כ ניסיונות עקיצה בצימרים - סקס אדיר

ניסיונות עקיצה בצימרים

1
כל מי שמשתמש בצימרים מכיר את הנוהל הזה: אתה מתקשר לצימר, שואל איזה חדרים יש ומקבל דירוג של כמה חדרים שהמחירים שלהם נעים בין 200-350 ש"ח כשההבדל בינהם הוא גודל החדר/ג'קוזי וכו'. לאחרונה נתקלתי בתופעה מרגיזה. אני מתקשר לצימר, מקבל את דירוג המחירים הנ"ל וכשאני מגיע לכניסה של הצימר (משהו כמו חצי שעה אחרי ששוחחתי איתם בטלפון) ומבקש להיכנס לצימר של ה-200 שקלים מתברר ש"הצימרים של ה-200 שקלים תפוסים" ונשארו רק הצימרים של ה-250 או ה-300 שקלים. כמובן שברגע שאתה בא עם בחורה ואתה חרמן אש אתה לא עושה חשבון לעוד 50 או 100 שקלים, מוסיף את הכסף ונכנס. לפני שבוע צימר אחד הצליח להוציא אותי ממש מהכלים כשתוך כדי שהפקידה מכוונת אותי לחדר היא אומרת לי לשים בתיבה 400 שקלים. כשאמרתי לה שאני מבקש את החדר של ה-200 שקלים (כפי שהיא ציינה חצי שעה לפני זה בטלפון שיש חדר כזה) היא כמובן טענה שכל החדרים הזולים תפוסים ונשאר רק החדר של ה-400 שקלים. בנק' זו הודעתי לה שאני מבטל את החדר וראו זה פלא. הפקידה אמרה שהיא "תנסה לבדוק מה אפשר לעשות" ובאורח פלא הסתבר שפתאום כן יש חדר ריק של 200 שקלים. בעלי הצימרים מנצלים את המצב שגבר בא עם בחורה והוא חרמן אש ולא יעשה חשבון לעוד כמה שקלים ולכן הם מנסים לדחוף לנו חדר יקר יותר אז אם מנסים לעשות לכם כאלה תרגילים תודיעו להם שאתם מבטלים את החדר. סיכוי טוב שפתאום יצוץ חדר זול יותר פנוי :-).
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”