שלא יספרו לכם סיפורים ....
זה לא לאפדאנס ואתם לא גברים סתם זכרים לשעבר .....
זה מה שקורה במדינה ללא גברים .
הלכתי לפני חודש ובנות רקדו לי על הברך ,בנות ?
איזה בנות בבייבי דולס היו עשרות בנות זה ירד לחמש בנות אלו שלא ודעות לעשות משהו אחר ולא הבינו שהן גמורות .
בנות שהיו מחכות על הבאר שיפנו אלייהן משדלות אבל אין למה ועל מה .
הרעיון של הלאפ דאנס איננו מיני הוא חוויה אינטימית חיבודים ליטופים ריקודים רגש חום חוויה וזיכרון .
בשביל חיכוך ישנם אני משער נערות ליווי מכונים מקומות מאסג'ים ואפילו עבודה ביד [יש גם מציצות ברחוב ]
הנשים והבית היהודי בראשם הרסו לגברים הבודדים הביישנים הנכים הזקנים הגלמודים העניים והמסכנים כל שביב של הנאה ואנושיות ......
לגביי הבנות הריי היה מדובר ביפיפיות אמיתיות שחלקן לא מצאו את מקומן בתעשיית הדוגמנות האפופה בהומואים חובביי אנרוקסיות גבריות .
הן התלבשו יפה היו נחשקות היו ידיות חברות בנות זוג מושא הערצה מקור למבטים זזות יפה מריחות טוב היתה אווירה נהדרת בבייבידולס ...
האפסים שמנהלים את המקומות האלה אמורים להיות ''גברים'' אבל הםלא כל כך פוחדים לאבד את הרשיון שהם לא נלחמו .
והנשים האלה חלקן יתדרדרו למקומות גרועים .
היו גם תיירות חביבות והרפתקניות שיחות מעניינות שיחות עמוקות עכשיו יש 4וחצי בנות שרוקדות לך על הברך דקה וחצי שאותה לא מרגישים ...
זאת הרמה שאליה התדרדרנו כחברה כגברים ?
איך אנו יכולים לקרוא לעצמנו גברים בכלל?
את עולם מועדוניי החשפנות גילית מחדש לפניי כשנה מפלט טוב מאכזבות הפורום הזה ותעשיית הבשר שעליה אנו אמורים לדווח פה .
זה היה משהו אחר , אולי לא טהור אולי אשלייה אבל אשליה מתוקה שכיף ליפול בא ולהרגע בריחה מהעולם הקר האכזר והאמיתי .
היה שם מקום לגבריות ונשיות שנעלמה פה בחברה שלנו וזה כולל את הרחוב ואת מלונות הפאר שם הבנות רק מעונינות כמו בתחרות להביא אותנו לסיפוק או פורקן כמה שיותר מהר .
כאן בעולם הזה בו הפורקן לא היה קשור למפגש נוצר משהו יפה מרפא מרגיע שמקל עלנו ביום יום .
שוב אני אומר אל תשלו את עצמכם זאת לא התחלת הסוף זה הסוף אלא אם כן תעשו משהו .
אני כבר התחלתי את התהליך אני מכין את עצמי וכשיגיע הרגע אני מתכוון לקום ולעשות ולהלחם נגד מה שהמדינה הזאת החברה הזאת הפכה להיות ומה שהיא עשתה לי לסבובבים אותי וגם לכם בין אם אתם מודעים לזה או לא .