אני מתגורר בחו"ל. מגיע פעם או פעמים בשנה. כשכבר מצאתי מישהי שיודעת לתת GFE כמו שצריך, ובמחיר סביר, היא נעלמת עד הביקור הבא, או לחילופין נשחקת או כבר לא נראית טוב.
אין בפורום ריכוז מידע על בחורות מומלצות. ישבתי וקראתי הרבה פוסטים, אבל יש הרבה יותר הזהרות מהמלצות.
אני בטוח שיש פה הרבה חברים שיש להם רשימה של בחורות מועדפות, למה לא תשתפו. אני השתדלתי בעבר, ביחוד כשמצאתי מישהי טובה, להשאיר דו"ח טוב ככל שיכולתי בפורם. אבל ברור שהמלצות כאלו נעלמו במשך הזמן בתחתית כשהודעות חדשות הופיעו.
אשמח לקבל המלצות על בחורות לGFE
בתודה מראש
המלצות לבחורות ל GFE
2אני לא פוסל את העובדה שיש עדיין נותנות שירות טובות שהחברים פה שומרים לעצמם... אבלל,לצערנו מה שאתה רואה וקורא בפורום הוא השתפקות של המצב הקיים.יש ירידה משמעותית בעיקר בשנה האחרונה באיכות הבנות העובדות.הממשלה העלובה שלנו עושה להן תמוות בנתבג במקרה הטוב ומעיפה אותם חזרה במקרה הרע. כתוצאה מכך התאגידים הגדולים למינהים נעלמו, המחירים במגמת עלייה מתמדת והאיכות יורדת. הדובדבן שבקצפת בכל הסיפור הזה הוא "חוק ההפללה" שבעוד כשנה הולך להפוך את כולנו לעבריינים. אין אור בקצה המנהרה ואנחנו נמצאים בתקופה שהתחביב שלנו הופך לעסקה לא כדאית, לא משתלמת ואפילו מסוכנת.
לפי דעתי, תנצל את העובדה שאתה מתגורר בחול לטובת הזיונים שלך. אין לי ספק בכך שתהנה שם יותר...
לפי דעתי, תנצל את העובדה שאתה מתגורר בחול לטובת הזיונים שלך. אין לי ספק בכך שתהנה שם יותר...
המלצות לבחורות ל GFE
3שאלה אם מפריע לך שהיא מכוערת רצח. יש כמה הודעות בהמשך שרשור על אחת נדיה שעונה על הדרישה.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.
המלצות לבחורות ל GFE
4אין אף אחת מומלצת בארץ
כמעט שאין אף אחת נקודה
התחום בארץ נהרס לחלוטין, ולא רק בגלל הפמינאציות, אלא בעיקר בגללנו - בבונים שמוכנים לשלם כמה שותר על כמה שפחות.
אני כרגע בגמילה עד יולי, אז אני טס לעשרה ימים.
כמעט שאין אף אחת נקודה
התחום בארץ נהרס לחלוטין, ולא רק בגלל הפמינאציות, אלא בעיקר בגללנו - בבונים שמוכנים לשלם כמה שותר על כמה שפחות.
אני כרגע בגמילה עד יולי, אז אני טס לעשרה ימים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
המלצות לבחורות ל GFE
6[QUOTE=yellow-horny] <div style="direction: rtl;">יש צריך לחפש טוב טוב…
[/QUOTE]
את זה אומר מי שממליץ על... איב.
איי רסט מיי קייס
המלצות לבחורות ל GFE
7[QUOTE=החפוז המכני] אין אף אחת מומלצת בארץ
כמעט שאין אף אחת נקודה
אני כרגע בגמילה עד יולי, אז אני טס לעשרה ימים.[/QUOTE]
מנצחים הם אינם אלה שלא נכשלים, אלא אלה שאינם מוותרים
נכון שנכשלנו במאבק על המחירים
נכשלנו בעצירת חוק ההפללה
נכשלנו שזהות לא נכנסה לכנסת
אבל אסור להתייאש כי אנחנו צודקים אנחנו לא עושים רע לאף אחד ואף אחת
נסתרות דרכי האל ואני מאמין שעוד יבואו ימים טובים יותר
שיהיה בהצלחה בנסיעה לחול
כמעט שאין אף אחת נקודה
אני כרגע בגמילה עד יולי, אז אני טס לעשרה ימים.[/QUOTE]
מנצחים הם אינם אלה שלא נכשלים, אלא אלה שאינם מוותרים
נכון שנכשלנו במאבק על המחירים
נכשלנו בעצירת חוק ההפללה
נכשלנו שזהות לא נכנסה לכנסת
אבל אסור להתייאש כי אנחנו צודקים אנחנו לא עושים רע לאף אחד ואף אחת
נסתרות דרכי האל ואני מאמין שעוד יבואו ימים טובים יותר
שיהיה בהצלחה בנסיעה לחול
תעשה טוב תרגיש טוב
המלצות לבחורות ל GFE
9תודה
תיהנו להמשיך לשלם 20% יותר מדי חודש בחודשו

תיהנו להמשיך לשלם 20% יותר מדי חודש בחודשו

המלצות לבחורות ל GFE
10אם הדבר היחיד שמעניין אותך זה gfe פרסמתי בכמה חודשים האחרונים כמה דיווחים , הבחורות לא דוגמניות מסלול, אבל gfe מאוד טוב. אני לא שומר מספרים אז מעבר לדיווחי עבר שלי אין לי כל כך איך לעזור.. מוזמן לקרוא להתרשם ולחפש