כ game over - דף 2 - סקס אדיר

game over

11
אגב, אם כבר מדברים על פוליטיקה. החוק הזה דופק בעיקר את החלשים והחלשות. אדם עשיר יכול להחזיק שוגר בייבי, לקפוץ לחו"ל וכו'. בחורה יפה ולא קשת יום יכולה להסתדר בקלות. נשים יותר מבוגרות שמפרנסות משפחה, יסדרו להן עכשיו עבודות של 28 שקל בשעה. לחלק גדול ממשתמשות הסמים לא יהיה פתרון. אם רוצים להוריד את נפח הזנות, צריך לטפל בבעיות הסמים והכלכלה. הערכות של היקף הזנות הן מיליארדים בשנה, והתוכנית הממשלתית תתן רק כמה מיליונים.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

game over

12
חברים יקרים
לא יעזור לתבכיין.
מה שאנחנו צריכים זה לעזור אחד לשני.
צריכים להמשיך לשמור על הפורום הקדוש הזה.
להמשיך לזיין לדווח ולעזור אחד לשני.
בעזרת השם יבחר משיהו כמו רונית דרור שידאג גם לזכויות שלנו
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

14
אני באמת מתפלא שמרצ שאמורים להגן על זכויות הפרט תמכו בחוק המטומטם הזה. חשבתי שדווקא הם יתמכו בחוק שעוזר לזונות כמו מיסוד הזנות ולא חוק כזה שפוגע בהן מכל הבחינות כמעט.

game over

15
עם או בלי הלקוחות - הנרקומניות עדיין יצטרכו להשיג את אותו סכום כסף בשביל סמים. איך אתם חושבים שזה יקרה ?
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

game over

16
חברים, הנושא לגמרי לא פשוט. ו.... כן 1:0 לפמיניסטיות וחברות הכנסת שחוקקו את החוק.
אני לא יודע עדיין מה תהיה המוטיבציה של המשטרה לאכוף את החוק, אבל אם המשטרה תחליט באמת לעקוב
אחרינו, אנחנו נהיה בבעיה.
עד היום אם המשטרה ביצעה פשיטה על דירה, אנחנו לא היינו בסיפור.
זה לגמרי לא נעים, זה מפחיד זה מפדח, משפיל אבל פה זה היה נגמר.
החל מהחלת החוק, פה זה רק יתחיל, כי בשלב הזה יירשם לך רישום פלילי של צרכן זנות ויהיה קנס כספי לא קטן.
לחברנו הנשואים, לכו תסבירו בבית לאן נעלמו 2000/4000 ש"ח ואף יותר. לא פשוט בכלל.
וגם אם נלך ל"בחורה פרטית" ואחד השכנים יזמין משטרה כי....
לך תסביר עכשיו שלא הייתה בבת זונות ואיפה כן הייתה.
הנושא לא פשוט בכלל, נאלץ לחשב מסלול מחדש ולהחליט אם ואיך לפעול.

שנה טובה חברים
פין חס - מזיין ולא חס

game over

17
[QUOTE=mikrob]עם או בלי הלקוחות - הנרקומניות עדיין יצטרכו להשיג את אותו סכום כסף בשביל סמים. איך אתם חושבים שזה יקרה ?[/QUOTE]

מה הקשר? לא ספרתי אבל נראה לי שרוב הזונות הן לא נרקומניות. אני פגשתי זונה או שתיים ואף אחת מהן לא היתה נרקומנית. כמה שאני יודע הרוב זה בנות או שצריכות כסף כדי לחיות כמו בני אדם או שרוצות כסף קל ולא בשביל לממן סמים או פשעים. כשאתה אומר את זה, זה נשמע כאילו מהפה של הפמינאציות.

האמת היא שהזונות יצטרכו את הכסף כדי לשלם שכר דירה וכדי לגדל את הילדים שלהן ובאופן כללי כדי לחיות. לרובן אין הכנסה אחרת או אפשרות אחרת להתפרנס בכבוד.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”