כ סופיה חדשה תא - סקס אדיר

סופיה חדשה תא

1
אחרי הנפילה שהייתה לי בבתים קיבלתי היום חוויה מתקנת מסופיה. מפרסמת בטיטי המספר מסתיים ב 1271. תמונות אמיתיות צעירה בלונדינית ושזופה במציאות קצת יותר מלאה,אבל עדיין סקסית.דיברנו בווצאפ שלחה תמונות יפות ומגרות שתואמות לאתר. קבענו בשעה מסויימת ולא היו עיכובי, התחלנו ברגל ימין. קיבלה אותי בבגד גוף לבן שמבליט את הנכסים היפים שלה, נראתה קצת קרה בהתחלה אבל המצב השתנה בהמשך. מחיר:600 לשעה לא כולל אנאלי(לא עושה בכלל) ועשתה פרצוף על גמירה בפה אבל לבסוף הסכימה ללא תוספת במחיר.הבחורה יודעת למצוץ וקיימת האופציה לגרון עמוק איכותי מיוזמתה אחרי שהתחממנו והתחרמנו קצת. גמירה ראשונה בפה כמו שסוכם מראש. לאחר מכן דיברנו קצת על החיים(אנגלית בינונית מאוד,אבל השחלתי כמה מילים ברוסית והייתה כימייה לא רעה) סיבוב שני התחיל בחירמונים וליטופים שלה ולאחר מכן הגברת צללה למציצה טובה ועמוקה.בהמשך עברנו למנה העיקרית זיון חזק בכמה תנוחות וגמירה טובה בדוגי. אוהבת ויודעת להיזדיין ולהוציא ממך את כל הכוחות.

לסיכום, היה מפגש משביע רצון עם בחורה יפה וחמודה שיודעת לתת עבודה. בהחלט מתאימה לקבלנים אבל צריך לחמם אותה קצת לפני בעזרת חוש הומור ובדיחות לשבירת הקרח... הגיעה לישראל לפני יומיים עדיין טרייה ותמימה מקווה שישאר כך. לא תמיד יש לי זמן לענות אז מומלץ לעשות חיפוש קצר ולמצוא את המספר שלה היכן שציינתי בתחילת הדיווח.

סופיה חדשה תא

8
[QUOTE=Feeting] הן רואות שאנחנו מגיעים לא משנה המחיר
חברים כבר הגענו למחיר של נערות ליווי vip ולא תאגיד[/QUOTE]
ברור, הרי השלמתם עם 600 לשעה. למה שלא יעלו ל-500?
*וחלק גדול מאלה שמבקשות 600 לשעה, יורדות ל-500
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”