הייתי אצלה שוב, היה אחלה
לגבי ההערה של ותיקק, אני יכול להבין שזה קורה כי הבחורה מתנהגת בצורה כנועה. ובטח יש חולרות שמנצלים את ההתנהגות הכנועה שלה כדי לכפות מין באלימות.
מבחינתי, מארי היא מאוד ליברלית אבל גם מאוד מקפידה על נקיון ומין בטוח. ככה שאני תמיד מוגן ונהנה מסקס אוראלי, וגינלי ואנאלי איתה בכל תנוחה אפשרית.
תהנוודווחו
DAN
MARI - חדשה בדרום תל אביב
72העברתי את הפרטים לפני כשלושה שבועות לעשרה חברים, מעניין שאין אפילו דיווח מעבר לשלומיץ ושלי מאז ספטמבר.
73[QUOTE=dayyag1] העברתי את הפרטים לפני כשלושה שבועות לעשרה חברים, מעניין שאין אפילו דיווח מעבר לשלומיץ ושלי מאז ספטמבר.[/QUOTE]
לוקח זמן מקבלת המספר עד לביקור. נכנסה לבנק המטרות במהרה בימנו נידגום.
אחרי שנידגום מבטיח לדווח.
החיפזון מהשטן.
לוקח זמן מקבלת המספר עד לביקור. נכנסה לבנק המטרות במהרה בימנו נידגום.
אחרי שנידגום מבטיח לדווח.
החיפזון מהשטן.
תעשה טוב תרגיש טוב
74התקשרתי למרי למספר שקיבלתי מדייג והדגה מרי אכן עונה.
מדברת בעברית אמנם במבטא רוסי אבל עברית ממש סבירה.
מגיע לסלמה 70 מחנה את הקטנוע. מי שמגיע עם רכב לא מקנא בו אין חניה בכלל.
מבחוץ הבית נראה כמו מעברה עם דיקטים בגדר כל דיקט באורך אחר אבל בפנים יחסית נקי ומסודר. יש איזה בית מלאכה ממש ליד ממש שומעים את העובדים והם גם רואים כל מי שנכנס אז קחו לצומת לבכם.
עדיף לשים משקפי שמש גדולים כובע או קסדה אם אתם לא רוצים שיזהו אתכם.
פותחת את הדלת מרי בחורה סקסית ובלונדינית רזה כבת 40 למרות שאומרת שהיא בת שלושים.
מקבלת עם חזיה וחוטיני חזה קטן עומד ממש יפה ופטמות בולטות וטעימות.
חוטיני ורוד יושב ממש טוב על התחת הסקסי שלה בכלל לא חשבתי פעמים אם להשאר או לעזוב.
מקבלת עם חיוך גדול לא מפסיקה לחייך ולפעמים זה נראה שיש לה חיוך קצת דבילי אבל אתה מבין לאט שזה קשור לתודעת השירות הטובה שיש לה.
מבקשת 250. נותן לה 300 ואומר 50 טיפ מראש.
מקלחת קצרה וחבריקו מוכן לעבודה
מתחילים בנשיקות וחיבוקים לחימום האוירה
תוך שלאט לאט היא עוברת למיטה ומתחילה לפנק את חבריקו במציצה חמה רטובה ומשובחת שאני בעמידה.
כשאני מרגיש שחבריקו בדרך להתפוצץ אני מפסיק אותה משכיב אותה על המיטה ויוצא לבדוק את מצב בית הכנסת. לבית הכנסת שני מניפות ממש גדולות וסימטריות ובאמצא מזוזה גם די גדולה ושמנשקים ומלקקים היא הולכת וגדלה. מרי ממש אוהבת את זה. אומרת שגמרה כמה פעמים. אבל אני לא סגור על זה. אני יודע שבחורה גומרת.
אחרי שמרי נותנת טיפול נוסף לחבריקו נכנס בדוגי. היכל בית הכנסת חם ולח כמו שחבריקו אוהב מראה די סקסי ויפה.
יש מרעום די גדול ונראה שעברו עליו הרבה כניסות ויציאות.
חבריקו ממש רצה לבקר בחור האסור אבל כשניסיתי להכנס למרעום הבחורה בקשה שלא.
חבל אבל מכבד את בקשת הגברת ונותן לחבריקו להשפריץ בגומי שבתוך בית הכנסת לקול תרועת הקהל.
יושבים על המיטה קצת מדברים קצת מתנשקים
שאלתי אם אפשר אנאלי בתוספת אמרה שלא אוהבת.
רצתה להחזיר את את 50 שקל טיפ אמרתי שלא צריך כי ממש נהנתי גם בלי אנאלי
נפרדנו בנשיקה
לדעתי ממש מומלצת
מדברת בעברית אמנם במבטא רוסי אבל עברית ממש סבירה.
מגיע לסלמה 70 מחנה את הקטנוע. מי שמגיע עם רכב לא מקנא בו אין חניה בכלל.
מבחוץ הבית נראה כמו מעברה עם דיקטים בגדר כל דיקט באורך אחר אבל בפנים יחסית נקי ומסודר. יש איזה בית מלאכה ממש ליד ממש שומעים את העובדים והם גם רואים כל מי שנכנס אז קחו לצומת לבכם.
עדיף לשים משקפי שמש גדולים כובע או קסדה אם אתם לא רוצים שיזהו אתכם.
פותחת את הדלת מרי בחורה סקסית ובלונדינית רזה כבת 40 למרות שאומרת שהיא בת שלושים.
מקבלת עם חזיה וחוטיני חזה קטן עומד ממש יפה ופטמות בולטות וטעימות.
חוטיני ורוד יושב ממש טוב על התחת הסקסי שלה בכלל לא חשבתי פעמים אם להשאר או לעזוב.
מקבלת עם חיוך גדול לא מפסיקה לחייך ולפעמים זה נראה שיש לה חיוך קצת דבילי אבל אתה מבין לאט שזה קשור לתודעת השירות הטובה שיש לה.
מבקשת 250. נותן לה 300 ואומר 50 טיפ מראש.
מקלחת קצרה וחבריקו מוכן לעבודה
מתחילים בנשיקות וחיבוקים לחימום האוירה
תוך שלאט לאט היא עוברת למיטה ומתחילה לפנק את חבריקו במציצה חמה רטובה ומשובחת שאני בעמידה.
כשאני מרגיש שחבריקו בדרך להתפוצץ אני מפסיק אותה משכיב אותה על המיטה ויוצא לבדוק את מצב בית הכנסת. לבית הכנסת שני מניפות ממש גדולות וסימטריות ובאמצא מזוזה גם די גדולה ושמנשקים ומלקקים היא הולכת וגדלה. מרי ממש אוהבת את זה. אומרת שגמרה כמה פעמים. אבל אני לא סגור על זה. אני יודע שבחורה גומרת.
אחרי שמרי נותנת טיפול נוסף לחבריקו נכנס בדוגי. היכל בית הכנסת חם ולח כמו שחבריקו אוהב מראה די סקסי ויפה.
יש מרעום די גדול ונראה שעברו עליו הרבה כניסות ויציאות.
חבריקו ממש רצה לבקר בחור האסור אבל כשניסיתי להכנס למרעום הבחורה בקשה שלא.
חבל אבל מכבד את בקשת הגברת ונותן לחבריקו להשפריץ בגומי שבתוך בית הכנסת לקול תרועת הקהל.
יושבים על המיטה קצת מדברים קצת מתנשקים
שאלתי אם אפשר אנאלי בתוספת אמרה שלא אוהבת.
רצתה להחזיר את את 50 שקל טיפ אמרתי שלא צריך כי ממש נהנתי גם בלי אנאלי
נפרדנו בנשיקה
לדעתי ממש מומלצת
תעשה טוב תרגיש טוב
79אני מניח שהמחיר הוא עבור מספר אחד עד 20 דקות/חצי שעה גג. זה מחיר של דירות דיסקרטיות בקריות/חיפה/ת"א רבתי אבל לא לאזור של דרום ת"א.