כ חוק ההפללה - הָבָה נִתְחַכְּמָה, לוֹ - דף 2 - סקס אדיר

חוק ההפללה - הָבָה נִתְחַכְּמָה, לוֹ

11
חברים, הפאניקה מובנת אך די מיותרת. אכן אם לא יקרה משהו יוצא דופן
בחודש יוני 2020 כולנו נהפוך ל"עבריינים", אך כמו תמיד - המשטרה תאכוף רק
את המקומת שקלים לאכיפה ומצטלמים טוב. כלומר, זונות רחוב(מה שנשאר)
ותקתוקיות בתמ"י שעדיין שרדו. אין סיכוי שהמשטרה תשים שוטר על כל דירה של
פרטית. אין להם כ"א לזה. אני גם צופה שמשרדי הליווי ישובו לפרוח כמו בתקופת
'היכל התענוגות' ז"ל(כיום משרד פנטזיה/תל אביב מודלס) מלפני 13-14 שנה.
כבר כתבתי בעבר על כך בשרשורים אלה:

[QUOTE=בנצי8]
נראה לך ??? אתה תסע לטול כרם או ג'נין בשביל סקס? למות בשביל זיון? וההתנחלויות הן דתיות, לא יהיו שם מכוני סקס.
מה
שכן ,יאכטה שיוצאת ממרינה, מעגן בחוף ישראלי די מהר יוצאת מתחום המים
הטריטוריאלים של ישראל, בערך חצי שעה הפלגה ושם לא חל החוק הישראלי פלוס לא
רואה איך תהיה אכיפה 25 ק"מ בלב ים על יאכטה ?הקומנדו הימי יעשה פשיטה
?[/QUOTE]
לחבר בנצי8 - ראשית לא כל
המתנחלים דתיים. יש לא מעט חילונים שעברו לשם בגלל יוקר המחיה במרכז הארץ.
אבל בגדול אתה צודק, ורוב ההתנחלויות הן בעלות אוריינטציה דתית-מסורתית
שמרנית.
שנית, בנוגע לרעיון שלך על יאכטה - אני אקח את זה צעד אחד קדימהApprove, ואומר שבאופן אישי צופה שלא מעט מאעכרים(איפה שיש כסף זרוק על הרצפה תמיד ימצא מישהו שירים אותוBeer) יתחילו לעשות כסף כשהחוק יכנס לתוקף ויארגנו טיולי סקס לקפריסין השכנה...Ermmקריצה כמו שיש היום ישראלים שעושים כסף מ"לארגן" ישראלים אחרים ברומניה(אורן חזן מישהו?צחוקקריצה) ואף בקייב.

[QUOTE=בנצי8]ברור שיהיו פשיטות משטרה על מכונים, תקתוקיות ואולי חדרי מלון. לא רואה איך המשטרה פושטת על דירות פרטיות שהבחורה גם גרה בדירה, לא תשתף פעולה עם המשטרה ותגיד שנתנה מסג' תמים.[/QUOTE]
אכן. לא רואה את המשטרה מתחילה להתרוצץ ולבלוש אחרי מאות פרטיות... פשוט אין להם את כ"א לזה וגם כך הם כורעים תחת הנטל כבר היום. יש להם סדרי עדיפויות ומשימות חשובות ודחופות יותר. לכן יעשו קצת רעש שמצטלם טוב ובזה ייגמר העניין.

ועוד דבר - תרדו מהשטות הזאת לזיין בשטחי הרשות הפלסטינית. נסחפתם לגמרי!

zooz

12
יש ללמוד איך המשטרה נוהגת במקומות אחרים בעולם בנוגע לחוק ההפללה.
לדוגמא בתפוח הרקוב של ניו יורק משטרה מתמקדת בעיקר בסמויות. יש הרבה סמויות ככה מפילים הרבה צרכנים וגם לא צריכים הרבה כוח אדם ולצאת מהמשרד.
הדרך הכי טובה להתמודד עם סמויות היא הפורום שלנו.
אם נלך רק לבחורות שדווחו פה על ידי חברים נוריד את הסיכוי ליפול אצל סמויות.זו אחת הסיבות שהרשויות כל כך רוצות להשבית את הפורום.

עוד משהו משטרה מחפשת ראיות ואסור לתת אותן בפורום לכן הדווחים צריכים להיות ברמזים.
לדוגמא דווח:
הייתי השבוע עם XXX
עלות 500
מציצה בלי קונדום
סקס בכל התנוחות
עם דווח כזה ישיר הפללת את עצמך. נתת זמן מחיר ומה עשית נשאר רק לשים לך אזיקים על הידיים. תהיו יותר מתוחכמים
לדוגמא:
מעשה שהיה עם XXX (אין שום תאור זמן)
התחיל בקריאת שני שירים של אלתרמן (200 שח) ושיר של לאה גולדברג (100 שח)
מחללת מעולה בלי פיה ובלי עטיפה
ניגנו ביחד בקונצרטו בשלל תנוחות
סיימנו בשיר של דובי כלב חברמן.

כולם פה יבינו את הרמזים אבל אין פה שום משהו מפליל.

עוד משהו שוטרים לא אוהבים לעבוד קשה הם מעדיפים יותר עבודה במשרד מלצאת החוצה אני מאמין שאחרי שהחוק יכנס לתוקף המשטרה תבקש מבית המשפט לנטר את כל הטלפונים שהבנות מפרסמות תבקשו מהקבועות שלכם טלפונים פרטיים כזה שלא מופיע בשום פירסום. ככה זה שני אנשים רגילים שמדברים בינהם. ולא יהיה לרשיות החוק מושג מה קורה. כמה שיותר נקשה אלהם הם ירדו מאיתנו.
תעשה טוב תרגיש טוב

13
בנוסף למה שחבריקו כתב אפשר וצריך לגלוש דרך vpn שמקשה על זיהוי ip. אני גם גולש מידי פעם דרך tor ואז לגמרי אין כול דרך להגיע ל ip מספר טלפון משני דרך חנות הורדות שם האפליקציה num2.ולהתקשר רק דרכו.. לבקש טלפונים מבנות עובדות זה הכי חשוב ויתן שקט לתקופה
בנוסף לפי נסיון שנצבר בשוודיה לא להגיע עים גומי עלכם אפילו לא בטעות במקרה שיש
מלכודת זו הראיה הכי מפלילה..רוב הפעילות תנדוד ממרכז העיר לפרברים המרוחקים הסרסורים והעברינים יכנסו בגדול לשוק כך שגם הזונות יפגעו מאוד ובנוסף שימוש בקנדום או מין לא מוגן חזר לככב[ אספתי מאתר באינטרנט שוודיה]
וכנראה זה מה שהפמינציות רוצות לפי ההגיון המעוות שלהן...רוע חולי מחלות ופגיעה.

ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

14
סמויות בשביל זה שוטרת צריכה לנהל איתך שיחה מינית בטלפון הפמיניסטיות יטענו של פגיעה מינית בשוטרת מצד המשטרה.

הבחורה באה אליך הביתה ? אולי הנשואים יתחילו לעשות שלישיה, הבעל, האשה והזונה ? ומי שגר לבד, נראה לכם שרווקים רוצים שהשכנים בדגש על השכנות ישימו לב שכל כמה ימים באה בחורה אחרת שנראה באופן מסוים ויזהו מה קורה ?
קפריסין זה הפתרון.

15
חברים, אתם שוב מגזימים לגמרי עם הפאניקה!פצצה

[QUOTE=haveriku]יש ללמוד איך המשטרה נוהגת במקומות אחרים בעולם בנוגע לחוק ההפללה.
לדוגמא בתפוח הרקוב של ניו יורק משטרה מתמקדת בעיקר בסמויות. יש הרבה
סמויות ככה מפילים הרבה צרכנים וגם לא צריכים הרבה כוח אדם ולצאת מהמשרד.

הדרך הכי טובה להתמודד עם סמויות היא הפורום שלנו.

אם נלך רק לבחורות שדווחו פה על ידי חברים נוריד את הסיכוי ליפול אצל סמויות.זו אחת הסיבות שהרשויות כל כך רוצות להשבית את הפורום.

עוד משהו משטרה מחפשת ראיות ואסור לתת אותן בפורום לכן הדווחים צריכים להיות ברמזים.

כולם פה יבינו את הרמזים אבל אין פה שום משהו מפליל.

עוד משהו שוטרים לא אוהבים לעבוד קשה הם מעדיפים יותר עבודה במשרד
מלצאת החוצה אני מאמין שאחרי שהחוק יכנס לתוקף המשטרה תבקש מבית המשפט
לנטר את כל הטלפונים שהבנות מפרסמות תבקשו מהקבועות שלכם טלפונים פרטיים
כזה שלא מופיע בשום פירסום. ככה זה שני אנשים רגילים שמדברים בינהם. ולא
יהיה לרשיות החוק מושג מה קורה. כמה שיותר נקשה אלהם הם ירדו
מאיתנו.[/QUOTE]
לחבר haveriku - נסחפת לחלוטין!!! המשטרה צריכה צו שופט כדי לנטר כל מספר טלפון שהוא. נראה לך שיבקשו מאות ואולי אלפי צווים בנפרד(כל צו זו בקשה בפני עצמה) לנטר את כל המספרי טלפון של הבנות/משרדים/דירות + עשרות אלפי הלקוחות?!

כנ"ל
לגבי כתובת IP. צריך צו שופט נפרד כדי לנטר כל כתובת וכתובת. אחרת זה הופך
את פעולת החקירה למעקב לא חוקי/חדירה לפרטיות ללא אישור וכדומה. ועוד מבלי
שנגענו בבעייתיות לנטר כתובות מ-VPN, תור וכדומה. ושוב שואל - נראה לך
שלמשטרה יש כוח אדם להתחיל להוציא עשרות אלפי צווים ולנטר עשרות אלפי
כתובות וטלפונים של בנות ולקוחות?!פצצה מה שכן, אולי באמת ישתמשו בסמויות. אבל זה בעייתי כי כמו שכתב החבר בנצי8 - הפמיניסטיות יטענו לפגיעה מינית בשוטרות...

ועוד דבר: לגבי הפורום וזה שהדיווחים בו מהווים "הודאה באשמה" - בולשיט אחד גדול!!!סימן קריאה מה זה "הודאה באשמה"? לא מזמן נכנס איזה תמהוני לתחנת המשטרה בכרמיאל ופתאום נזכר לספר שרצח לפני 45 שנה את החיילת רחל הלר ז"ל. נו, אז מה? זה אומר שהוא באמת רצח אותה? בלי שום ראיות פורנזיות? טביעות אצבע? דנ"א? כלי הרצח? פרטים מהרצח שיכול לדעת רק הרוצח עצמו וכ'ו? אז נכון שההשוואה מוגזמת כי מדובר ברצח וכאן מדובר על ביקורים אצל זונות אבל העיקרון דומה. כל אדם שכביכול "ייתפס" על סמך "הודאה" מהפורום הזה יוכל לטעון שזה סיפור בדוי שכתב באינטרנט ושאי אפשר להרשיע אותו ללא שום ראיה מוצקה. 'ראיה מוצקה' פירושה - למשל אם הלקוח נתפס בדירה דיסקרטית על חם, או נכנס למכון... בקיצור, משהו בסגנון הזה. אם אכתוב מחר בפייסבוק שגנבתי 4 מכוניות זה עדיין לא אומר שבאמת גנבתי אותןCool. לא נראה לי שיש שופט שירשיע מישהו על סמך "סיפור" שכתב באיזה פורום באינטרנט ללא שום ראיות תומכות. אבל אני לא עו"ד ולא שוטרקריצה, אז באמת שאין לי מושג ממשי בדיני ראיות וחקירות.

כמי שעקב אחרי הדיונים בחוק בועדות השונות בכנסת(כמו שאמרתי מס' פעמים בעבר - פוליטיקה לא מעניינת לי את קצה הכיפה של הזין. הסיבה שעקבתי היא הנגיעה לתחביב האהוב שלנוApprove) - אני יכול לומר לך שקציני המשטרה ממחלק המוסר - שהוא המחלק שאחראי על אכיפת זנות והימורים - הודו שיצטרכו כ"א גדול פי 10(!!!!!) מהמצבה הנוכחית כדי לאכוף חוק שכזה!
והם לא קיבלו שקל תוספת! לא בתקציב ולא בתקנים! אז איך בדיוק יאכפו את
החוק? כמו שכתבת - המשטרה לא אוהבים לעבוד קשה. לכן ילכו על המטרות הקלות. אלה שקלות לאכיפה ומצטלמות
היטב.
כלומר זנות הרחוב שעוד שרדה, ושאריות המכונים בתמ"י. יעשו קצת רעש תקשורתי ובזה ייגמר
העניין. מאיפה למשטרה יש כ"א לשים מאות ואולי אלפי שוטרים מתחת לכל
דירה של פרטית/מסז'יסטית וכ'ו?!

וזה מביא אותי לציטוט הבא:
[QUOTE=אנטיפסטי]מלכודת זו הראיה הכי מפלילה..רוב הפעילות תנדוד ממרכז העיר לפרברים המרוחקים הסרסורים והעברינים יכנסו בגדול לשוק כך שגם הזונות יפגעו מאוד ובנוסף שימוש בקנדום או מין לא מוגן חזר לככב[ אספתי מאתר באינטרנט שוודיה]
וכנראה זה מה שהפמינציות רוצות לפי ההגיון המעוות שלהן...רוע חולי מחלות ופגיעה.[/QUOTE]
צודק לגמרי. וכאן המקום לומר שמשפחות הפשע מודות מקרב לב וארנק לפמיניסטיות המטומטמות על כך שדאגו לדחוק את כל התחום לידיהם הנאלחות. העבריינים הולכים לגזור קופון ענק מהחוק הזה.

zooz

16

חוק זה חוק ,,, הגיוני או לא,,, זה החוק.
יש ליפעמים אני לא מבין את ההגיון של חלק מהכותבים.

נניח,,,,נניח,,,, היה מתפרסם חוק שאסור לינסוע מעל 100 קמש
ונניח,,,נניח,,,, שהיה פורום של "פורום נוסעים מהר"

הדיונים בפורום "נוסעים מהר" היו - איך להתגבר על החוק... איך לעקוף אותו,,,, איך "נתחכמה לחוק" ,,,,

אבסורד ?? מיותר ??

זה בדיוק הנושא בדיון הזה.

במצב של החוק החדש ,,, יסעו מהר ? ויתפסו !!! יחטפו דוח.
יסעו עוד פעם מהר ? ויתפסו שוב !!! יחטפו שלילה

אנשים יפסיקו לינסוע מהר ??? לא בטוח.

17
[QUOTE=אוהב עיסוי]

נניח,,,,נניח,,,,   היה מתפרסם חוק שאסור לינסוע מעל 100 קמש

[/QUOTE]
אין הדבר דומה כלל וזאת משום שעברת תנועה היא במרחב הציבורי ומין בתשלום נעשה במרחב הפרטי. לידיעתך חלק מזכויות היסוד של אזרח היא הזכות לפרטיות.
כמו שאתה לא רוצה שמשטרת ה"שבת" תבקר אצלך בבית שתבדוק אם אתה שומר שבת
ככה בבית פרטי של אישה אסור למדינה להכנס ללא רשות ולבדוק אם היא לא נותנת שירותי מין בתשלום.

גם במקורות אסור לבוא לבית איש ללא רשות אפילו לא לנושה:
"מכאן לא יכנס אדם לבית חברו אלא אם יאמר לו: הכנס"
"כי תשה ברעך משאת מאומה לא תבוא אל ביתו לעבוט עבוטו. בחוץ תעמוד והאיש אשר אתה נושה בו יוציא אליך את העבוט החוצה"

הבעיה הגדולה אצלנו שהפמינאציות מנהלות משטר טרור על אזרחי ואזרחיות ישראל בסיגנון צפון קוריאה בעזרתם המוחלטת של כל כלי התקשורת המימסדיים, מערכת אכיפה מערכת תביעה ומערכת המשפט.
תעשה טוב תרגיש טוב

18
[QUOTE=אוהב עיסוי]

חוק זה חוק ,,, הגיוני או לא,,, זה החוק.
יש ליפעמים אני לא מבין את ההגיון של חלק מהכותבים.
במצב של החוק החדש ,,, יסעו מהר ? ויתפסו !!! יחטפו דוח.
יסעו עוד פעם מהר ? ויתפסו שוב !!! יחטפו שלילה

אנשים יפסיקו לינסוע מהר ??? לא בטוח.

[/QUOTE]

ההשוואה הנכונה היא שאם מועלם היתה מחוקקת חוק שאסור להדליק בבית טלויזיה ואור בשבת ואסור לאכול בבית חזיר ובפורום חילוניים היו מחפשים דרך לעקוף את החוק.

19
לדעתי , הכי טוב לנסוע לרומניה ,הונגריה
שם צריכת הזנות היא מותרת ,יש שמיים פתוחים
רק מה לא לנסוע לבד , כדאי שיהיה עוד חבר כי אם מתפתח מצב חירום תמיד שיהיה עוד מישהו
שיעזור או יקרא לעזרה , אני מניח שרובם עברו ברחוב תובל ברמת גן
יש שם שלוש מכוני "פיפ שואו".
עברתי שם ברחוב על מנת לדעת אם העסקים האלה נסגרו , דיי הייתי בטוח שנסגרו.
להפתעתי הם עדין קיימים , כלומר המשטרה לא בהכרח תרוץ לסגור
מה שכן המשטרה לעיתים עושים פשיטות על מקומות כאלה, לא נעים להיתפס ובטח לא בתקופה כזאת.
מצד שני זאת עבודה קלה לתפוס צרכני זנות , סמויים ברחוב מתצפתים ועוצרים , אז נכון שהמשטרה תצטרך להוכיח כי אדם
שנכנס לביקור בדירה פרטית אכן הגיע למבוקשו , אבל עצם המעצר והיתקלות עם שוטרים זה יגרום לצרכנים לפחד.

לכן אני אומר ,למה להסתבך ? , יש כרטיסים מוזלים היום טיסה שעתיים ונפתח עולם חדש
ללא פחד.

אני מקווה שיתעשתו גורמי ימין שימסמסו את החוק.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”