כ בקשה למידע על קולומביה - סקס אדיר

בקשה למידע על קולומביה

1
היי חברים, טס בקרוב לקולומביה ל3 שבועות. אהיה במדג'ין,קרטחנה, ועוד ועוד....
עשיתי חיפוש פה בפורום על מידע והוא ממש מועט, אני בטוח שהכול שם יהיה זמין וקל אבל החלטתי לנסות לקבל עוד מידע מפה מאנשים שהיו ויכולים לכוון קצת יותר ממוקד.
אשמח לשמוע על עיסויים שווים, מועדוני סאדו/סווינגרס, בחורות שוות במיוחד (למרות שמאמין שאמצא גם לבד)
לסיכום כול מידע רלוונטי בכול עיר בקולומביה או המלצות איפה להיות יתקבל בברכה

תודה רבה!!

בקשה למידע על קולומביה

7
הפעם האחרונה שחוויתי סקס בתשלום בקולומביה היתה ב-2006, כך שאני לא יודע אם המידע שלי רלוונטי להיום.

דיווחתי בזמנו בפורום, אבל זה כבר לא זמין לצפייה. שרשור מלפני 10 שנים...

בוגוטה - איזור הבילויים וחיי הלילה נקרא זונא-רוסא (האיזור הוורוד, אני חושב) שנמצא ברחוב 82

אני לא יודע אם הבחורות שם מחפשות בתשלום, אבל אולי תמצא.

יש איזור של מועדוני חשפנותבתי זונות במרכז, יותר קרוב לשכונת לה-קנדלריה, שרוב הישראלים ישנים שם. (הבית של יפתח, מלון אינטרנשיונל, ושאר הגסט האוסים של הישראלים זה שם בשכונה.

אני חושב שהאיזור נמצא ברחוב 22... יש calle ויש carerra אם אני זוכר נכון... אני חושב ש-22 זה הרחובות של הרוחב...

בכל אופן, אחד המועדונים הגדולים שם נקרא "la picina" (הבריכה) ואחד אחר נקרא troja... אם הם עדיין פעילים תחת השם הזה, הנהגי מוניות ידעו למה אתה מתכוון.

כניסה חינם, חייבים לקנות שתיה, בזמנו פחית בירה עלתה 2000 פזוס. פחות מדולר אחד.
יש הופעות על הבמה, ואם אתה רוצה אפשר לזיין בחדרים עלובים שיש להם במקום עצמו. זיון במקום עלה לי אז בסביבות 15$

לקחת בחורה ללילה שלם אצלך במלון עלה אז 30$, אולי קצת יותר. באמת שאני כבר לא זוכר.

קח בחשבון שהמחירים מן הסתם השתנו מאז, אבל העקרון כנראה שלא.

באחד המועדונים היה לי קטע מטורף בלילה הראשון שלי בבוגוטה (הייתי בעיר כמה פעמים לפני כן, ב-2001 ו-2002)
עברתי בין המועדונים, והייתי קצת עייף מהטיסה ושיכור מהבירות. ראיתי איזו מתוקונות חמודה רוקדת, וביקשתי מהמלצר שיקרא לה לשבת איתי.
היא באה אלי, תפסה אותי ביד וגררה אותי לבמה למעלה. בחורה נוספת הצטרפה אליה, ושתיהן הפשיטו אותי. הבגדים שלי היו זרוקים מסביב על הבמה, והבחורה הראשונה הלבישה גומי והתחילה למצוץ לי. עמד לי והיא הושיבה אותי על כיסא ועלתה עלי. הם ראו כנראה שאני עייף, אז הברמןדי ג'י בא מאחורה ושפך על שנינו דלי של מים עם קרח. התעוררתי חבל"ז והתחלנו זיון פראי על הרצפה של הבמה, כששנינו רטובים. בסוף היא נעמדה ותפסה את אחד מהעמודי חשפנות כשאני מפמפם אותה מאחורה.
גמרתי והבחורה הסתובבה אלי, הורידה את הקונדום, והניפה אותו לסיבוב ראווה מסביב לבמה לתרועות הקהל...

במשך היום כל המתחם שם הוא איזור זנות גדול, כשהבנות יושבות בפתחי המקומות והלקוחות עוברים ונכנסים איתן לחדרים מצ'וקמקים שיש שם. סליזי משהו. בזמנו היה לי שם זיון ב-5$

מדג'ין - יש איזור אורות אדומים דומה לזה שבבוגוטה בסנטרל של העיר, אותו עקרון. מועדוני חשפנות שהם גם בתי זונות עם חדרים, ואפשר לקחת הביתה במחיר סביר.
אני לא זוכר את המיקום המדוייק, אבל במרכז הישן של העיר. מחירים דומים לבוגוטה או קצת יותר זול. 20-30$
האיזור מוזנח ומסוכן מאוד. אינספור נרקומנים והומלסים ברחובות, מרגישים סכנה ואלימות באוויר. קבצנים אגרסיביים, פושעים מכל הסוגים והמינים, קולומביה האמיתית.
גם שם אתה רואה זונות יושבות מחוץ למכונים (מעין בר-מסעדת פועלים בסגנון מקומי) במהלך היום.
תצטרך כמובן לדבר ספרדית אם אתה רוצה לתקשר עם המקומיים שם. האנגלית שלך חסרת תועלת לחלוטין.

האיזור בילויים נמצא במקום מרוחק משם, וגם במדג'ין הוא נקרא זונא-רוסא. תראה שם יפהפיות שאתה לא מאמין. מתוקתקות ולבושות טוב.
יש גם כמה מועדוני ענק בעיר, עם כוסיות באלפים. אני זוכר אחד שהיה נקרא "דיסקוטקה מנגו"...

קרטחנה -
יש בעיר העתיקה מועדונים של זונות. אם נכנסת מהשער העיקרי של החומות, הם יהיו לשמאלך ובכל האיזור של השער.
בחורות יזרמו אתך למלון מהמועדונים במחירים של 50$ ומעלה.
החל מ-23:00 בלילה המועדונים עמוסים. לאורך כל השבוע.

בוקה גרנדה - האיזור היוקרתי והמתוייר של קרטחנה, מלא זונות מכל הסוגים (והמינים!) זונות רחוב בשעות הערב המוקדמות עומדות על המדרכות, מועדוני חשפנות, וגם בארים ודיסקוטקים של זונות.
המקום העיקרי שם היה דיסקו שנקרא la dolche vita שהיה ממוקם ליד הקזינו במרכז מסחרי לקראת הקצה של בוקה גרנדה. בעבר היתה שם מסעדה של בחור ישראלי בשם נועם, אני לא יודע אם היא עוד קיימת.
הבחורות מהדיסקו שם היו עולות אז 100$ ומעלה לכמה שעות או לילה שלם.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”