כ לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב - דף 16 - סקס אדיר

לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב

151
[QUOTE=החפוז המכני]חולה...

מה אתה רוצה?!

כמו שכתבת, לא ביקשתי את המספר.[/QUOTE]
לא ביקשת את המס' נכון, אבל בלעת אותו בשקיקה רבה לא כך? לפחות תגיד תודה חבר לא יזיק לך, כמה פעמים
נחלצתי לעזרתך כאן בפורום כי ראיתי לפני אדם הוגן, מדווח אמין, ואני מאוד מאמין באנשים כאלו, ואתה מתנהג כאילו
פגעתי בך, ואני עד עכשיו לא מבין מה הולך פה.
אולי אני צריך לשקול שוב למי לעזור כאן ולמי לא.....
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

153
תשמעו...אני חושב שלתאר אותה במילים כמו "לא נראית טוב" זה יהיה מממש חסד איתה...מהתמונת שיש לה, אין בה דבר אחד שיכול להיות אישהו מושך או סקסי. לא גוף ולא פנים. אני לפעמים אוהב בחורות עם גוף סקסי ולפעמים חטובות, לפעמים גבוהות ולפעמים נמוכות, לפעמים בהירות ולפעמים...הבנתם נו...היא פשוט לא מושכת בשיט בשום היבט...חבל. עד שסוף סוף מגיעה לפה מישהי מהעבר עם שירות טוב...אבל נו שויין...גם אם אני הייתי פקח במשמרות המהפכה לא הייתי חושד שאחת כזו יכולה לעבוד בתשלום...

155
זכרתי אותה לטובה מביקורה הקודם . למרות שאינה מלכת היופי היא שמה בכיס הקטן את כל היפיופיות שהגיעו לאחרונה ומבקשות תוספת על כל דבר ואל תיגע לי פה ואל תיגע לי שם וכו'. רמת השירות והביצועים מהמעולים שהיו במחוזותינו , מקצועיות 200%. אתם יכולים לקטר אבל הבחורה מופצצת בפניות . לא הגיבה לי על 2 הודעות ווסט אפ אז התקשרתי טלפונית . כאשר נפגשנו שאלתי למה לא עונה אז היא הראתה לי את הטלפון שלה מאתמול בלבד יש לה למעלה מ-300 הודעות והיא פשוט לא מספיקה לענות.
כמובן שהשעה אתה הייתה חוויה מענגת חבל על הזמן .

156
[QUOTE=fire99] זכרתי אותה לטובה מביקורה הקודם . למרות שאינה מלכת היופי היא שמה בכיס הקטן את כל היפיופיות שהגיעו לאחרונה ומבקשות תוספת על כל דבר ואל תיגע לי פה ואל תיגע לי שם וכו'. רמת השירות והביצועים מהמעולים שהיו במחוזותינו , מקצועיות 200%. אתם יכולים לקטר אבל הבחורה מופצצת בפניות . לא הגיבה לי על 2 הודעות ווסט אפ אז התקשרתי טלפונית . כאשר נפגשנו שאלתי למה לא עונה אז היא הראתה לי את הטלפון שלה מאתמול בלבד יש לה למעלה מ-300 הודעות והיא פשוט לא מספיקה לענות.
כמובן שהשעה אתה הייתה חוויה מענגת חבל על הזמן .[/QUOTE]
והנה ההוכחה לטמטום שלנו והסיבה להרס התחום בארץ
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”