כ מרגריטה פרטית בת ים !!! - דף 33 - סקס אדיר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

321
כולם אומרים עלייה מילים טובות ואתה נאחז רק בתגובה השלילית עלייה ועוד איזו סיבה מכל הגוף שלה מה שמפריע לך זה הכפות רגליים כאילו אתה מכניס הזין שלך שמה...תחשוב מה זה אומר עלייך בתור בנאדם גם שאתה נאחז רק בשלילי שמופיע עלייה רק דברים טובים תלך תנסה ותדווח מקסימום תבוא לבכות לנו כאן על ה-600 שקל שהלכו לפח

מרגריטה פרטית בת ים !!!

322
איזה שטויות אתה כותב, חרמן. אתה גם לא מבין את מה שכתבו לפניך. חבל שאתה מתערב בכלל. כמה טעויות יש לך...
1. אף אחד לא דיבר על הרגליים שלה אלא על כפות הידיים.
2. אני אמרתי שזה לא מפריע לי.
3. אני ממש לא נאחז בשלילי כי אני לא עושה עליה סדרת כתבות ביקורת וגם לא אמרתי אלא שאלתי. יש מצב שהיא יפה כמו דוגמנית.

חוץ מזה שאני אף פעם לא בא לבכות כאן אלא רק לדווח לטובה או להזהיר. ואני גם לא משלם סכומים הזויים כמו 600.

תחשוב אתה בעצמך מה זה אומר עליך שכל מה שמעניין אותך זה החור שאליו אתה מכניס את הזין שלך, כמו שכתבת. אני מתעניין בבן אדם כולו. בעיקר בפנים וגם באופי שמתבטא בהתנהגות.

בסך הכל רציתי לדעת אם היא יפה בפנים. להרבה אנשים זה לא משנה. להבדיל ממך אני קראתי מה שהם כתבו ושמתי לב לזה. יותר מעניין אותם ביצועים ודברים כאלה. ואני גם יודע שמי שכותב על מישהי בהתלהבות אינסופית אין מה לשאול אותו על היופי שלה כי הוא כבר התלהב מהחבילה הכללית. לי זה חשוב כמו שיש כאלה שמאד חשוב להם כפות הרגליים של האשה. הבנתי שמבחינתך הם פסולים. אבל כאן בפורום אנחנו מקבלים כאן כל אחד עם ההעדפות שלו כל עוד הוא מתנהג כמו בן אדם גם לחברים כאן וגם לבנות שהוא משלם להן.

מרגריטה פרטית בת ים !!!

325
[QUOTE=חמש תלתן] חפוזי,
אני פונה אליך כי חוץ ממך כמעט כולם אומרים שהיא יפהפיה.
נגיד שהתגברתי על בעיית כפות הידיים. מה אתה אומר על הפנים שלה?
[/QUOTE]
לא יפה. אולי חיננית, אבל לא יפה. מאוד גברית. הייתי בהלם כשראיתי אותה. הלם מהפער בין הדיווחים למציאות. אולי אם השירות טוב כפי שכתוב, היא ברמת ה-400 לשעה. מה שהיום כבר כמעט ולא קיים (והאשמה היא עלינו), אז נאמר 500.
אבל 600 לשעה עם בחורה שיש לה כפות ידיים של פועל בניין זה פשוט... אולי יש כאן מי שנדלק מזה, אני מעדיף נשים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מרגריטה פרטית בת ים !!!

329
[QUOTE=givo] הייתי אצלה מזמן. היתה כוסית על מציצה מעולה וחזה מעולה
היא שחיינית אז קצת כתפיים רחבות, לגבי ידיים כבר לא זוכר[/QUOTE]
היא כוסית כמו דוד שלי שמעון.
בחורה גברית: כתפיים רחבות, כפות ידיים עבות, פאות לחיים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”