כ game over - דף 7 - סקס אדיר

game over

61
אחיי החרמנים ביום שלישי יש פריימריס בליכוד
והבנתי שיש פה כמה חברי ליכוד בפורום
זה הזמן לכל חברי הליכוד פה לבוא חשבון עם מי שדופק אותם.
לאחר בירור שלי אלו החכים שאצביעו בעד חוק ההפללה
מכלוף מיקי זוהר
יהודה גליק
דוד ביטן
אם אני לא טועה כל החכיות מטעם הליכוד הצביעו בעד כולן פמינאציות
כמו כן זמן לבוא חשבון עם גלעד ארדן הרשע שעשה ככל יכולתו לחסום צדיקות מלהגיע לישראל. וליסגור מקומות בילוי.
גם כדי לציין שגדעון סהר נשוי לפמינאצית עם לב של אבן ממנו לא תבוא שום גאולה.
אחיי חברי הליכוד לפחות על תצביעו למי שדופק אותכם.
כמובן שבבחירות הכלליות ממליץ להצביע זהות שם רונית דרור זכתה במקום השני בפריימריז. לדעתי הרבה בזכות חברים בפורום.
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

63
[QUOTE=וסקו דה-גמה]

ונניח שאני חבר ליכוד (קשה לי לדמיין את זה - אבל בכל זאת), במי אתה כן ממליץ לי לתמוך?[/QUOTE]
לצערי אין. כולם כסילים ופחדנים עושים במיכנסים מכמה מפינאציות עלובות.
אולי יואב קיש מנסה לעזור לגברים בנושא גירושין אבל בכל מה שקשור לחוק ההפללה גם הוא מפחד מטרור המפינאציות.
ממליץ לך להצביע זהות. רק זהות תשמור על החירות והחופש שלנו.
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

64
זהות כנראה לא תעבור את אחוז החסימה
אז זה יוצא קול לטובת ביבי
לטוב או לרע
כל אחד וטעמו
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

game over

65

לא מדוייק החבר ZeAdir

בסקר שערך עיתון ישראל היום מלפני יומיים זהות עוברת לראשונה את אחוז החסימהStarחיוך גדול:

לא אתפלא אם זה הרבה בזכות החברים בפורום+צופים פאסיביים שהשתתפו בסקרמוחא כפייהאצבע למעלהStar. מצד שני יש עוד הרבה זמן עד הבחירות. הרבה יכול להשתנות. מקווה שפייגלין אכן יצליח להיכנס לבסוף לכנסת.

שוב קורא כאן לכולם - חברים וצופים פאסיביים כאחד - להצביע בשבילו. בלי להתבכיין על מר גורלנו, בלי תירוצים, בלי חארטות. נשתמש בכוח שאנחנו מקבלים ביום הבוחר כדי להכניס לכנסת מישהו שמתנגד בגלוי לחוק המטומטם הזה(וגם תומך בלגליזציה לסמים קלים. אז כל הסטלנים מוזמנים גם להצטרףחיוך). שסוף סוף תהיה בכנסת קונטרה אמיתית לפמיניסטיות המגעילות והדוסים הקרציות.

*הערה: המערכת לא מאפשרת לי לשים לינק לסקר. פשוט חפשו סקר מישראל היום מתאריך 31.12.2018
zooz

game over

67
חברים, אם אתם רוצים שהשיגעון במדינה הזו כנגד כל מה שקורה פה אולי ייבלם טיפה - אני ממש מתחנן מולכם - תצביעו "זהות" בראשות פייגלין ורונית דרור...

game over

68
מסתבר שיש המון אנשים שמודעים לבעיות אבות הגרושים
חוק הזנות האינפנטלי שלא מקובל בכלל במתכונותו הנוכחית
אני שומע אנשים בשיחת היום שהולכים להצביע למשה פייגלין
אם תפיצו הלאה ותסבירו שיש כדאיות , אזיי יהיה גם אלטרנטיבה נוספת להרכבת ממשלה.
גנץ לפיד וחבורתו זה אנקדוטה חולפת, מקווה שלא יליכו אותנו שולל

game over

69
חברים יקרים
עוד כשבועיים וחצי בחירות ורק רציתי לומר שוב כמה חשוב להצביע זהות.
בשבילי להצביע זהות זה
לא שמאל או ימין בשבילי להצביע זהות זה להצביע עבור חופש חירות וזכויות שלי כגבר במדינת ישראל.
חברים יקרים זה הרבה יותר מחוק ההפללה המרושע.
כיום פמינאציות מרושעות שולטות במוקדי כוח במדינה כמו תיקשורת מערכת תביעה ומערכת משפט.
הן יעשו כל דבר שהן יכולות למרר את חיינו לזגול את זכויותנו ול"הנדס" את החברה ככה שלגברים יהיה פחות זכויות וכוח. הן רואות בזה שליחות.
למזלי אני לא חוויתי גירושין אבל מי שחווה זאת יעיד כמה מרושע ולא צודק ההליך הזה וכמה הוא מפלה גברים לרעה.
אז ב 09.04 שימו פתק בשביל החירות והחופש שלכם זימו ז.
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

70
https://www.kipa.co.il/חדשות/סקרים-פנימיים-של-הליכוד-פייגלין-עם-7-מנדטים/
לכל מי שהיה ספק לגבי אחוז החסימה, כבר לא רלוונטי להיום. מצטרף לחברים לכאן ומתכוון לשים "ז" בקלפי! פיילין הוא האיש במקום הנכון לחולל כאן שינוי אמיתי. בהנחה וזהות לא הייתה עוברת את החסימה אז כנראה לא הייתי מצביע עבורם. אבל, בעקבות העובדה שהם נמצאים במגמת עלייה מתמדדת קיבלתי החלטה סופית לתת להם את קולי.מקווה מאוד שכל המתלבטים אם עדיין יש כאלה יבינו שזהות בממשלה זה הקונטרה היחידה שלנו לפמינציות. וכמובן עוד יתרונות נוספים שהם מציעים אך פחות רלוונטים לפורום הזה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”