כ לולה מילף אסייתית מציצה מושלמת - סקס אדיר

לולה מילף אסייתית מציצה מושלמת

3
חג שמח לכל החברים אז ככה ביקרתי את הגברת אשה מבוגרת וחייכנית נראית סביר לגילה חזה קטן אבל יפה גוף שמור מעט בטן פנים עוברות מסך . בכל מקרה אלמלא התשבוחות של פותח הפוסט לגבי יכולות המציצה שלה כנראה שהייתי עושה פרסה ולא נשאר אבל כבר הגעתי ואמרתי שננסה ונדווח לחברים בקיצור האיבר שלי די ממוצע אפשר לומר אפילו קצת מתחת לממוצע ודי היה לה קשה איתו לא הצליחה להכניס יותר משני שליש וזה ממש לא נקרא גרון עמוק כמוכן לאורך כל המציצה מרגישים את השיניים של הגברת ממש לא נעים בקיצור כמו שהבנתם אני לא ממליץ .
אם לא הייתי מכיר את פותח הפוסט הייתי חושב שיש כאן איזה ניסיון ליחצנות אבל אני יודע שזה לא המקרה ציון מדווח מאוד אמין פשוט ככל הנראה חווינו משהו שונה מאותה הגברת בהצלחה לכולם

6
נפגשתי איתה.
היא נחמדה ומוצצת די טוב. מאפשרת מציצה ללא קונדום וגמירה בפה אבל מוציאה מייד כשגומרים... מין חצי חצי כזה...
סקס סבבה בכמה תנוחות ובסך הכל מנסה לתת שירות טוב.
תיאום קל וחנייה נוחה.
חשוב לומר שהיא נראית באמת אסייתית לגמרי חוץ מהגובה שמסגיר את העובדה שהיא באה מקזחסטן...
גיל סביב 45 וגוף די שמור וחטוב יחסית.
300 לחצי שעה ו 500 לשעה.

7
הייתי עם לולה . בחורה בת 40 פחות או יותר, נראית סביר לא יותר מזה .לו

מבחינת השירות : היא נחמדה מאוד ואשת שיחה, אבל היא לא בנוייה למקצוע הזה . היא מאוד עדינה, המציצה חלשה ולא עמוקה בכלל, לא אוהבת שנוגעים לה בשיער ובכלל כל התחושה איתה מאוד עייפה ולא מחרמנת .
לוקחת 500 שקל לשעה . אני כמובן לא יחזור אלייה .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”