למרות שאני לא מדווח הרבה אלא רק נוטה להינות מפירות האחרות, ובעיקר בגלל שאירה עוזבת אותנו עוד שבוע, אחלוק את חווייותי.
לאחר שיחת וואטסאפ קצרה, עם אנגלית מובנת בצורה מפתיעה, הובילה אותי לאזור בית החולים החיפאי כדי שאזכור שיש אחרים שסובלים באותו הזמן. עליתי לקומה השניה בבניין צידי, ונכנסתי ישר לחדר המקלחת. לאחר כעשר דקות תוך כדי שהיא יורדת לי, גבר דופק בדלת. שמוליק המופתע נבהל ולידו נדחף ליבי, שירד גם הוא לאזור התחתונים. לאחר חמש שניות אני מוצא את עצמי ערום ומקופל בתוך הארון שלה, מציץ דרך חריץ דק ומשקיף לעבר המתרחש בסלון. חייב לציין שכמות הסרטים שעברה לי בראש שקולה בערך לכמות הצופים במשחקי הכס בפרק הסיום. למזלי הבחורה שבה אליי בטענה שזה המנקה (ממין זכר) של הדירה ממול. מה שיותר מפחיד, זה שהיא ציינה שיש מספר אנשים שיש להם מפתחות לדירה ויכולים להכנס בכל רגע.
לאחר התקרית המצערת, נתנה לי חיבוק סליחה, הסירה את בגדי ואת בגדיה והתחלנו להשוות קעקועים. יש לציין שהיא מקועקעת בטוב טעם וגם יודעת למצוץ טוב.
לאוהבי האקסטרים הקיצוני ולאלה שאוהבים לחיות על הקצה במחיר מופקע. למרות ששאבה את הטיפות האחרונות בפיה בצורה מעולה ,אני אליה לא אחזור. טיסה נעימה אירה!