כ דיווח מאוחר על מישהי בקרית ים - סקס אדיר

דיווח מאוחר על מישהי בקרית ים

1
מהאתר הכתום,
התכתבנו במשך תקופה ארוכה, אך לא יצא לי לבקר. בהתחלה הייתה בחיפה, אחרי זה מסתבר שעברה לקריית ים.
יצא שהזדמן לי זמן להיפגש עמה ונסעתי חצי ארץ בערך בכדי לפגוש אותה, המיקום שלה הוא ברחוב הראשי של קריית ים (שדרות ירושלים?). בשעה שהגעתי לא הייתה בעיה של חניה, נמצאת בבנייני שיכונים.

ביקשה ממני להמתין ליד הרכב שלי, ואז היא הופיעה במרחק של כמה עשרות מטרים. בשעה הזו של הלילה לא היה ספק שזו היא, במיוחד בלבוש שלה בלילה קריר שכזה. ניגשתי אליה, בירכתי אותה, נשקתי לה על הלחי. סיננה בנחמדות שסוף סוף אנחנו נפגשים ולא מבינה למה זה לקח כל כך הרבה זמן. אחרי שסקרתי אותה קצרות, גם לא הבנתי למה זה לקח כל כך הרבה זמן.

עלינו לדירה השכורה שלה, מלא תיקי יד אופנתיים על ספה אחת. הציע וודקה, השבתי בחיוב. הרמנו כוסית או שתיים וניגשנו לעניין. ראשית הכסף, כחמש שטרות של מאה. אמרה תודה, שמה בצד, והחלנו מלטפים זה את זו, הצמדנו שפתיים, נשיקות אמיתיות (סוף סוף), נשיקות רטובות, לשון מתגוששת בלשון. עברתי לצוואר שלה, למחשוף, האצבעות שלי ליטפו אותה מלמעלה כלפי מטה, מהחזה השופע עד למשולש בדרום, לירכיים.

השלתי מכנס, נשארתי עם תחתון וגופיה, היא הורידה את הג'קט ואת הגרביון (סוג של), האצבעות חדרו פנימה וליטוף שפתיים תחתונות, החלה לחפש את הכלי שלי ואנחנו עדיין מתנשקים. זה הרגיש טוב כי במשך תקופה ארוכה העדפתי תקתוקיות של 200 ש"ח וזה הרגיש פתאום כמו GFE אמיתי.

עברנו לחדר השינה, עזרתי לה להתפשט, שחררתי את האבזם של החזייה, חזה מדהים בעיניי. נשיקות, ליקוקים של פטמות, חזה, צלעות, בטן, ירכיים, כל זאת כשהיא עומדת ואני יושב על המיטה וחופן גם את לחמניותיה.

בשלב מתקדם יותר, כאשר שנינו עירומים לחלוטין היא נגשה למלאכה, ירדה לי במשך כמה רגעים נהדרים ולאחר מכן עברנו לדוגי, רכיבה, מסיונרית ועוד. יש לה קצת בעיות עם הגב לאחרונה, עם חזה כזה זה לא מפתיע. אחרי שגמרתי ןהסירה את הקונדום וניקתה אותו, נשכבנו זה מול זו, ליטופים ואז הציעה מסג'. לא סירבתי, לא הצטערתי. גם מסג' מקצועי לא הגיע לרמה הזו. כנראה שיש לה דיפלומה. לא יודע כמה זמן המסג' נמשך, אבל כמעט נרדמתי מעונג ונעימות, זה השרה בי שלווה עמוקה. לאחר שסיימה, שוחחנו קצת. הייתי יכול ללכת לסיבוב נוסף, אבל באופן שלא הפתיע אותי העדפתי לנהל איתה שיחה. מקסימה.

התקלחנו יחד, ניקינו זה את זו, ולאחר מכן שיחה אחרונה על כוס תה. והביתה.

משער שהייתי יותר משעה, קרוב לשעתיים. לא הפריע לה, לא תקתקה אותי. ניהלנו התכתבות ארוכה בוואטסאפ כבר תקופה ארוכה ולכן זה לא הרגשתי שאני נמצא עם מישהי זרה. כנראה שגם היא לא.

יכול לסכם לכם שמאוד נהניתי, הייתי חוזר אם הייתי גר קרוב יותר. מה גם שהבטחתי לעצמי להתנזר מסקס בתשלום במיוחד לאור התפתחויות בחיים האישיים שלי. אחרת, הייתי הופך אותה לקבועה.

כרגע אין לי פרטים שלה, מכיוון שמחקתי את כל הרשימות שלי ואני לא מוצא אותה באתר הכתום.. O: כך שאין לי אפילו איך לחזור אליה..
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”