כ כריסטין חזקיהו המלך - סקס אדיר

כריסטין חזקיהו המלך

1

אז לאחרונה חשקה נפשי בביקור באזור דרום תל אביב...

תחילה, אחרי שמועות והמלצות רבות רציתי לנסות את הדירה ברחוב הגר"א
מה אני אגיד לכם חברים.. לא עפתי..
אז יצאתי משם ללא רגשות אשם ורציתי לנסות מקום אחר שגם בו עדיין לא הייתי.
מהתבוננות במפת הדירות לא היה משהו במרחק הליכה סביר (קיץ חם שעת צהריים למי יש כוח)
אז החלטתי להחנות את הרכב קרוב לאזור בו יש כמה אופציות שאחת מהן היא ללכת על בטוח
כלומר מקום שהייתי ואני מכיר.
נסעתי לכיוון חזקיהו המלך, החנתי והתחלתי לצעוד לכיוון שדרות הר ציון 38.. עליתי במדרגות האומץ נקשתי בדלת ונבהלתי..
פתחה לי בחורה שהקוסמטיקאית שלה ברוגז איתה כבר תקופה ארוכה וגם למכון הכושר היא לא הולכת..
ברחתי משם מהר (לא לפני שהורדתי את מימי בחולות שיש ליד המדרגות, כי מה לעשות הייתי חייב להירגע...
התלבטתי אם ללכת לכיוון הר ציון 85 אבל בסוף החלטתי לעלות לחזקיה המלך כי בסופו של דבר זה גם ככה בדרך.
משום מה הייתה לי תחושה שהרבה יצאו משם לאחרונה וגם עוד עלו וכנראה יהיה זמן המתנה אבל החלטתי לעלות בכל מקרה.

ופה מגיע החלק האומנותי...

פתחה לי את הדלת מישהי שטרם פגשתי במקום הזה (אומנם הרבה זמן לא הייתי שם אבל זה בין הקבועים שלי ככה שאני מכיר שם את רובן)
היא הייתה לבושה באופן די מלא.. כלומר לא עם מגבת או רק חזייה ומחתונים מה שאומר שבדיוק סיימה עם לקוח..
נכנסתי לחדר החשוך ושאלתי אם היא חדשה בדירה הזאת, אמרה שלא..
המחיר היה 150 שח, שזה די מפתיע.. פעם אחרונה שהייתי היה 120 אבל אמרתי לעצמי נו מילא אולי בגלל שליברמן עשה שרירים לחרידים והצליח לפרק את הממשלה..
הכסף החליף ידיים, ונכנסתי בינתיים למקלחת זריזה...
בעודי מתנגב, היא נכנסה והתחילה להוריד בגדים.
160 סמ של סקסיות נוטפת...
גוך רזה, אבל לא כזה שרואים את העצמות, חזה גדול ויפה, רך ונעים למגע...
בהתחלה אפילו חשבתי לעצמי שעברה ניתוח בחזה אבל כשהורידה את החזייה לא יכולתי לחשוב על כלום
בנוסף לכל הכיף הזה גם הפטמות גדולות וכיף להעביר עליהן את הלשון השובבה
יש לה גם קעקוע (לא זוכר בדיוק של מה) קצת מעל קו התחתון, בצד ימין של הגוף
את צבע שערה אני לא זוכר במדיוק, כנראה גוון אדמוני, ולא ארוך במיוחד אבל היא עושה את העבודה וזה פחות משמעותי בשבילי (מה שגם הרוב צובעות)

אמרה לי לשכב על המיטה ובאה מעליי
נתנה לי לחוש וללטף את החזה שלה, ללקק את הפטמות, וללטף את ישבנה החצוף
המשיכה בעיסוי עם החזה, אני לא ככ אוהב אז משם התחילה לעבוד עם הלשון והשפתיים
החבריקו שלי כבר היה די דרוך והיא ליקקה ונישקה את כל החלק התחתון שלו (איפה שהוריד) עד הביצים
כל זה היה ללא חציצה כלל, לא שביקשתי אבל גם לא התנגדתי.. (כנראה זה מסביר את ה 30 שקלים הנוספים)
היא לא הכניסה הכל לפה, אבל גם לא היה צריך.. היא עשתה את זה כל כך טוב ומגרה.. ממש כמו שרואים בסרטים..
שמה עליי את הגומייה, ביקשתי שתמשיך עם המציצה אבל לא הייתה מוכנה עם גומי..
רציתי גם אני לפנק אותה עם הלשון בפינוק הדדי וכנראה שהייתה מסכימה אבל בגלל הגומי לא קרה...
בעודי שוכב היא עולה עליי ומתחילה לרכב עליו ואני מלטף לה את השדיים ווואייי כמה שהם היו רכים ונעימים..
לא רציתי לגמור מהר אז החלפנו תנוחה לבסיס שאני מעליה. לצערי לא הצלחתי להחזיק הרבה מעמד וגמרתי די מהר.
היא לא ניסתה לזרז אותי ולהגיד לי "כן תגמור מאמי" כמו בנות אחרות במקצוע..
פשוט נהנתה מהרגע והייתה מופתעת שגמרתי מהר ונתנה לי לסחוט הכל

לסיכום:
גוף - 10
חזה - 10
יחס - 9.5 (בגלל שלא הייתה מוכנה לרדת עם גומי ולא הכינה אותי לפני)
מציצה - 9.5 (בגלל שלא הייתה מוכנה לרדת עם גומי ולא הכינה אותי לפני)

סה"כ 9.9
https://www.sexadir8.com/forum/smileys/smiley10.gif

האם אחזור?
פעם הבאה שאגיע לכיוון היא תיהיה הראשונה..

נשבע לך לא בוגד בחיית עיוני לא בוגד

כריסטין חזקיהו המלך

6
רק כדי לדייק הייתי אצלה 4 פעמים בחודשיים עד לפני חודש והיא לא מוצצת ללא גומי [לא מציעה שירות כזה ] אולי ליד הבסיס קצת עים הלשון אבל ישר מלבישה
מעיל על האיבר. יש לה חזה יפה מאוד לא עומד אבל יפה אבל אין לה חלק תחתון בחורה קטנה רגליים קלונסאות דקות ואין תחת בכלל רק 2 עצמות עדיין שווה כי נותנת שירות טוב ומאוד צרה .
היה קשה לתת בדוגי אז רק מסיונרית לפני חודש בעודי ממתין בחדר הצצתי מהדלת ויצא סודני מאחת הבנות[אחרי אקט] החלטתי שכאן סיימתי את חלקי במקום הזה . ואז כריסטינה נכנסה לחדר המתנה שלי והודיע לי שהמחיר עלה מ120 ל150 לא דובר על מציצה חשופה בכלל לא יודע אים זה גורף לכול הבנות המחיר הזה או רק לה אבל אחרי שראיתי שהן מקבלות סודנים אמרתי בי ביי. דרך אגב זמן האקט שם 15 דקות ..גג
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”