כ מה לעזאזל: חוויה קסומה - סקס אדיר

מה לעזאזל: חוויה קסומה

1
מה לעזאזל עברתי עכשיו.
הייתי עם קרוב למאה נשים, אבל *זה* היה פשוט משוגע.

הגעתי לבחורה שמספרה מסתיים ב2087 מאתר ציצי. התכתבנו בווטסאפפ תפריט רגיל של 400/600. עכשיו אני אף פעם לא לוקח שעה אז אמרתי לה מסלול מקוצר.
הגעתי אליה לתל אביב בשעה הייעודה. קודם כל התמונות אמיתיות אלפיים אחוז, שזה כבר מרשים אחרי השקרניות הלא מתביישות שיש פה על ימים ועל שמאל.
הבחורה כוסית על. מסוג הבחורות שאם היתה חולפת על פניי ברחוב הייתי חוטף נקע בצואר. אני לא ראיתי עדיין נערה עובדת כזאת פה בארץ. רזה ויש כאלה שיאמרו רזה מדי אבל אני אוהב. בת 27, גבוהה, חזה בינוני מסולקן אבל אין צלקת אלוהים יודע איך. תחת ברמה מפגרת.
שער שחור עם גוונים קלוע לצמה מרושלת, עיניים כחולות גדולות, שתי גומות חן ושתי שורות של שיניים מושלמות בצבע ובצורה.
הבחורה מורידה את הבגדים (היתה עם בגדי ספורט דפוק אותי) ומתחת היא עם חזיה תחתון וביריות.
אחרי מקלחת שלי (היא היתה נקייה) הבחורה התנפלה עליי בנשיקות וחיבוקים והתחילה בשאיבה. עכשיו, כאן זו לא נקודת החוזק שלה. היא כאילו מגיעה עמוק אבל אין ואקום אז זה קצת באסה, אבל כשעברנו לאירוע המרכזי וואו איזה מחזה. קודם כל היא משתוללת ממש ובגלל שהיא רזה היא מאוד צרה למטה. דבר שני היא פשוט גומרת ברעידות מפגרות וזו פעם ראשונה שמישהי שאני איתה גומרת מחדירה.

אז אחרי הפעם הראשונה שבה היא רכבה עליי הפוך, היה לי ברור שאני ממשיך למסלול המלא. היא הציעה מסאג׳, זרמתי. אז מסתבר שהיא למדה את זה או משהו כי זה היה מסאג׳ ממש טוב. אחרי עשר דקות כבר עמד כמו טיל, היא התחילה שוב במציצות ואז שוב הולבש קונדום כשהפעם היא רוכבת עליי עם הפנים אליי.

שוב רכיבה ארוכה עם חיכוך מקסימלי ומלא נשיקות שלה, עד למכירה השנייה.

לסיכום
מראה: 10 ואני עומד לגמרי מאחורי הציון הזה.
דיסקרטיות: 7. זו תל אביב זה דבר ראשון. דבר שני נראה שיש עוד בחורה עובדת בדירה.
שירות: 9. אין אנאלי.
יחס: 10. הכל לפי הספר.

היתה בעבר רק מישהי אחת שמתקרבת אליה וזו סטפני בום פם זכורה לטוב.

תיהנו

4
נראה לי ש XenaG זה שם של איזו סוכנות חדשה כי יש כמה בנות תחת השם הזה, ואכן גם היא נמצאת תחת השם הזה פ. אבל יהיה קל מאוד להבדיל בינה לבין השאר. לפני כמה ימים פתחו כאן גם כן שרשור עם השם הזה אבל זו לא אותה בחורה. החשד שלי הוא שזו הבחורה השניה שנמצאת בדירה…
בכל מקרה באמא שלכם לא לפנות אליי עם ״מה המספר שלה?״ או ״חיפשתי שעה ולא מצאתי״. קודם כל כי אין לי את המספר שלה. אני תמיד מוחק את כל השיחות והמספרים ברגע שאני יוצא מהבחורה, ודבר שני נו באמת. חיפשת שעה ולא מצאת? מה אני מפגר? אם חיפשת שעה ולא מצאת בנאדם, יש לך כנראה בעיה רצינית.

6
מצאתי את המודעה
ליתר דיוק : 2 מודעות שונות עם תמונות שונות לחלוטין אך עם אותו מס' טלפון
אגב תיאור המראה בדיווח של Yoeal מתאים לשתיהן
אך אין לי מושג איך לבחור אחת מהן אם הן על אותו מס' טלפון
תלוי במצב רוח של הפקידה

9
מאוד רוצה לדגום אותה.. הבטחתי לעצמי לא לעבור את רף ה500 על אף שזה כבר נהיה כמעט בלתי אפשרי במצבנו. מי שהיה איתה ממליץ להשקיע? היא באמת שווה 600? לא צורכת חלבונים לא נוסעת רוורס.. חוץ מזה שהיא צעיר וחטובה.. כל זונה ביום נתון יכולה לתקתק אותך..

10
אוקיי קראתי את מה שכתבתם.
לגבי מה שחפוזי כתב, תראה, זה באמת אתר עם מלא מספרים לא מעודכנים, אבל מצאתי שאם אתה עושה מיון לפי תאריך כל המספרים בחמישה שישה עמודים הראשונים פעילים. היא נמצאת איפשהו בעמודים הראשונים. יש אכן שתי בחורות תחת השם הזה וכנראה זו היא והבחורה שאיתה בדירה. שימו לב! זאת שהייתי איתה, איך לומר, קשה מאוד לטעות בינה לבין מישהי אחרת. כשתקבלו את התמונות אתם תבינו ישר. הסתבר לי בדיעבד שהכתבתי עם שניהם. הבחורה השנייה נראית חמודה אבל הפנים לא משהו והיא שולחת רק סרטון. זו שהייתי איתה שליה תמונות שהייתי בטוח שהן לא אמיתיות. שאלתי אותה אלף פעם אם זה אמיתי או לא היא לא הבינה מה הבעיה שלי. עכשיו לך תסביר לה שנערות עובדות בישראל תמיד שולחות זיוף. בכל מקרה שלחה לי בסוף גם סרטון שלא השאיר מקום לספק. ראיתי שיש בפורום גם שרשור על השותפה שלה. מישהו לאחרונה שם הגיב שהיא כוסית על אז אנשים לא הבינו מה הקשר בין התגובה שלו לבין הבחורה המדוברת עד שמישהו שם הציע שכנראה הוא היה עם השותפה לדירה, שהיא נושא הפוסט שלי. הוא אומר שהיא הזכירה לו את אביבית בר זוהר. אני אומר שלטעמי היא ממש ממש דומה למייגן פוקס. אביבית סתם שמנה ומנותחת. הבחורה הזו חוץ מקצת סיליקון בחזה שהביא אותה למידה בי, נראית טבעית לחלוטין. כמו שאמרתי גם רזה מאוד עם פאקינג בטן פלטה. פשוט קופי של מייגן. אני שילמתי לה 600 ולא מצטער בכלל בניגוד למקרים אחרים. בטוח אחזור אליה שוב רק שימו לב שהיא די מפוצצת ימים קדימה. המקרה דיברתי איתה יום לפני בבוקר והיא קבעה לי למחרת בשעה 17:00 בערב!! שתבינו...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”