לא עדיף לקרוא את המצע מאשר כתבה?
אז ככה:
ביטוח לאומי פושט את הרגל. מדובר בתחזית של כל מי שעסק בזה, גם של הביטוח הלאומי עצמו.
מערכת של משפט עברי תתקיים רק במקביל למערכות הקיימות ותהיה רלוונטית רק אם שני הצדדים יהיו מעוניינים לפנות אליה.
מערכת הבריאות: באמת צריך להרחיב על מערכת הבריאות בארץ?
הסיוע האמריקני הוא 3% מהתקציב, שעבורו אנחנו משלמים מה שיכול להיות מחיר הרבה יותר גבוה.
ועדיין, כל זה לא רלוונטי: אנחנו בפורום סקס. חברי זהות הם היחידים שיצאו בעוז וגאון אל מול מקהלת הפמינאציות. זהות לא תקבל 20 וגם לא 15 מנדטים. במקרה הכי הכי טוב תקח חלק מהרכבת הקואליציה. ועל זה כדאי לך לחשוב ביום שלישי. זהות לא תביא להפסקת הסיוע האמריקני, ולא להמון דברים שמפורטים במצע שלה. מה שכן סביר שהיא תעשה - זה לזרוק לפח את חוק הסירוס.
game over
92מסכים עם מילה שחפוזי כתב. המגמה ביממינו לתת העדפה מתקנת לנשים והפמינאציות לקחו את זה צעד אחד קדימה כאשר חיקקו את החוק הארור הזה. עם כל הכבוד לכל שאר הנושאים, חשובים ככל שיהיו. נמאס לי שהמדינה מתערבת לי בחיים ומנסה באופן מעשי ולא הוגן למנוע ממני הנאות בסיסיות, ובעצם לסרס אותי. לצערנו רק זהות מנסים להפסיק את הטירוף הזה. בהעדר אופציה אחרת ובידיעה שהם עברו את החסימה ואפילו יותר מזה. מצביע זהות בלי לחשוב פעמיים. מקווה ומאמין שהרוב פה בדעה שלי...
game over
93הבטחתי לעצמי שלא אגיב יותר בשרשור הזה כי אמרתי כבר את כל מה שהיה לי לומר, אך חלה התפתחות דרמטית - או בעצם בכלל לא דרמטית
, כי פייגלין ורונית דרור(מס' 4 ברשימה שלו) כבר הצהירו בגלוי מספיק פעמים על התנגדותם לחוק ההפללה והרצון לבטלו
- ד"ר רונית דרור הגיבה בדף הפייסבוק של עובדות המין הישראליות(when she works) שהוקם כקונטרה לדף השקרים המגעיל של הפמינסטיות(when he pays) והצהירה קבל עם ופייסבוק שהיא ומפלגתה יעשו ככל יכולתם במטרה לבטל/לגנוז/לצמצם את החוק ההזוי הזה!!!

ופייגלין עצמו כבר הצהיר בגלוי מספיק פעמים על התנגדותו לחוק ואף התעמת ממושכות עם פמיניסטיות על כך בפייס שלו
. תגובתה של ד"ר דרור הייתה בדיון שעסק בסוגיית ההצבעה בבחירות הקרובות ביחס לעמדות המפלגות בנוגע לחוק ההפללה. עובדות המין סקרו את המצע של כל המפלגות("מצע" עאלק!
חוץ מזהות כל המפלגות מדברות בסיסמאות מפגרות ומתייחסות למצביעים כעדר מטומטמים!!!) והגיעו למסקנה חד משמעית - רק זהות!!!

בגלל הגנות על הפורום לא אוכל לשים כאן קישור לדיון האמור בפייס שלהן, לכן כנסו לדף שלהן ותראו בעצמכם. הדיון נמצא בראשיתו - פוסט מה-5 לאפריל. וזה מביא אותי לתגובה הבאה. שימו לב למשפט שהדגשתי בירוק:

[QUOTE=וסקו דה-גמה]גילוי נאות - אני נמצא בצד ההפוך של המפה הפולטית, כלומר חילוני ושמאלני.
בכל זאת, הייתי מצביע לזהות אם הייתי מאמין שיש להם סיכוי ממשי לבטל או לשנות את חוק הפללת לקוחות הזנות.
אבל, וזה אבל גדול, אני לא מאמין שיש סיכוי לכך.
החוק עבר ברוב עצום וללא מתנגדים. אין לחברי הכנסת, הישנים והחדשים, רצון ואומץ לבטל אותו. תמיכה בזנות, בזונות או בלקוחות הוא נושא לא פופולרי שכולם יברחו ממנו כמו מאש.
גם אם יקבל פייגלין 10 מנדטים (או אפילו 20, שזה מעבר כל דימיון) הוא לא יוכל לעשות כלום.
אני גם בספק שהוא ייצא דווקא למלחמה הזאת. מן הסתם יהיו לו נושאים אחרים לעסוק בהם.
כל מה שנשאר לקוות זה שהחוק לא יאכף, והוא יישאר כאות מתה בספר החוקים.[/QUOTE]
אז החבר וסקו דה-גמה - אין ספקות יותר!
אפילו עובדות המין הסכימו ביניהן להצביע לפייגלין!
צריך עוד משהו כדי להבין שפייגלין דווקא כן(בעיקר בעזרתה של חברת המפלגה ד"ר רונית דרור) ייכנס למלחמה הזאת? וחוץ מזה, אתה מכיר עוד מועמדת מכל מפלגה שהיא שמצהירה בגלוי שהיא הולכת לעשות הכל כדי לבטל את החוק המטומטם הזה?!

ובקשר למצע של פייגלין - אחזור על עצמי בפעם האחרונה כשאומר שגם אנוכי לא מסכים עם כללללל מה שכתוב שם. יש חסרונות. אך היתרונות לטעמי עולים על החסרונות, וממילא פייגלין במקרה הכי טוב ומפרגן יגיע אולי לאיזור 7-8 מנדטים ויוכל אולי לדרוש לעצמו תיק בכיר כמו האוצר(שאותו כבר הצהיר שידרוש) ובאמצעותו לייבש/לגנוז/לבטל את החוק הדבילי הזה בכך שלא יעביר לו תקציבים
. בכירות התיק שידרוש למפלגתו תלויה כמובן בכוחו הפוליטי.

וחזרה לעניין שאר המצע: פייגלין כבר הודה בעצמו שאלו דברים לא ישימים ושהוא מתכוון לעסוק אך ורק בנושאי פנים. ותהיו רגועים לכל הרוחות!!!
גם אם יהיו לו 20 מנדטים - ולא יהיו לו - הוא לא יוכל להוציא לפועל את כל תוכניותיו, אפילו לא חלקן הקטן למעשה, והוא הראשון שמודה בכך! ואף מוסיף שאין לו שום כוונה לעסוק בנושאים אלו בקדנציה הקרובה. אז כאמור מיליון פעם - המטרה שלנו היא להכניס לכנסת את המפלגה היחידה שמצהירה בגלוי על התנגדותה לחוק והכוונה לבטלו. חוץ מזהות - אין שום מפלגה כזאת!!!! בפעם האחרונה לפני הבחירות מחר קורא לכולם כאן - חברים וצופים פאסיביים - להצביע זהות!!! הפתק 'ז' בקלפי!

zooz
game over
94אינני נותן אימון בפייגלין לדעתי הוא משתמש בנו כקרדום לחפור בו.
זאב בעור של כבש.הוא יכנס לכנסת בגדול בעזרתינו ובעזרת הסטלנים.
20 שנה בפוליטיקה ולקראת הבחירות נזכר בנו.
נכון שכל האחרים שפנים ומצביעים כמו אוטומטים נגדנו.
למה לא ביקש את משרד המשפטים או המשטרה אלא את האוצר?
לדעתי כדי לבצע את התוכניות ההזויות שלו בתחומים האחרים.
הלוואי ואני טועה כי אם לא,מדינת ישראל תשלם בגדול על הרפתקאת פייגלין.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
game over
95ידידי הותיק החבר הלך רוח
מאחר ואנו מכירים וירטואלית שנים רבות
, הערכתי אליך לעולם לא תהיה קשורה לפוליטיקה(שאותה אני מתעב ובגדול לא מעניינת לי את קצה הכיפה של הזין כפי שכבר כתבתי בתגובותיי הקודמות בשרשור זה). הבטחתי לעצמי שלא אכתוב שוב בשרשור זה כי הכל כבר נלעס לעייפה ואנוכי שונא לחזור על עצמי. אך הערכתי לידיד וירטואלי ותיק כמוך
גרמה לי לחזור לתגובה אחרונה בהחלט.

פייגלין לא אמין? למה מפלגות אחרות כן אמינות? פייגלין דיבר על קנאביס עוד מ-2013. פתאום ראש המממשלה מדבר על לגליזציה, יאיר לפיד(שבראיון עבר אמר מפורשות שמתנגד לכך) גם מדבר על זה.... צבועים מזדיינים!!!!

קלטו שהנושא מביא לפייגלין מנדטים ובכלל הפך פופולרי אז רוכבים על הגל... אה, פתאום זה כן מעניין אותכם?! למה כי פייגלין מתחזק בעקבות עיסוקו ותמיכתו בנושא?
דו פרצופיים מזדיינים בתחת!!!!

פייגלין מדבר על הנושא בעקביות עוד מהקדנציה שלו בכנסת כחבר ליכוד מלפני 6 שנים. בלי פניות וסיבובי פרסה כמו כל פוליטיקאי זבל ממוצע. זה מעיד על האיש, למרות שבאופן אישי סמים לא מעניינים אותי. אל תטעה! הוא לא מושלם. אף אחד לא מושלם!
אבל הוא לפחות עקבי!!! ולטעמי גם אמין יותר משאר החרטטנים שפתאום רוכבים על גל הלגליזציה שהוא יצר רק כי הפך פופולרי.

להזכירך כל מפלגות הקואליציה תמכו בחוק ההפללה, וגם מפלגות מבחוץ כמו מרצ, הרשימה המשותפת והעבודה. אז אתה חופשי להצביע שוב למי שדפקו אותך - בעצם דפקו את כולנו - רק כדי לגלות שאחרי הבחירות הפחדנים האלה ימשיכו לדפוק את כולנו כרגיל. או שתיתן צ'אנס למישהו חדש(פעם ראשונה שפייגלין מתמודד ברשימה עצמאית. פעם קודמת הוא היה בליכוד) שמצהיר בגלוי על התנגדותו לחוק וכוונתו לבטל/לגנוז/לצמצם אותו. דבר אותו יוכל לבצע בפועל אם יהיה במשרד האוצר. בלי תקציב - החוק הזה יילך קיבינימאט!!
וכאן נכנסת השאלה לגבי כוחו של פייגלין. ככל שיהיו לו יותר מנדטים, כך יוכל לדרוש תיק בכיר כמו האוצר שאליו הוא שואף. לכן כולנו חייבים להצביע לו!!

zooz
game over
96אפשר לחשוב שהחוק הזה מעניין אותו עד כדי כך. הוא לא דיבר עליו אף פעם, ולא יעשה שום דבר לשינוי או ביטול החוק.
החוק יבוטל, אולי, עוד שש שנים, כשתסתיים הוראת השעה ויחליטו שהתוצאות לא מצדיקות את חידוש החקיקה
תצביעו מהראש ולא מהזין, ובכלל פייגלין? הוא יביא ישועה? האיש כבר שנים בשטח ולא עשה כלום. כולו דיבורים.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
game over
98הפייק ניוז הגיע לפורום. החבר מדווח המין - תגיד לי אתה אמיתי???? פייגלין לא דיבר על החוק אף פעם?! הוא היחיד שבכלל העז להתבטא נגדו ולהתכתש עם הפמיניסטיות על כך!!!
ההגנות על הפורום לא מאפשרות לי לשים לינקים לכן תעשה העתק-הדבק לקישורים הבאים ותראה בעצמך(תוריד מהקישור את המילים 'חשיפת פרטים אישיים אמיתיים ו/או תמונות אסוריםםםםם'):
https://es-la.חשיפת פרטים אישיים אמיתיים ו/או תמונות אסוריםםםםם/MFeiglin/videos/%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%96%D7%A0%D7%95%D7%AA/1847162152029558/
https://www.חשיפת פרטים אישיים אמיתיים ו/או תמונות אסוריםםםםם/PMmfeiglin/posts/2173885649325784?hc_location=ufi
בפעם האחרונה באמת - אין שום מפלגה אחרת שמתנגדת לחוק! להיפך. כולן תמכו בו. בין אם בתמיכה אקטיבית ובין אם בהסכמה שבשתיקה. רק פייגלין וזהות מתנגדים לו בגלוי בלי לספור את הפמיניסטיות המגעילות. כל השאר אפסים חסרי חוט שדרה.
zooz
game over
99אם אחרי הסבר מפורט ורציני כמו שלקסר נתן פה כמה וכמה פעמיים. החברים כאן עדיין זורקים מילים חסרי משמעות כמו:"כולו דיבורים" ו"תוכניות הזויות". אז כנראה שאין עם מי לדבר. פייגלין הכי שקוף שיכול להוית, דר רונית דרור מס 4 בזהות תומכת באופן גלואי ואקטיבי במאבק של גברים נגד פמינאציות ומערכת משפט מרושעת. הם דוגלים בחופש הפרט מכל הכיוונים, אפילו הנשים העובדות בwhen she works הסכימו עם הקביעה הזו. פייגין הודח מהליכוד בגלל שלא הסכים להתיישר עם ביבי ועדיין מצהיר על כך שהוא מחוייב למצע שלו ולא נמצא בכיס של פוליטיקאי כזה או אחר. בניגוד לקשקשנים כמו בנט וליברמן שפעם אחרי פעם תומכים בנתניהו למרות שהוא לא סופר אותם(וגם אותנו). פייגלין לא מזגזג בדעותיו וניתן לראות שהוא עקבי לאורך זמן בראיונות שהוא נותן בתקשורת,ההפך הגמור מיאיר לפיד למשל שמחליף דעות כמו גרביים. לפייגלין יש ביצים לצאת נגד כל המערכת הרקובה שלנו(מזכיר לכם, שהחוק הנל הוא שיתוף פעולה של השמאל,ימין והדתיים כאחד) ותפקידנו לשים מחר "ז" כדי שנוכל לדפוק את מי שרוצים ובעיקר רוצות ברעתינו.
game over
100קיצור מה כל הוויכוחים מי שבאמת אכפת לו מהזנות ורוצה למסד זאת ולא לתת יד חופשית לפנימיסטיות וכל החארות ששמות עחינו זין אחד גדול שישים זהות חאלס כבר עם הזיוני שכל עד שיש מפלגה שבאמת באה לקראתנו גם עלייה אנחנו באים בטענות ?! תהיו רציניים כבר הגענו ליום האחרון זה הזמן להשמיע את הקול שלנו כי אחרי מחר לפמיניסטיות יהיו 4 שנים לעשות מה שבאלהן