כ מילה - בן זכאי - דף 2 - סקס אדיר

מילה - בן זכאי

11

חברים יקרים,

כל הכבוד לכל מי שהעיר על המחיר ולא להתבייש לעולם להתייחס לזה בתגובות !
כל עוד כולנו שומרים על כבוד אחד לשני ושפה נקייה, חובתנו להתייחס למחירים יקרים ולא הגיוניים !
אתם מבינים שאם כולם ישתקו ורק יגידו "תודה" על הדיווח (אפילו יפה ומפורט כמו פה) אנחנו נעשה עוול לכולנו !

מה שיקרה שאנשים יתרגלו לזה ש"טוב עיסוי לא בעירום אפילו עולה 300 שקל, זה אומר שאני צריך לשלם בטח 400 בשביל עירום" ותוך שנה האיגורים והבנות חסרות הבושה ייקחו לכם 600 שקל על עיסוי ומשחק בבולבול מבחורה בת 60 !

אז אני אומר "קבל עם ועדה", כל מי שדוגם ומדווח על זה, קודם כל, כל הכבוד לו ותודה ! אבל, חובת כל מי שאכפת לו מהתחום שבמידה והמחיר גבוה מדי, לרשום ולומר את זה בלי בושה ! גם אם לחלק מהחברים פה לא כיף לשמוע את זה או שחלקם טובעים בכסף ויכולים לזרוק כל מחיר לעיסוי, לא כמונו בני האדם הרגילים שצריכים גם לאכול עם המשכורת שלנו ...

מילה - בן זכאי

12
חברים, אני מאוד מבין את מי ש300 לעיסוי והרפיה זה יקר לו. זה יקר גם לי ולכן לא הוספתי לה עוד 100 בשביל הרפיה, גם בסיטואציה שאמורה להיות די מחרמנת אני משתדל לחשוב מהראש. זה שלמעלה.
אבהיר ואומר: באותו זמן חיפשתי עיסוי מקצועי וטוב, והרפיה היתה בגדר בונוס. כך שלשלם 200 עבור עיסוי טוב מאוד - אני נהניתי והרגשתי שהכסף ששמתי נוצל בצורה טובה. עוד 100 להרפיה? שתלך לחפש...
מבין את החברים שכתבו כאן ומכבד את כלל הדעות, לכל אחד יש את התקציב שלו ואת ההעדפות שלו. הדיווחים כאן בפורום מיועדים עבור אלו שזה הסגנון שהם מחפשים ויש מקום לכל סגנון ומחיר, כל אחד יבחר 'מה מגעיל לו ומה מגדיל לו'...

מילה - בן זכאי

13
נכון!
מין זה מוצר צריכה בסיסי! זאת זכות בסיסית של כל אחד ולפעמים אפשר להשיג את זה רק בתשלום אז התשלום צריך להיות סביר והוגן.
רק שלא צריך לומר שום דבר פוגעני על מי שמשלם מעט או הרבה.

מילה - בן זכאי

17

אז ככה, ביקרתי הבוקר את הגברת במושב בין זכאי והנה התרשמותי.
בשורה התחתונה הגברת הנ"ל לא אמורה כלל להופיע בפורום פה. היא מעסה מצוינת ובכל השאר(אם בכלל יש) מחורבנת.

אישה מבוגרת, ונמוכה. מי שכתב שהיא 165 ס"מ זה היה כנראה כשהיא עמדה על כסא. 150 זה יותר ריאלי.
שאר ענייני הגוף שלה לא רלוונטיים וגם אין מה להרחיב כי הכל די עלוב וקטן.

שילמתי 200 קיבלתי עיסוי מצוין של שעה. הרפיה מיותרת לגמריי במקרה הנ"ל מה גם שהיא ממש לא מעוניינת אלא מוכנה לעשות רק כדי לצאת לידי חובה כלפי מי שמבקש.

בקיצור, הגברת מתאימה עבור אלה שמעוניינים בעיסוי מקצועי ואיכותי ללא הרפיה וללא עגבניה.
מי שמעניין אותו גם הרפיה וכו' המלצתי שילך למקומות אחרים.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”