כ MARI - חדשה בדרום תל אביב - דף 7 - סקס אדיר

MARI - חדשה בדרום תל אביב

63
ביקרתי היום אצל העלמה. הגעתי עם אופנוע אז לא התקשיתי למצוא חניה אבל למי שבא ברכב זה קצת סיפור.
נכנסתי מהכניסה האחורית של הבניין (תמיד אני מעדיף להיכנס בדרך צדדית ולא מהכניסה הראשית. יותר דיסקרטי), יש שם מתפרה עם כמה עובדים סודנים, ישבתי איתם לשיחה, אמרתי להם שאני שכן חדש שמתעניין מה יש באיזור. דווקא לשם שינוי הם היו מאוד נחמדים. בערך אחרי איזה חצי שעה שדיברתי איתם פתאום איזה סודני אחד זורק לי "אתה יודע שיש כאן זונה" ומצביע לי על הדירה שלה, ואני כזה משחק אותה מופתע "וואלה? איך היא נראית? יפה?" אז הוא אומר "לך תדפוק תראה". אחרי עשר דקות נכנסתי אליה.
היא פתחה לי את הדלת בבקיני, הבחורה בסביבות גיל 35-40 מאוד רזה, לבנה, שדיים ממש קטנות! בלי תחת בכלל! בכלל לא הטעם שלי. אני חייב שדיים גדולות וישבן גדול. לא נמשכתי אליה בכלל. באתי לעשות סיבוב פרסה ואז ראיתי שהיא מאוד רוצה שאני אשאר ולא היה לי נעים אז נשארתי. נתתי לה 200 זוזים ונכנסתי לחדר שלה. טעות ענקית שאני לא אחזור עליה בחיים. בהתחלה לא עמד לי, רק אחרי עבודת יד שלה התחיל לעמוד (מאוד לא אופייני לי - בדרך כלל עומד לי כמו טיל עוד בכניסה לבית) ואז נתתי לה למצוץ לי איזה עשר דקות עד שגמרתי. אפילו לזיין אותה לא היה לי חשק.
בקיצור הנפילה הכי גדולה שהיתה לי עד היום.

למי שאוהב בחורות רזות עם שדיים קטנות זאת יכולה להיות עסקה משתלמת. למי שאוהב ציצי ותחת המקום הזה ממש לא אטרקטיבי.

מי שמחפש את המספר יכול לעשות חיפוש בגוגל "mari סלמה 70" זה כבר ישלח אותו לאתרים הרלוונטים.

64
עדיין אחת המועדפות עלי. במקרה ענתה לטלפון שמסתיים ב 360
200 ש"ח , סקס בעמידה כל הדרך למיטה. מארי העלתה 3-4 ק"ג בירכיים. הפיטמות שפיץ שלה מחרמנות אותי תמיד. הציצי נפול, מזכיר במשהו את החוויות עם מישל מלווינסקי 134.

66
עד לפני כמה שנים היא היתה אחת המוצצות הטובות בת"א, גרון עמוק ללא סוף ודגדגן ענק היה מתנפח לגודל של אצבע אחרי גירוי נכון. דגמתי אותה לפני שנתיים והיתה שחוקה לגמרי. מעבר לחוסר דיסקרטיות מוחלט ומצלמה מעל הדלת שלה, היא איבדה כל חשק. לא ממולצת בעליל

67
היא ותיקה מאוד שחוקה בטירוף ומזדיינת חופשי חשוף.
היו עליה פה דיווחים בעבר על זה, וגם בזמנו באתרים שהיה אפשר לתת ביקורת , אז היו שם תאורי דגימות של בני דודים,

"סיימתי אותה בטוטה בלי גנדון כל השפיך נזל החוצה מטתפתף"

68
חיפוש בגוגל לא מעלה את התוצאה שדיווחת עליה. אבל תודה על האזהרה. מתיד עדיף לנהוג בזהירות . . .

[QUOTE=ותיקק] היא ותיקה מאוד שחוקה בטירוף ומזדיינת חופשי חשוף. היו עליה פה דיווחים בעבר על זה, וגם בזמנו באתרים שהיה אפשר לתת ביקורת , אז היו שם תאורי דגימות של בני דודים, "סיימתי אותה בטוטה בלי גנדון כל השפיך נזל החוצה מטתפתף"

[/QUOTE]

DAN

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”