טוב,
קצת על מדריד.
בזמן האחרון יוצא לי הרבה מאוד ליסוע מטעם העבודה לחו"ל, ממש לכל העולם ואני מזיין כמו מטורף. לצערי לא תמיד אני מדווח, האמת מרוב נסיעות כבר הכל מתערבב לי.
בכל מקרה יצא לי להיות שבוע במדריד, אז חשבתי שכדאי לדווח ולספר כי זו פעם ראשונה שלי במדריד (בברלין אני כבר בן בית וגם בפראג).
שני דברים ראשית: 1. אני דובר ספרדית טובה מאוד מאוד, 2. יש לי כסף. לא מיליונר אבל יכול להרשות לעצמי, בעיקר נערות ליווי ולא מחפש את הכי זול שיש.
אז מדריד היחס שלי קצת אמביוולנטי, מצד אחד היא ממש טובה והיא עיר שאכן פונטציאלית יש מה לחפש, אבל מצד שני היא לא ברמה (וגם יקרה יותר) של גרמניה.
אמ;לק: בהשוואה לגרמניה. יקרה יותר בקצת. יש תמונות עם פנים. יחסית סיכוי סביר שתגיע הבחורה בתמונות. אפשר למצוא מציאות טובות עם דוברים את השפה ומחירים טובים יותר. פחות נקייה מברלין. הרבה ברזילאיות, וממדינות אמריקה הלטינית, וונצואלה וקולמביה, נראות דווקא פחות טוב, מאוד מנותחות. אבל עדיין מקום טוב להנות בו.
נלך לפי סדר כרונולוגי:
לילה ראשון, החלטתי להזמין נערת ליווי למלון. ראיתי יש אחת צעירה יפה, תמונות עם פנים (בכלל במדריד יש הרבה תמונות עם פנים יחסית) תאמתי, אמרו לי ברזילאית (גם מפתיע, הרבה מאוד ברזילאיות מגיעות למדריד, בניגוד נניח לגרמניה) הזמנתי, 200 אירו לשעה למלון. הגיעה לא הבחורה בתמונות. התבאסתי. אבל מה צעיר ברזילאית בכל זאת. זיון סתמי ויאללה ביי.
אז החלטתי לנסות את מועדות vive - והאמת התאכזבתי. זה לא כמו FKK שהכל נקי ומסודר, זה פאב קצת משמים וגדול. המחיר הוא 250 אירו לשעה, שזה יקר, הבחורות נראות פחות טוב, ואתה מדבר איתן בפאב כשהן לבושות ואז יורדים למטה לחדרים לא מאוד נקיים. הבחורות בעיקר ממדינות דרום אמריקה, פנמה, קולומביה, ברזיל, רפובליקה דומיניקנית. נראות לא רע, אבל גם לא ממש טוב. גם כמה רומניות כמו בכל אירופה אבל לא כמו בגרמניה ששם ב - FKK זה כמעט 80% רומניות. הקיצר ממש לא רציתי להיכנס עם אף אחת. עד שפתאום ראיתי איזו קובנית צעירה חייכנית, עסיסית, תחת עגול וממש מתוקה (וגבוהה) החלטתי להיכנס איתה והייתה החלטה נכונה (אחרי שדיברתי עם כל הבנות בבר) היו איזה 50 בנות וזה היה יום שני בערב.
הקובנית הייתה הצלחה טובה, אהבה סקס חזק, תחת עגול עם קימורים של BMW. עוד דבר שאהבתי במדריד, זה שהן נותנות את הטלפון שלהן הישיר. נתנה לי וואטסאפ וקבענו להיפגש בהמשך השבוע אצלי במלון במחיר טוב יותר (כי הבית לא לוקח). אז מצד אחד זה נחמד שפחות רישמי אבל מצד שני הבנות גם לא עוברות בדיקות כמו ב - FKK.
לילה שני, ראיתי איזו ברזיאלית באתר ליווי שממש מצאה חן בעיני, צילום עם פנים, ג'ינג'ית. התכתבתי בוואטסאפ (הכל כמעט עשיתי בווטאסאפ בספרדית במדריד) עם בעלי העסק, ואחד הדברים הכי חשובים לי זה תקשורת עם הצד השני. אם אני מתחיל להתכתב (והאמת יש לי הרבה שאלות) ומנפנפים אותי אז אני יודע שהשרות גם לא יהיה טוב. הבעלים ענו ודיברו על כל השאלות שלי וזה מצא חן בעיני. אבל מה כנראה אכלתי משהו לא טוב, והיה לי שלשול אז ביטלתי אותה אחרי שהזמנתי, מצב כזה רוב המקומות מתעצבנים אבל הם היו בסדר אמרו לי לא נורא. אז הבנתי שזה כנראה מקום טוב. בכל מקרה לא עשיתי כלום באותו הלילה. אבל אגב יקר. הם רצו 250 + 20 אירו לשעה ומונית.
לילה שלישי, חזרתי מאוחר למלון ורציתי להזמין שוב שאת הברזילאית הג'ינג'ית שפספסתי בלילה הקודם אבל היא הייתה כבר תפוסה אז חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי. עד שנתקלתי באתר הזה pasion .com וזה מגניב. אתר של בנות פרטיות בעיקר. רוב התמונות אמיתיות לפחות ממה שנתקלתי. זה לא טופ-מודלס כוסיות, אבל באמת בנות פרטיות. הזמנתי צעירה בת 23 מוונצואלה (בווטאסאפ) למסאג'. רכן הגיעה הבחורה בתמונות. לא מליון דולר, אבל בהחלט חמודה, עשתה מסאג' לא מדהים אבל נחמד, וסקס פשוט. שעה וחצי במלון ב - 120 אירו. מאוד נהנהתי, אחלה תמורה למחיר. ובאמת הייתה חמודה, רק 7 חודשים בספרד ברחה מוונצואלה.
לילה רביעי, החלטתי להזמין עוד מישהי מ - pasion הפעם קולמביאנית פצצה. אבל מה מאחרת, עוברת חצי שעה לא מגיעה, 45 דקות לא מגיעה, מה קורה ? אל תשאל פקקים וכו'. אם בחורה מאחרת ככה בלי להודיע חייבים לבטל, אבל אני אדיוט לא ביטלתי, קבעתי איתה על 150 אירו לשעה וחצי והיא שלחה תמונות שלה פצצה אמיתית. הגיעה באיחור של שעה וחצי. נמוכה, נראת לא משהו, אבל מה באמת הבחורה בתמונות. כנראה צלם מעולה והרבה פושאפ ואיפור וכו'. התבאסתי מאוד אבל היא כבר הגיעה. שילמתי לה, אבל לא רציתי כלום כי ההבדל בין התמונות למה שהגיע היה מבאס אש. שלחתי אותה הביתה.
נשארתי חרמן, אז הזמנתי עוד אחת מבוגרת, היה מיותר, נראתה לא משהו בכלל. 200 אירו עפו לפח.
לילה חמישי, סוף סוף הזמנתי את אריאל הברזילאית בצילומים עם הפנים מהמשרד ליווי, ג'יג'ית חמודה, 270 אירו לשעה. איזה כוסית על. איזו מתוקה. איזו יפה. איזה שרות מדהים. כל כך נהנתי. שאלתי אותה אם למוחורת היא תרצה ללכת איתי למועדון חילופי זוגות ואמרה שכן. רקדה לי. נתנה לי לצלם אותה. תחת חמוד וחצוף. חזה קטן. חיוך מהסרטים. איזה כיף. גם ההוא מהמשרד היה מבסוט שבסוף הזמנתי והסברתי שבאמת הייתי חולה לפני כמה ימים ולא סתם שיחקתי.
לילה אחרון. רציתי להזמין אותה שוב וללכת למועדון חילופי זוגות איתה (אני מת על מועדוני חילופי זוגות, ובכל עיר אני דוגם, כבר הייתה בעשרות מברלין, פרנקפורט אמסטרדם, פראג, צרפת ועוד) אבל מה, היא חולה עכשיו, אפילו שלחו לי צילומים של האירו רופא חחח ובצילומים מופיע השם האמיתי שלה. קטעים. אבל אני בנתיים ממש התבאסתי כי לא רציתי להזמין מישהי שאני לא מכיר למועדון אם אני לא יודע שיש לי איתה כימיה ... חיפשתי במשך שעות התכתבתי עם כל מיני משרדי ליווי ופרטיות. בסוף החלטתי ללכת על אותו משרד, אם הוא היה כזה בסדר איתה, וגם מה עוד, זו חברה שלה שהיא ממליצה עליה.
הקיצר הזמנתי ברזילאית נוספת, חברה של הג'ינג'ית. בחורה ברונטית. הגיעה מישהי מזה זה כוסית. אלוהים. דוגמנית. ציון 9. עדינה, אמנם תחת פחות חצוף, אבל מה זה ילדה טובה (ומטורפת) הייתי הלקוח הראשון שלה איי פעם. הגיעה לפני שבוע הברזיל. סיכמנו על 650 אירו ל - 3 שעות במועדון. הלכנו למועדון. הוא קצת שונה מבגרמניה. Fusion VIP הוא נקרא. 50 אירו כניסה. זה כמו בר בכניסה עם אנשים לבושים ודיסקו. אבל ברגע שעוברים וילון לבן יש חדרים, ובריכה ובר באזור שבו לובשים בגדים תחתונים ומגבת בלבד.
תשמעו ... מזמן, אבל מזמן לא נהנתי ככה ... אנשים יפים .. הברזילאית שאיתי התגלתה כנימפומנית מתוקה ועדינה, בהתחלה הזדיינו על אחת המיטות ואיזה זוג קולומביאני הסתכל עלינו, וקצת נגיעות. אחר הלכנו לחדר חצי סאדו כזה, היה מפוצץ באיזה 20 איש, בחורות מזדיינות בכל מקום, הברזילאית שלי השיגה לי עוד שני זיונים, היא ועוד בחורה שפגשנו שם שתיהן מוצצות לי, וכולם מסתכלים, אחת יורדת לשניה וכולם מסביב מזדיינים צפוף. משהו מטורף. ואז הברזילאית שלי רוכבת עליי. אחים גן עדן. בסוף היא נשארה איתי עד הבוקר, ישנה איתי במלון.
אני עוד אחזור. גם לגרמניה וגם למדריד.
אוהב,
דוס 3.3