כ game over - דף 4 - סקס אדיר

game over

32
לטעמי אנשים באמת מפיצים פה היסטריה חסרת בסיס.

אני מניח שהחוק הזה יכול פוטנציאלית לפגוע בזונות הרחוב ובתקתוקיות למיניהן. יחד עם זאת, אני לא רואה שום סיבה או אפשרות, שהמשטרה תתחיל להתערב במה שקורה בדירות של בחורות פרטיות (או כאלה ששייכות לתאגיד אך שוכרות את הדירה בעצמן). אז חלאס עם הבכי הזה כבר.

game over

33
חרמנים יקרים!
זוהי הערת אזהרה
זה עתה ראיתי במהדורה המרכזית, שמפלגת "זהות" בראשותו של משה פייגלין המלך וד"ר רונית דרור המלכה - כלל לא עוברת את אחוז החסימה!!!
אני מפציר בכם: הצביעו זהות!
אחים אנחנו, חרמנים בני חרמנים,
שימו את כל שאר השיקולים בצד, יש מיליוני אזרחים אחרים שידאגו להם
חוץ מזה, זה יכול להוכיח סופסוף מה כוחו של הפורום
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

game over

34
[QUOTE=החפוז המכני] חרמנים יקרים!
שימו את כל שאר השיקולים בצד [/QUOTE]

יש לפורום 27000 חברים רשומים
ועוד עשרות אלפים צופים לא רשומים
כשהגרדום מעל ראשנו והחרב מלחכת את צווארנו
זהו הזמן לעשות מעשה ימין ושמאל דיבורים כמו חול ואין מה לאכול וגם אין מה לזיין
חרמנים בני חרמנים אנחנו מחפשים ריגושים ואהבה זה חלק מהזהות שלנו לטוב ולרע
יש מפלגה שתפורה למידותנו וזהותנו שמה המלכה רונית תיתן דרור לחרמנותנו

ובא שלום על ישראל
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

36
[QUOTE=labelo] נקווה שהבחירות הקרובות יטיבו איתנו והטירוף הזה לא יחלחל עמוק יותר[/QUOTE]

[QUOTE=החפוז המכני]חרמנים יקרים!
זוהי הערת אזהרה

זה עתה ראיתי במהדורה המרכזית, שמפלגת "זהות" בראשותו של משה פייגלין המלך וד"ר רונית דרור המלכה - כלל לא עוברת את אחוז החסימה!!!

שימו את כל שאר השיקולים בצד, יש מיליוני אזרחים אחרים שידאגו להם

חוץ מזה, זה יכול להוכיח סופסוף מה כוחו של הפורום [/QUOTE]

[QUOTE=haveriku]יש לפורום 27000 חברים רשומים
ועוד עשרות אלפים צופים לא רשומים

כשהגרדום מעל ראשנו והחרב מלחכת את צווארנו

זהו הזמן לעשות מעשה ימין ושמאל דיבורים כמו חול ואין מה לאכול וגם אין מה לזיין

חרמנים בני חרמנים אנחנו מחפשים ריגושים ואהבה זה חלק מהזהות שלנו לטוב ולרע

יש מפלגה שתפורה למידותנו וזהותנו שמה המלכה רונית תיתן דרור לחרמנותנו

ובא שלום על ישראל[/QUOTE]
אחים יקרים שלי לפורום סקסאדיר

אני
חבר בפורום הזה 10 שנים. ראיתי וחוויתי מקרוב את כל התהפוכות שהתחום הזה
עבר. בעשר שנותיי בפורום התחום הגיע לשיאו בשנים 2014-2017 עם פריחת
התאגידים. כנראה שזה הפריע לכמה כונפות שגם ככה ביום יום אף גבר לא טורח
להזיז את הראש לכיוונן - אז עם הצפת השוק בתיירות מצבן בכלל הפך נואש עד
סופניקריצהצחוק
- והן החליטו להכריז מלחמה מלוכלכת עלינו. מספרן זעום עד זניח ביחס למספר
העוסקים בתחום אך השפעתן גדולה אלפי מונים ממשקלן הסגולי האמיתי.

לא
התייחסתי לכך כאשר משטרת הגבולות החלה להתלבש על התיירות שמגיעות. ספגתי
את השטויות שלהן והתעלמתי כשלכלכו עלינו בעמ' הפייסבוק ההזוי שלהן. ספגתי
כשניסו לצנזר את פירסום המודעות ברשת, ספגתי כשניסו להוריד את הפורום
מהאוויר, אבל אני לא מוכן לספוג את החוק הזה ושיהפכו אותי - ועוד מאות אלפים כמוני - לעבריין!!!כועס יש גבול!!!פצצהפצצהפצצהעד כאן!!!כועסכועסכועס

אני
הולך לעשות כאן משהו שמעולם לא עשיתי. גם לא בחיי הפרטיים. ראוי לציין
שאני ימני בדעותיי אבל פוליטיקה בגדול לא מעניינת לי את קצה הכיפה של הזין.
ולמרות זאת - לראשונה בחיי -
אני קורא לכל החברים הרשומים בפורום וגם לצופים הפאסיביים להצביע למפלגת זהות של משה פייגלין!!!

הפעם הכוח באמת - לא כאילו, לא אולי - אלא באמת!!!פצצה בידיים שלנו. זוכרים שניסו להרים פה כל מיני יוזמות שלא צלחו? חרם מחירים על התאגידים וכדומה? הפעם זה באמת תלוי אך ורק בנו. יש עשרות אלפים שמודעים לפורום הזה. אנחנו יכולים להכניס את המפלגה הזאת לכנסת. בלי להתבכיין על מר גורלנו, פעם אחת נשתמש בכוח שאנחנו מקבלים ביום הבוחר ונכניס לכנסת מפלגה שמתנגדת בגלוי לחוק ההזוי הזה.

פייגלין כבר הצהיר שהוא מתנגד לחוק ואף התקוטט על כך עם פמיניסטיות מגעילות בדף הפייסבוק שלו. מוזמנים להיכנס ולקרוא איך הוא עונה להן מבלי מוראמוחא כפייה
גם כשהן מאשימות אותו בהאשמות הרגילות של 'סרסור/זנאי/מיזוגן' וכ'ו וכ'ו
וכל התזמורת הרגילה. ראוי לציין שאינני(ומעולם לא הייתי) פעיל במפלגה כזו
או אחרת. אני לא פעיל במפלגת זהות ובטח שלא התפקדתי למפלגה או משהו בסגנון.
פייגלין פשוט חושב - כמוני - שמדובר בעיסקה בין שני אנשים בוגרים שהמדינה
לא צריכה להתערב בה. בנוסף הוא תומך בלגליזציה של סמים קלים אז כל הסטלנים
מוזמנים להצטרףחיוך.

תבינו, אני אזרח כמוכם. שומר חוק, משלם מיסים וארנונה כמו ילד טוב, אבל עד כאן!סימן קריאה לא מוכן שהמדינה תיכנס לי לתחתונים! יש גבול לכל דבר! את הכל ספגתי אבל את זה לא!סימן קריאה לא מוכן לספוג יותר את השטויות של הפמינסטיות והדוסים. אז נכון שגם אם פייגלין יעבור את אחוז החסימה זה בסה"כ 4 ח"כים מהמפלגה(כולל אותו) שיכנסו לכנסת אבל זה עדיף מכלום!פצצה לפחות שישמע קול אחר בכנסת כנגד המקהלה הצפון קוראנית של הפמינסטיות והדוסים.
זה כבר עדיף על המצב של היום שלאף אחד אין ביצים לצאת נגד ההזייה הזאת על
אף שרבים מבינים את האבסורד. לפייגלין לפחות יש ביצים להשמיע דעה שונה,
שפויה ומורכבת יותר על החוק והתחום!אצבע למעלה קורא שוב לכולם להצביע עבורו. מקווה שאם ייכנס לבית המחוקקים יצליח לדחוף לגניזת החוק המטומטם הזה. לא בא לי להפוך לאיראן 2!כועס
zooz

game over

38
החבר מדווח המין - עזוב אותך מהקשקושים האלה על בניית בית מקדש. הזייה פרטית שהסיכוי שתצא לפועל אפסי. יותר ריאלי שהוא יצליח - או לפחות ינסה - לגנוז את החוק מאשר יניח אבן פינה לבית המקדש השלישיקריצהצחוק.

הפואנטה כאן היא להכניס לכנסת מישהו שמצהיר בגלוי על התנגדותו לחוק. אין אף נבחר ציבור אחר שמתנגד בפומבי לחוק הזה חוץ מפייגלין!מוחא כפייהאצבע למעלה כנס לפייסבוק שלו ותראה איזו חזית הפמיניסטיות פתחו איתו שם אחרי שכתב שמדובר בעיסקה בין שני בגירים, שהוא מתנגד להתערבות המדינה בנושאים כאלה, ותומך בזכות האישה להחליט על גופה בעצמה(ולא שיחליטו בשבילה). הן שפכו עליו את הג'ורה הרגילה, אך הוא שמר על פאסון וענה להן בצורה עניינית ללא פחד ובושהמוחא כפייה.

האמן לי שיש עוד ח"כים שמתנגדים בסתר לחוק הדבילי הזה, אבל הם פחדנים-כוסיותכועס מכדי להצהיר על כך בגלוי. מפחדים שיתוייגו ע"י הפמיניסטיות כסרסורים/זנאים/מיזוגנים ושאר השטויות הרגילות... פייגלין הוא היחיד שלא חושש להתנגד לחוק בפומבי גם אם זה עולה לו ב"ברכות" שהפמיניסטיות המגעילות שפכו עליו בפייסבוק. לכן כולם לדעתי - חברים רשומים וצופים פאסיביים כאחד - צריכים להצביע לו. שסופסוף ישב בכנסת ח"כ שמביא קולות אחרים. קולות שפויים, הגיוניים ומורכבים יותר מהבולשיט הפמיניסטי.
zooz

game over

39
מדווח המין וחמש תלתן:
פייגלין התעמת עם פמינאצית באיזו תוכנית, חפשו את זה. הוא מטיף לכך שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא מפריע לאף אחד - גם אם הוא עצמו (פייגלין) חושב שזה לא מוסרי. אז הנה, זה מסתדר יפה מאוד עם בניית בית המקדש.
ויותר חשוב: ד"ר רונית דרור מתמחה באלימות במשפחה, וכותבת לא מעט על השתלטות הפמינאציות על השיח הציבורי ועל אפליית גברים. היא התעמתה פעם עם הכתבת של הארץ (שבעצמה נראית כמו זונה מזדקנת) אצל דן מרגלית.
תצביעו זהות!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

game over

40
מדווח המין וחמש תילתן
זוהי שעת צרה ואלינו לשים את שאר המחלוקות בצד ולדאוג לזכויות שלנו כגברים
אתה תדאג לזכויות שלך כגבר ותן ליאיר לפיד ומרץ לדאוג שלא יקום בית מקדש אגב גם החרדים מתנגדים

אפילו אני אוכל חזירים וחזירות
שרצים ושרצות
והכי אוהב זונות הולך להצביע זהות
למה? כי הם אומרים שידאגו לזכויות שלי כגבר שאני אוכל לצרוך מין בתשלום ובהסכמה בלי להיות עבריין על פי חוק
כל השאר פחות חשוב עכשיו.

שילטון הרשע והעריצות הפמינאצי הולך למרר לנו את החיים ורק עם ניהיה אחד למען השני נצליח לבלום את כוחות הרשע
תעשה טוב תרגיש טוב

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”