בחורה מפרסמת פה באתר מספר מסתיים ב7724.
אפשרות להתכתב בוואטסאפ, אנגלית חלשה מאוד! דוברת רוסית בלבד, וכמה מילים בסיסיות באנגלית. כבר בוואטסאפ לא הצלחתי להבין אותה חוץ מתמונה אחת(סבירה פלוס) לא הצלחתי לדלות שום מידע על הצדיקה. התמונה ששלחה היא סלפי עם פנים קצת מוסתרות בפרופיל, הספיק לי כדי לצאת מאזור הטילים בדרום ולהצפין עד לבת ים. מבקשת 600 לשעה 300 לחצי שעה. סגרנו על 500 לשעה.
הגעתי לאזור מצאתי חנייה בשנייה בכחול לבן, וישר עליתי לדירה.קיבלה אותי בכניסה צדיקה סביבות גיל 35, גבוהה, 1.7 כזה, בלונדינית, מבנה גוף רזה. הדירה נראתה כדירה פרטית שלה, ריח של אוכל בבית, צלחות וקופסאות שימורים בסלון, לא משהו שתורם לאוירה שלשמה הגעתי. מציעה מקלחת, ומבקשת כסף. ניסיתי קצת להבין על התפריט שלה כמובן שאין להבין כלום אלא אם אתה דובר רוסית. אז החלטתי פשוט לזרום על מה שבא לי.
התחלנו בחירמונים על המיטה,תחת סבבה, ציצי קטן פטמות במבה, ובטן טיפה רופסת. אחרי כמה דקות ירדה למטה, מציצה נעימה,ללא גומי, לא שואבת, לא חונקת, לא מגרגרת.. עושה באמת נעים. אחרי כמה דקות של עבודת פה נחמדה גמרתי לה על הפנים והפה, ממש כמו בסרטי פורנו.. ליקקה, ניקתה והתכוננה לסיבוב שני.
בחרתי שלא להמשיך איתה סיבוב שני וביקשתי 200 זוזים בחזרה, החזירה בחיוך. ביציאה מהדירה ראיתי עוד בחורה עם גבר מבוגר יושבים בסלון ושותים יין .. וואלה קטע דפוק..
לסיכום:
דיסקרטיות- 5 לא הבנתי איך הגיעו הזוג הזה לדירה. המקום עצמו די דיסקרטי.
ביצועים: 7. אני באמת אהבתי את המציצה, לא מתאים למי שאוהב יניקות ושאיבות של דייסון.
שירותיות: 10 מנסה לדבר ולרצות והכל בחיוך.
מראה: 6 בחורה גבוהה מבנה רזה אך קצת בטן רופסת. לא הכוסית של השכונה אבל גם מכוערות שמנות וגרועות ממנה דורשות יותר. בסופו של דבר החלטתי לא להישאר מהסיבה הזאת. לא חובב גדול של שני סיבובים אחד אחרי השני,צריך זמן להיטען, ואיתה בגלל קושי השפה והמראה שלא הכי עשה לי את זה, בחרתי לוותר.
מחיר: תמורה הולמת למחיר. 300 ל20 דקות שהייתי כולל מקלחת, מציצה ללא גומי גמירה בפה ובפנים. במצב של היום סביר לגמרי. גם מי שאוהב לקחת שעה אפשר להסתדר על 500 הוגן.
מאוד.
עונה בכיף על שאלות. לא לבקש מספר מחקתי אותו..
דגימה מבת ים
4מזלכם אני קרימינל..
סתם.. עמוק באזור מסווג בפלא נמצא המספר.. מי שרוצה שישלח הודעה בפרטי

דגימה מבת ים
5חדשות טובות, האתר חזר!
יוליה בבת ים, בתמונות אמיתיות.
053-9737724
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX