפיחות בלירה הטורקית המחיר עבורנו לא השתנה. ההשערה שלי, שעקב הפיחות בלירה הטורקית זה לא משתלם לרוסיות לעבוד שם, והן מעדיפות מדינות עם תגמול יותר גבוה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

55
יופי של דיווח לב זהב

בעקבות המלצותיך ממש רציתי לנסוע לשם .
1. בגדול עדיין שווה ? או שהכל השתנה ?
2. אני בעיקר אוהב בנות סלאביות . הבנתי שיש פיחות בבנות אלה .
אבל השאלה אם עדיין יש בכמות סבירה בכל מועדון ?
3. האם רמת השירות אותו הדבר או שנוספו הגבלות שונות ?
4. עיינתי עכשיו במעדונים שהמלצת והבחנתי שהם נסגרים בשעות די
מוקדמות כמו 12 או אחת בלילה . האם זה מעיד על משהו , שינוי או
שכך היה תמיד ?
5. קצת בעייתי עתה להזמין חבילת נופש , לכן אפשר טיסה לחוד ( לרנקה )
והזמנת מלון דרך בוקינג . איזה בית מלון להזמין ? בחלק הטורקי או הקפריסאי ?
לפי הבדיקה לא ראיתי את ההפרדה ביו בתי המלון .

אשמח אם תענה לי על השאלות

הפוך כל חסרון ליתרון

56
יש מומחים גדולים ממני למשל: yooz Embarrassed

1+2: אין כבר הרבה סלאביות. אם זה הטעם אל תיסע.
3. אין הגבלות, אבל יש פחות בנות, לכן גם פחות תחרות, ומכאן שגם רמת השירות המומצעת יורדת.
4. תמיד היה ככה - באחת בלילה משלמים 800-600 לירות ולוקחים את הבחורות למלון.
5. תזמין בקירנייה מלון, זה הצד הטורקי.

[QUOTE=Black]

יופי של דיווח לב זהב

בעקבות המלצותיך ממש רציתי לנסוע לשם .
1. בגדול עדיין שווה ? או שהכל השתנה ?
2. אני בעיקר אוהב בנות סלאביות . הבנתי שיש פיחות בבנות אלה .
אבל השאלה אם עדיין יש בכמות סבירה בכל מועדון ?
3. האם רמת השירות אותו הדבר או שנוספו הגבלות שונות ?
4. עיינתי עכשיו במעדונים שהמלצת והבחנתי שהם נסגרים בשעות די
מוקדמות כמו 12 או אחת בלילה . האם זה מעיד על משהו , שינוי או
שכך היה תמיד ?
5. קצת בעייתי עתה להזמין חבילת נופש , לכן אפשר טיסה לחוד ( לרנקה )
והזמנת מלון דרך בוקינג . איזה בית מלון להזמין ? בחלק הטורקי או הקפריסאי ?
לפי הבדיקה לא ראיתי את ההפרדה ביו בתי המלון .

אשמח אם תענה לי על השאלות

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

60
עדכונים מהשטח:
1. טסתי דרך לרנקה. ממריאים ונוחתים. כ - 45 דקות טיסה נטו. משם אוטובוס לניקוסיה (8 יורו) עד לתחנת הסעה. משם נסיעה קצרה לגבול במונית. מעבר רגלי ומונית למלון בניקוסיה. נשמע מורכב אבל ממש לא!
2. הקונספט - כל מה שמועדוני החשפנות היו יכולים להיות והם לא, בין בגלל ניהול חזירי בעבר (מועדון הבורסה למשל) ובין בגלל הגבלות חקיקתיות בהווה. עוד לפני שמגיעים לענין עצמו, המועדונים מאפשרים בילוי מהנה במועדון חשפנות, כניסה במחיר של 20-25 ש"ח הכוללת משקה ראשון (כולל גם ויסקי טוב) ושולחן מזטים. מחיר ויסקי נוסף, כ - 13 ש"ח. מים וסודה בין לבין חופשי. כלומר, אפשר להעביר ערב מהנה במחיר מגוחך. במה. עמודים. בנות רוקדות. מידי פעם יורדות לסיבובי היכרות עם הקהל. אוירה נחמדה ++
3. ההגעה - הנהיגה בקפריסין היא כמו באנגליה, כלומר הפוך מאצלנו. כמו כן, אין סובלנות לשתיה + נהיגה. מסקנה - מוניות. מייד בהגעתי הזמינו לי מונית במלון והצמדתי אלי את הנהג. בהתחלה הוא מסתובב איתך בין המועדונים עד שאתה מתמקם ואז שלחתי לו ווטסאפ כשרציתי לחזור. המחיר לכל הטוב הזה - כ - 100-120 ש"ח.
4. איך בוחרים מועדון - מסתובבים בין המועדונים (לא ברגל!) ומחליטים. מותר ואף רצוי לבקש להתבונן בקטלוג של הבנות בכניסה וגם להציץ לדקה פנימה ולהחליט אם נשארים. אם לא בטוחים, אפשר להיכנס לדרינק קטן ולהחליט אחרי כמה דקות. כיוון שהייתי ממוקם בלפקושה ואני קצת עצלן, בחרתי במתחם ה - Lipstick / Biyax הכולל כ - 15 מועדונים.
5. אל תצפו לעשרות בנות בכל מועדון. יותר משהו כמו 5-15. אני הייתי בשני המועדונים שציינתי קודם והיו בהם 10-15 בנות. אבל, לדעתי הן כולן נראות טוב וחלקן יפהפיות. כולן על טהרת אוקראינה ורוסיה. הרמה הממוצעת גבוהה יותר בהרבה מארטמיס. רמת השירות מצויינת. רמת החדרים - גם.
6. מחירים - ליפסטיק 100-120 יורו לשעה. ביאקס - 110 יורו לשעה.
לסיכום - מי שאוהב / אהב את הקונספט של הפוסיקט / בורסה / נואמור יקבל אותו כאן BIG TIME!! כל מה שחלמתם שם תגשימו כאן, רק שהאלכוהול טוב וזול, היחס של הבעלים והאוירה מעולים ובמקום רבע שעה של הרפיה או מציצה בחדר מעופש ב - 400-600 ש"ח, תקבלו במחיר נמוך יותר שעה מלאה מבחורה יפהפיה. אם לא הייתם בטוחים עד עכשיו: מומלץ בחום :)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”