כ שרשור נוסטלגיה - סקס אדיר

שרשור נוסטלגיה

1
ערב טוב לחרמנים המעטים שעוד נמצאים כאן,
זה לא סוד שהתחום בארץ בשלבי גסיסה מתקדמים (וכפי שאמרתי לא פעם, קודם כל בגללנו - ורק אחר כך בגלל הפמינאציות). אז לכבוד זה, וכתוצאה מהתגובה של החבר היקר והוותיק צ'יקו אני מגיש בזאת רשימה של זונות משובחות מהעבר הקרוב (לא 20 שנה אחורה, אפילו לא 10. אולי 5) - שלקחו מקסימום 500. הערב יגיע החלק הראשון מתוך שניים:
1. מילנה
מילנה היקרה לקחה חלק בתאגיד התל אביבי עם הפקידה הזועמת ליזי. זה לא שהיא היתה יפהפייה לא רגילה. היא אפילו לא זכתה שאשקה אותה בחלב אב - היתה אלרגית אבל משהו בה פשוט שיגע אותי. אולי זה פשוט הגוף האלוהי שלה... עור שחום, בלי טיפת שומן, שדיים חצי טבעיים וכל כך זקופים... אבל זה לא רק זה, אלא גם הגישה: היא היתה קלילה וכיפית, ופשוט נהניתי איתה באופן נדיר. בטיפשותי הרבה, ביקרתי אותה רק פעמיים 500 לשעה. יהי זכרה ברוך.
2. לילה
ללא צל של ספק, לילה היתה המובחרת בבנות יוליה. יכול מאוד להיות שהייתי הראשון שהיא אירחה בארץ הקודש, עוד לפני שהיא עברה לדירת הזימה המוכרת בירקון. בלונדינית סקסית יפה, וכל כך חרמנית... איך אפשר לשכוח את פטמות הבמבה הרגישות שלה, את הנשיקות העמוקות והכל כך רטובות שלה, ואת הכוס הרטוב שלה... נימפומנית כפי שספק אם יש היום. איפה הן, הפמינאציות המקובעות, שמקשקשות "זנות זה אונס" הלוואי על כל אחת מכן להרטיב חצי ממנה! והמבט הפרוע שלה אחרי שהיא גמרה... 400 לשעה. מנוחתה עדן.
3. אניה
המודעה של התאגיד הבת ימי עם הפקידה הדכאונית הכריזה בגלוי שהגיל הוא 28, אבל אין הרבה בנות 20 שלא היו רוצות גוף כזה. אניה הגיעה לפני כ-3.5 שנים, בימים שהתאגיד המדובר כבר העלה את המחיר מ-400 לשעה עבור שחקניות הרכש הנבחרות שלו. וללא ספק, אניה היתה אחת מהן
גם היא בורכה בגישה קלילה וכיפית: עונה בחיוב על כל השאלות הנכונות, מסביר לה שאני בדיוק אחרי מקלחת והיא לא מתעקשת לשווא. אניה גם בורכה, כאמור, בגנים נפלאים: שיער שטני ארוך וחלק, דקת גזרה, ומנתח לא רע - כדי להשלים את התמונה אה, וכוס כל כך צר עד כדי חיכוך כואב... 500 לשעה. ננוחם מהשמים.
4. ורוניקה חברה של אכילס
ורוניקה היתה כוסית בלונדינית, שהיה קשה להאמין שהתמונות אמיתיות. תוסיפו לזה את העובדה שהיא הרבתה לצרוך חלב אב, ושהיא פתחה את המפגש בריקוד סטריפטיז חושני ומחרמן, והרי לכם הגשמת פנטזיה, לא פחות. אני יכול רק לתאר שבמצב הנוכחי, על הריקוד החושני לבד היא יכולה לקבל 700 בעוונותיי הרבים, פקדתי אותה פעם אחת ויחידה... 500 לשעה. שלא נדע עוד צער.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

שרשור נוסטלגיה

2
חלק שני
5. ליזה מהצמד ויקה וליזה
ותיקי הפורום בוודאי זוכרים שהרב רוני גולן ביתק את בתולי צמד הזונות המשובחות המדוברות, ואת הדיווח של קופיקו עקב נבצרותו של הרב. באותו זמן אני לא התייחסתי לדיווח. גם כי נראה לי מוזר שיש עוד תיווך, וגם כי ידעתי שאחרי דיווח כזה... הלך עליהן. מה שהפתיע, זה שליזה לא נשחקה כלל וכלל...
זה היה לילה סגרירי של ינואר. לאחר מאמצים רבים, הצלחתי לתאם עם הנסיכה. באתי עם ציפיות נמוכות, למוד אכזבות ממקרים אחרים בהם מישהי קיבלה דיווח חיובי ביותר - שהתברר כהיפוך של המציאות. בעיקר עם "פרטיות". ליזה מסרה לי את הקומה והחדר אצל הצייר הדגול, ואז נשביתי. צעירה, יפהפייה, סקסית, חייכנית, נחמדה, לבבית... עדיין קשה להאמין שלכל זה נוסף שירות מדהים! 400 ל"שעה" אני יודע שהרוב המוחלט סגר איתה על 500 - שהיום גם זה נראה דמיוני - אבל אני ועוד לפחות חבר נוסף שאלנו בפשטות על 400, ונענינו בחיוב. נשארתי איתה קרוב לשעתיים, ורק לאחר מכן הזכרתי לה על ה-400. עליה השלום.
6. המילף
לא זוכר את שמה. ומכל הרשימה, היא היחידה שלא הייתי איתה באותם ימים הרשיתי לעצמי טעות כזאת, לאחר שהיא ענתה שהיא אלרגית לחלב אב.
המילף המדוברת קיבלה במעבר הידוע, לפני 3 שנים. סקסית מדהימה שאפשר היה להבין ממבטה שמבצעת את מלאכתה נאמנה. 500 לשעה. נשמתה צרורה.
7. מלאני
כפי שאמרתי בתחילת השרשור, חזרתי אולי 5 שנים אחורה. אז במקרה של מלני מדובר בסך הכל בשנה וחצי.
מלני מהווה ציון דרך, סמל לסוף עידן: הזונה האחרונה שביצעה מלאכתה נאמנה, וגם בורכה במנות גדושות של סקס אפיל. לשם השוואה, היום יש את לרה המגעילה באותו הרחוב והיא רוצה 600 ויש בינינו מספיק חולים שנותנים לה את זה
אז למלני היה גוף מדהים ונוטף סקסיות. אמנם הרב (שביתק גם את בתוליה )ציין בדיווחו משום מה שהיא אינה יפה, אבל אני זוכר שהופתעתי מאוד לטובה. היא אכן לא היתה יפהפייה, אלא עם יופי של זונה. מראה זנותי שמביא לתזוזות תמוהות במכנסיים. לא אשכח איך פתחתי בראיון, והיא פשוט פטרה את השאלות ב"בייבי, אני עושה הכל חוץ מאנאלי"
500 לשעה. נוחי על משכבך בשלום.
8. קטיה
את הרשימה סוגרת מישהי שהיתה איתנו בסך הכל לפני כשנה. אחרי מלני, ואכן כבר ניתן היה להבחין בירידה מסוימת. גם קטיה ממש לא היתה מכוערת, אבל הגיל ניכר על פניה.
גם קטיה קיבלה במעבר הידוע. וגם היא עברה בהצלחה יתרה את הראיון. וישר התחילה בעבודה נפלאה... פצחנו בנשיקות צרפתיות וחרמונים משגעים על הספה בסלון הדירה, ומשם המשכנו לחדר השינה לשעה נפלאה. 500 לשעה. תנצבה.
והיום? היום אני יכול רק להיזכר באותם ימים ואותן נשים, כשכל כלבה חזירה מרשעת שמגיעה לפה דורשת 600, רק כדי שתיתן למשש לה את הזיז תוך כדי הבעת גועל. ומה שהרבה יותר גרוע: יש מספיק תמהונים שמוכנים לתת לה את זה. היום אני בשלבי התנזרות מתקדמים לפני טיסה לחופשה, ואני שמח לומר שאני מחזיק מעמד ולא מתפתה לשום כלבה חזירית שדורשת שתשלח רק הודעות וואצאפ ולא תשאל שאלות ולראות סלפי ואם רק תעז לשאול "500?" - הזונה תחסום אותך
אני רק מקווה שבנתבג לא יחייבו אותי על מטען חורג
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

שרשור נוסטלגיה

3
סיכום יפה
געגועים ליזה

חבל שהיום נוסטלגיה במקום דיווחים חדשים

בכל מקרה לא נותן יד לעליית המחירים
גג 500 או חו״ל
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

שרשור נוסטלגיה

4
חבל על דאבדין ולא משתכחין.
יהי זכרם ברוך
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

שרשור נוסטלגיה

5
לגביי ליזה עדיין בארץ עובדת דרך סוכנות ליווי המחירים גבוהים בהרבה

עוד אנקדוטה לגביה אני הייתי משלם 500 שח כמו רובנו
פעם אחת הייתי אצלה ביום הולדת שלי ובמקרה ציינתי זאת
בסוף הטיפול החזירה לי 100 שח כמתנת יום הולדת
אמרתי לה שכבר קיבלתי ממנה מתנה ולא עזר לי התעקשה שאקח את הכסף
אכן אשה אצילית

שרשור נוסטלגיה

6
אני הלכתי אליה כמה פעמים שהייתי בלי עבודה והיא גם התעקשה לקחת רק 400! (נסיתי לאחרונה להתכתב איתה אבל היא כנראה חסמה את הלקוחות הפרטיות בווטסאפ בכי)

[QUOTE=צמצם]לגביי ליזה עדיין בארץ עובדת דרך סוכנות ליווי המחירים גבוהים בהרבה
עוד אנקדוטה לגביה אני הייתי משלם 500 שח כמו רובנו
פעם אחת הייתי אצלה ביום הולדת שלי ובמקרה ציינתי זאת
בסוף הטיפול החזירה לי 100 שח כמתנת יום הולדת
אמרתי לה שכבר קיבלתי ממנה מתנה ולא עזר לי התעקשה שאקח את הכסף
אכן אשה אצילית

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”