מפרסמת בטיטי, התמונות באתר אמיתיות עם שיפוץ קל אבל משקפות את המציאות. מארחת בארלוזורוב ת"א, למצוא חנייה באזור משימה לא פשוטה. רוצה 600 לשעה כולל חלבונים ו gfe, אנאלי מחוץ לתחום. יש לה דירה נחמדה ,מקלחת נעימה ומגבות יבשות. הבחורה מנוסה בתחום ויודעת לפנק גבר. מציצה עמוקה ורטובה עם ליקוק ביצים וירידה דרומה אבל לא עד הסוף. כעבור 10 דקות הבאתי לה מנה יפה בפה והיא כמעט נחנקה ורצה לשטוף. עושה מסאז נעים ואפילו מציעה כוס יין בין המספרים.בסיבוב השני היה הרבה סקס, היא חייה רעה במיטה, פליקים וכפות הכל מתקבל בברכה ובגניחות. זיינתי אותה 20 דקות בכל התנוחות שאני מכיר עד הגמירה המיוחלת. היינו צריכים להתאושש אחרי האירוע ודיברנו במיטה עוד 15 דקות. יש לה אנגלית סבירה והיא תישאר פה עוד כמה שבועות. הביקור נמשך למעלה משעה והיא לא הלחיצה בזמנים יאמר לזכותה. יצאתי מרוצה ומוספק ככל הנראה אחזור לפחות לעוד ביקור. מתאימה ואפילו מומלצת לקבלנים!(יצאתי ממנה כמו אחרי אימון בחדר כושר)
*אל תתחילו לתת לי הרצעות לגבי המחירים. אם תצליחו להוריד אותה ל500 אז שיהיה לכם לבריאות, מבחינתי להוסיף עוד 100(סכום סביר סהכ) כדי לקבל שרות טוב לא מהווה בעיה.
מילפית סקסית 1817
4https://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=63848
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?