ולחדשות בהרחבה: באחד הימים נקלעתי לאם המושבות והיה לי קצת זמן פנוי. לאחר שיטוט בווין-ווין (איפה יד 2 איפה??) וכמה טלפונים סגרתי עם אחת בשם 'עליזה' שאני מגיע, 150 ש"ח עיסוי של 40 דק', הפנתה לרחוב ארלוזורוב בעיר. 'עליזה' נשמע שם של מרוקאית, אבל כבר ב'הלו' הראשון אתה מבין שמדובר בנסיון שיווק לא מוצלח ומדובר ביוצאת ברית המועצות. קלללל.....
מפנה לבניין חדש ויפה, כשכמובן הכתובת האמיתית היא בניין הרכבת המט ליפול שנמצא ממול.
נכנס לדירה מואפלת ושקטה כמו מנזר. הערכתי שעליזה בסביבות גיל 50, בסביבות 1.70 מ', בריאה וקצת בטן. מיטת העיסוי בסלון.
בתפריט: עיסוי עם שמן או בלי שמן. מגוון בסך הכל..
סיכום אירוע: מרחה את השמן אבל גם גם את הזמן, העיסוי הוא לא עיסוי אמיתי ומקצועי אלא יותר ליטוף ומריחה של השמן על הגוף. כמעט לא דיברה בכלל, מה שניתב את תחושת המנזר למדיטציית ויפאסנה. כל זמן העיסוי היתה לבושה לגמרי, אפילו נעל-בית אחת לא הורידה. אחרי חצי שעה בערך ביקשה להסתובב על הגב, עשתה הרפייה כמה דקות בעיניים עצומות, מתרכזת כאילו היא באמצע בוחן בעל פה ללשכת עורכי הדין. ניגוב, התלבשות ואחרי כמה דקות הייתי בחוץ. לא הציעה מקלחת לפני/אחרי ולא הייתי צריך כי הגעתי מקולח ומבושם.
בתחילת העיסוי שאלתי לגבי בודי אמרה שלא עושה, אמרתי שאני מוכן להוסיף, שאלה כמה, אחרי שעניתי אמרה שאולי בהמשך.. לקראת הסוף הזכרתי לה על זה, אבל היא 'פירססה' ואמרה שלא עושה בודי. לא לחצתי.
מספר שלה - ווין-ווין > בעלי מקצוע > רפואה אלטרנטיבית > פתח תקווה. או אצלי בפרטי.