כ ילדה בת 18 חדשה | הסקס הכי טוב עד היום שהיה לי! - סקס אדיר

ילדה בת 18 חדשה | הסקס הכי טוב עד היום שהיה לי!

1
אהלן חברים,

חבר חודש וחצי שאני מחפש איזה מישהי ללכת אליה ולא מוצא כלום, כולם ניראות על הפנים, ומי שניראת טוב, יקרה או מתקתקת.

נתחיל בכך שהיא מפרסת בטיטי, מספר הטלפטן מסתיים ב3640

נכנסתי היום לאתר טיטי, בתקווה למצוא משו טוב, ומצאתי, ראיתי תמודעה שלה נדלקתי, שלחתי הודעה והגעתי אליה אחרי שעה.
מקבלת בתל אביב ממש רחוב מהים, שימו לב שאין חנייה בכלל, אני הגעתי עם אופנוע אז לא היה לי בעיה.

התמונות שהיא שולחת בוואטסאפ לא הכי וואו חוץ מתמונה אחת שהיא שולחת עם בגד ים ורוד ומסכה ששמה היא נראית טוב. לא התלהבתי כל כך מהתמונות, התלהבתי מהגיל שלה שהיא בת 18, כי אני גדול ממנה בשנתיים-3 גג, ואוהב ילדות כאלה.

היא פתחה לי את הדלת וישר עלה לי חיוך על הפנים, שזאת באמת היא והיא נראית פי 5 יותר טוב במציאות.

אני חושב שאני אפילו הראשון שהייתי אצלה, למה היא לא ידעה להגיד לי מה הקוד ואיזה דירה וקומה היא נמצאת חח.

בקיצור נכנסתי למקלחת קצרה וזריזה, סיבוב ראשון, כמה דקות מציצה בלי קונדום, נהנתי, מוצצת טוב ועד הסוף בלי שיניים.
אחרי כמה דקות הלבישה לי קונדום ועברנו לסקס, גמירה, מקלחת כמה דיבורים ואז סיבוב שני.

חייב לציין מאוד שהיא מריחה טוב מאוד ויש לה ריח מדהים מהשיער שמגיע עד לתחת שלה.

הדירה לא הכי וואו, אבל היא עוברת מבחן, יש מזגן והכל נקי ומסודר.
המיטה מושלמת לזיונים, יש לה שמה מזרון ענק ענק קפיצי שהוא אש לזיונים ??.

בסיבוב השני לא הצלחתי לגמור, היא הלכה להתקלח ושהיא יצאה היא ראתה אותי ממשיך לעשות ביד, היא לא רצתה לבאס אותי והמשיכה לתת עבודה.

ליקקה לי את הביצים עד כדי כך שעוד שנייה לא יודע מה היה קורה לי, באמת נהנתי מאוד.

שימו לב, היא לא מתאימה לכל אחד, לא לכאלה שמחפשים לשבור אותה או משו כזה, היא בסך הכל ילדונת קטנה בת 18 בלונדה.

היא מסוג הבחורות שהייתה מזיל עליהם ריר ברחוב, נשבע לכם באלי לשלוח לה הודעה בוואטסאפ עכשיו אם היא רוצה להתחתן איתי חחח, חח סתם, אבל לא הייתי מץנגד למישהי שנראית כמוהה!

מראה- 10/10 קטנה ורזה, על גבול הטעם הטוב, לא רזה מקל סנוקר, ציצים קטנים וחצופים, ושתיי פלחים מאחורה שעושים את העבודה יופי יופי.

שירות 10/10

היא לא יודעת עברית או אנגלית, רק רוסית ודיברנו רק דרך גוגל תרגום.

סך הכל הייתי שעה ו15 דקות, לא הרגשתי תיקתוק או משו כזה.
לפי דעתי מבוגרים עם זין של סוס תחסכו ללכת אליה כי היא לא תתאים לכם, מי שבאיזור הגיל שלה אני חושב שיהנה איתה בטירוף, גוף חלק, כוס טרי וחלק חדש של בתולה, פשוט נהנתי מכל רגע ואני לא מגזים.

לבסוף רשמתי לה בגוגל תרגום "היה לי מאוד כיף, תודה רבה לך 10/10" ואז נתנה לי חיבוק וככה נפרידנו דרכנו.

מי שהולך אליה שבבקשה ישיג לי תאינסטגרם שלה או משו ;) לא היה לי תאומץ לבקש חחח
יאללה יאללה דוב קואלה

6
סופרמן, אל תיפגע אבל מכיוון שעל פי עדותך אתה בן 21, העובדה שזה הסקס הכי טוב שהיה לך לא אומרת כלום...
אתה מתאר כאן בחורה שבירה שלא בנויה לסקס חזק, ועל הדרך מספר שהתאהבת בה (עוד מחלה אופיינית לילדים בראשית דרכם בתחום).
כנראה שאשאיר אותה לבני ה-20, אלא אם יוכח שהיא יודעת לקבל בולבול כמו ילדה גדולה.

7
[QUOTE=chico]סופרמן, אל תיפגע אבל מכיוון שעל פי עדותך אתה בן 21, העובדה שזה הסקס הכי טוב שהיה לך לא אומרת כלום...

אתה מתאר כאן בחורה שבירה שלא בנויה לסקס חזק, ועל הדרך מספר שהתאהבת בה (עוד מחלה אופיינית לילדים בראשית דרכם בתחום).

כנראה שאשאיר אותה לבני ה-20, אלא אם יוכח שהיא יודעת לקבל בולבול כמו ילדה גדולה.[/QUOTE]

נכון... יש משהו במה שאתה אומר, מי שבאיזור הגיל שלה אני חושב שיהנה מאוד.

היא בהחלט הטעם שלי שאם היא תעבור ברחוב אני יסובב את הראש אליה 20 פעם.

סיפרתי את החוויה שלי איתה כי נהנתי מאוד, אני לא יודע עד כמה זה יהיה עם אחרים אותו דבר...
יאללה יאללה דוב קואלה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”