גם ברוסיה יש זונות...
הצעת ייעול
32יצא לי לדבר עם מישהי "מהתחום".. סיפרה לי מידיעה שישראל זה המקום היחיד שמתחקר אותן בכניסה לארץ כמו בחקירת משטרה וזה מפחיד ומרתיע אותן מהלגיע.. עוד סיפרה שאחרי שמאות (!!!) בנות סורבו להכנס השמועה רצה והביקוש לעבוד בישראל ירד מאוד...
מה שמחזק שהמכשול המרכזי הוא נתב"ג ... הבקרים שם מנוסים וכבר מריחים זונות רוסיות מקילומטרים ...
מה שמחזק שהמכשול המרכזי הוא נתב"ג ... הבקרים שם מנוסים וכבר מריחים זונות רוסיות מקילומטרים ...
הצעת ייעול
33[QUOTE=TAMIR]יצא לי לדבר עם מישהי "מהתחום".. סיפרה לי מידיעה שישראל זה המקום היחיד שמתחקר אותן בכניסה לארץ כמו בחקירת משטרה וזה מפחיד ומרתיע אותן מהלגיע.. עוד סיפרה שאחרי שמאות (!!!) בנות סורבו להכנס השמועה רצה והביקוש לעבוד בישראל ירד מאוד...
מה שמחזק שהמכשול המרכזי הוא נתב"ג ... הבקרים שם מנוסים וכבר מריחים זונות רוסיות מקילומטרים ...[/QUOTE]
מה שמחזק שהמכשול המרכזי הוא נתב"ג ... הבקרים שם מנוסים וכבר מריחים זונות רוסיות מקילומטרים ...[/QUOTE]
הממשל האמריקני לפני כמה שנים איים בסנקציות על ישראל אם לא תפעל נגד סחר בנשים.
הצעת ייעול
34*סחר בנשים זה משהו אחר לגמרי. זה שחוטפים מישהי ומוכרים אותה לאיזה סרסור - כמו שפעם היו חוטפים עבדים ומכריחים אותם להילחם בזירה עד מוות .
בחורה שמזדיינת מרצונה ולוקחת את כל הכסף לעצמה- זה לא סחר בנשים .
ככה שהבעיה בנתב"ג היא לא האמריקאים , אלא הג'יהאד הפמינאצי - הן לא רוצות שייכנסו לפה בנות יפות שנבזבז עליהן את כספיינו וזרעיינו - ואז לחלאות המקומיות לא ישאר ...
-
*סחר בנשים לא קיים בישראל. הייתה תקופה של איזה 10 שנים שזה היה קיים - וזה מוגר עם תחילת המילניום .
עם זאת הפמינאציות רוכבות על הגל של השקרים כאילו שזה עדיין קיים .
זונה מרצה בטד
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
הצעת ייעול
35[QUOTE=mikrob]*סחר בנשים זה משהו אחר לגמרי. זה שחוטפים מישהי ומוכרים אותה לאיזה סרסור - כמו שפעם היו חוטפים עבדים ומכריחים אותם להילחם בזירה עד מוות .
[/QUOTE]
בחורה שמזדיינת מרצונה ולוקחת את כל הכסף לעצמה- זה לא סחר בנשים .
ככה שהבעיה בנתב"ג היא לא האמריקאים , אלא הג'יהאד הפמינאצי - הן לא רוצות שייכנסו לפה בנות יפות שנבזבז עליהן את כספיינו וזרעיינו - ואז לחלאות המקומיות לא ישאר ...
-
*סחר בנשים לא קיים בישראל. הייתה תקופה של איזה 10 שנים שזה היה קיים - וזה מוגר עם תחילת המילניום .
עם זאת הפמינאציות רוכבות על הגל של השקרים כאילו שזה עדיין קיים .
[/QUOTE]
אתה צודק עובדתית אבל האמריקנים החליטו שכל עובדת מין שנכנסת היא נסחרת. לא הגיוני אבל ככה זה.
הצעת ייעול
36לבחורות מרוסיה יכול להיות קל יותר להכנס מאוקראיניות, אבל ממש ממש לא בהכרח.
בחורה ממוסקבה באה לבקר חבר שלי בארץ למטרה רומנטית לגמרי (הכירו בטינדר, נפגשו במוסקבה, הטיסה על חשבונה, מעולם לא עבדה בזנות)
היא עברה בנתב"ג חקירה כזו אגרסיבית של כמה שעות, שהיא היתה נסערת ובוכייה שעות אח"כ. למרות שהכניסו אותה בסוף, נתנו לה ויזה רק לאחד עשר יום שהיא ממילא התכוונה לשהות פה.
אז גם רוסיות עוברות זוועות בנתב"ג, האנשים שם כל כך מטומטמים שהם מתעללים בכולחם כמעט.
בלי קשר לנתב"ג לרוסיות הרבה פחות משתלם לבוא לפה, פשוט כי המשכורות שם גבוהות בהרבה מבאוקראינה מולדובה וביילרוס.
אחרי הפלישה הרוסית לקרים והסנקציות של המערב שהובילו לצניחה של הרובל היה גל של תיירות מרוסיה שבאו לעבוד פה, היום אני חושב שהרוב הגדול שעוד נכנסות לעבוד הן לא רוסיות.
הצעת ייעול
37כנ"ל, מצאתי בעבר כמה שמבקשות 400 לשעה/מפגש ועוד אחת שהסכימה להתפשר בשביל הספונטניות והאפשרות להרוויח משהו. אבל מעבר לכך הרוב רוצות 600 לפחות (באתר הכתום) או 400 לחצי שעה פינוק מלא.
אלא אם מדובר בתקתוקיה וכל העניין הוא פורקן מהיר בלבד ושרות של 15-20 דקות מספק. אז יש לי כבר מקומות כאלו ב-200 וכל פעם יש מישהי אחרת (שאיך לומר זה חלק מהריגוש לדפוק בדלת ולהמר עם רגש אם זו שתפתח כבר בלתה איתי או שזו תהיה אחת חדשה).
זה מבחינתי ליבש את האלו שמבקשות 600+ גם אם הן יפות יותר. בסוף זה לא ממש משנה לשמוליק שלי אם הוא נכנס למשולש בן 20 או משולש בן 50.
אני לא בררן מדי.. גם נשים בנות 40-50 עושות לי את זה ויש להן איזה ערך מוסף. בדרך כלל אם הבחורה לא נראית ממש ממש רע, אז אין לי בעיה.
אלא אם מדובר בתקתוקיה וכל העניין הוא פורקן מהיר בלבד ושרות של 15-20 דקות מספק. אז יש לי כבר מקומות כאלו ב-200 וכל פעם יש מישהי אחרת (שאיך לומר זה חלק מהריגוש לדפוק בדלת ולהמר עם רגש אם זו שתפתח כבר בלתה איתי או שזו תהיה אחת חדשה).
זה מבחינתי ליבש את האלו שמבקשות 600+ גם אם הן יפות יותר. בסוף זה לא ממש משנה לשמוליק שלי אם הוא נכנס למשולש בן 20 או משולש בן 50.
אני לא בררן מדי.. גם נשים בנות 40-50 עושות לי את זה ויש להן איזה ערך מוסף. בדרך כלל אם הבחורה לא נראית ממש ממש רע, אז אין לי בעיה.
הצעת ייעול
39נאמר פה שלבחורות לא שווה לבוא לפה בשביל פחות מ-600 לשעה בשביל כל הבלגאן שהן צריכות לעבור, אבל ייתכן מאוד ש-400 לשעה זו דווקא נקודת איזון מצויינת גם לבחורה וגם ללקוחות. זאת מאחר וכולנו כבר יודעים, ואין על כך ויכוח, שאין שום קשר בין מחיר לרמת השירות, הפרמטר היחיד הקובע ללקוח הוא המחיר. תמורת 400 לשעה יגיעו לקוחות רבים מאשר תמורת 600, ואף על פי שהרווח פר לקוח יהיה נמוך יותר, הרווח הכולל לבחורה יהיה גבוה יותר. כך אני חושב.
הצעת ייעול
40לצערנו התאוריה שלך לא תופסת בכלל, הרי במחיר של 600 שקלים יש מספיק חרמנים שיסכימו לשלם וככה הבחורה מרוויחה יותר עם פחות לקוחות, שזו המטרה של כל אחת שעובדת במקצוע הזה .
נראה לך באמת שבחורות עובדות רוצות לקבל 10 לקוחות ביום ??
לא...הם יעדיפו לקבל רק 5 ולהרוויח פחות או יותר אותו דבר .
ככה הן נשחקות פחות ויכולות לסחוב ליותר זמן .
האמת שאין שום סיבה לזיין בארץ . עדיף לעשות טיול איכותי פעם בכמה חודשים ולהגשים פנטזיות, מאשר לבזבז כסף על שירות גרוע ובחורות לא יפות .